Köszönöm szépen a munkátokat!
Elég laza rész volt. Semmi jelentőssel. Da amúgy is minek nevek nekik? Van eredeti nem!?
[Naruto-Kun Projekt] DanMachi anime
Köszönöm szépen a munkátokat!
Hát ez nem tetszik nekem Bell-ben. Olyan gyerekes és naiv. Nem akar elhinni semmit. És teljesen lefagy ha valami olyat lát amit nem akar. Kezdetben még hihető is volt de már az előző évadban se volt jó nemhogy mostanra már.
És még mindig nem tudjuk a valódi igazságot. Szóval szerintem azt kéne kideríteni, de nem ilyen hozzáállással. Nem elég határozott számomra mint főhős.
Szerintem van még más is a háttérben mint amit mi igazán látunk vagy eddig hitetni akarnak velünk. Több van háttérben. Erről szólna maga az álom is.
Köszönöm az új rész fordítását.
Goku5
Hát ez nem tetszik nekem Bell-ben. Olyan gyerekes és naiv.
Pwent írta:
Köszönöm az új rész fordítását.
Goku5Hát ez nem tetszik nekem Bell-ben. Olyan gyerekes és naiv.
Hát szerintem meg pont ez Bell szexepilje, hogy kissé gyerkes és naiv. Nekem pont ezért szimpatikus a sok macsó izom agy között, mert még mindig egy esetlen kölyök, de ha úgy hozza a szükség, biztos vagyok benne, hogy kemény lesz mint a kő.
Egy bizonyos pontig nincs is vele baj. Ezért is írtam, hogy kezdetben még rendben is volt. Na de mostanra hogy ennyi mindenen ment keresztül némileg azért változnia kell az embernek. És ne úgy reagáljon már ilyen mondhatni várható dolgokra mintha hihetetlen lenne.
Pl tudja mit tett a múltban a barátja de most nem hiszi el amit lát és lefagy? Pláne amikor is látott már durvább dolgokat is? Pláne harc közben!
Szerintem egy jó történet velejáró része hogy maga a főhős is változik ahogy tapasztalatot szerez. Fejlődik. Viszont ez a sok szempontból gyerekes naivitás még mindig ilyen szinten van. Nem baj hogy van de ne ilyen szinten lenne már.
Ugrás a fórumra: |