Sziasztok!
Nekem nagyon tetszett a Granola történet. Izgalmas volt, tanulságos, látványos. Követem online is a mangát, illetve nyomtatott, könyv formában is igyekszem beszerezni a köteteket. Legutóbb a 15. lett meg németül. Várom már, hogy könyvben is lássam az Ultra Ego-t, és egyéb, már ismert részeket. De várom online-on az új fejezetet is, köszönet azoknak, akik magyar nyelvre fordítják.
A Frieza témához annyit szólnék hozzá, hogy szerintem a Jóshal eredetileg nem rá gondolt akkor, amikor az Univerzum legerősebb harcosáról beszélt. Egyértelmű számomra, hogy először Granolára vonatkozott a jóslat, ami aztán később Gas-on is beteljesedett. Jelenleg Frieza az Univerzum legerősebb harcosa, de szerintem ez csak pillanatnyi állapot. Az Ultra Ego és az Ultra Ösztön - ha kimaxolják azokat - simán verheti Frieza-t az új formájában. Ő mégcsak egy halandó, azok pedig isteni, angyali technikák/formák.
Egyébként Frieza-nál Cell erősebb lenne, ha visszahoznák. Mindenre, amire Frieza, Goku és Vegita képes erőben, Cell is képes lenne, ha edzene. Ő maga ugyanis a Dragon Ball Z/Kai-ban egy percet nem edzett, tehát nem tudjuk pontosan, hogy milyen képességei vannak, merre tudna fejlődni.
Amúgy ha a készítők akarnak egy új hajszínt behozni a történetbe az átváltozásokra, akkor ott van még a vörös, ami SSJ4 Gogeta színe.
Szerkesztette: Leonxx - 2022.08.28. 21:22