Elég régóta tagja vagyok az oldalnak valamint ennek a közösségnek, de nem tudnám elégszer leírni, hogy mennyire hálás vagyok a Bleach pakkokért. Fiatal korom szentháromságának egyik tagja. Köszönöm a fáradozásaitokat, valamint remélem folytatjátok a csomagok publikálását!
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Ennyi évvel a futása után úgy döntöttem elkezdem a sorozatot, mivel egy elég jó darabnak mondják. Nekem egy teljesen új élményt fog nyújtani, ugyanis még egyetlen epizódot sem láttam belőle. Nagyon szépen köszönöm a munkájukat a régi és a felújított feliratok elkészítőinek egyaránt!
Annyira hozzászoktunk a folyamatos minőségi és hiánypótló munkátokhoz, hogy az idők során elfelejtettük Nektek megköszönni a millió fáradhatatlan munkát és energiát, amit beleöltök nap-nap után ebbe a csodás projektbe. Szóval.
Nektek köszönhetően mélyültem el, a manga és anime világába és szerintem ezzel még nagyon sokan így vagyunk, ezáltal sok sok felejthetetlen élménnyel gazdagodva, melyet csak is nektek köszönhetünk ^^.
Ne gondoljátok azt, hogy nem vagyunk hálásak Nektek ezért, csak hozzá szoktunk, hogy heti rendszerességgel kapjuk a minőségi munkát Tőletek, és igen mindig igazolja magát a tény, hogy az embereknek szükségük van rendszeres pozitív visszajelzésre.
Szóval K*baszottul köszönjünk, hogy továbbra is lelkiismeretesen és fáradhatatlanul csináljátok a Narotu-kunt!!!!!
Megy a Pacsi mindenkinek, aki bármilyen mértékben és még ha csak kicsit is hozzájárult ezeknek a munkáknak az elkészítéséhez.
Számlaszámomat elküldöm privátban. Viccet félretéve: köszönjük az elismerő szavakat, igazán szívmelengető ilyet olvasni, rég láttam ilyen irományt az oldalon.
Reméltem folytatjátok a felujított változatok publikálását de ahogy látom nem sokan érdeklódtek iránta szomorú vagyok miatta de remélem valamikor átgondoljátok a döntéseteket örülnék egy jó minőségű fordításnak egy jó minőségű videóval megspékelve nagyon öróltem amikor bejelentettétek hogy újra feldolgozzátok. De köszönöm az összes többi munkátokat remélem még sokáig folytatjátok ezt a munkásságot
Sziasztok! Köszönöm szépen az eddigi munkátok. A Bleach az egyik kedvenc animém, sőt, talán a legjobban kedvelt. Több animét is szeretek, de ez az egyetlen, amelyikben tényleg a főhőssel, azaz Ichigoval tudok a legjobban azonosulni. Alig várom, hogy folytassátok. Ti vagytok a kedvenc fordító csapatom. Sok erőt, és kitartást nektek, és még egyszer köszönöm ezt az óriási munkát! Ja és remélem más animéket is feljavítotok majd.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Reméltem folytatjátok a felujított változatok publikálását de ahogy látom nem sokan érdeklódtek iránta szomorú vagyok miatta de remélem valamikor átgondoljátok a döntéseteket örülnék egy jó minőségű fordításnak egy jó minőségű videóval megspékelve nagyon öróltem amikor bejelentettétek hogy újra feldolgozzátok. De köszönöm az összes többi munkátokat remélem még sokáig folytatjátok ezt a munkásságot
Eddig nem tűnik amugy rossznak. Ahogy láttom színekben is mangahűbb lesz az adaptáció mint eddig.
És úgy tudom minimum olyan 48 rész várható.
Érdekes, hogy úgy fogalmaznak, hogy "split 4-cours". Könnyen megeshet, hogy minden 12-13 rész után lesz 3 hónap kihagyás ez alapján. Egy forrás lehozott 52 részt, de kell komolyabb megerősítés is. 40-52, vagy ha kövér a lúd, 56 a maximum.
Egyelőre jobban zavar ez az fényes-olajos bőr filter, minthogy tetszene, de elviselhető.