Hello,
Nekem olyan kérdésem van, hogy az OPM (One Punch Man) manga témában a fórumon mennyire lehet beszélni a legfrissebb fejezetekről? (pl. chapter 163-164)
És a webcomic -ról?
Vagy csak az aktuális fordítás lehet téma?
Kérdések az oldallal és fórummal kapcsolatban
Legtöbb látogatónk a magyar nyelvű kiadás miatt jár ide, úgyhogy kicseszés lenne velük szemben, ha nyílt beszélgetések folynának az aktuális, angol nyelvű fejezetekről. Lehet természetesen beszélgetni róla, de a spoileres tartalmat légy szíves elrejteni a spoiler gomb használatával.
Ha és amennyiben ugyanabban a mappában van a videó és a felirat, és a kiterjesztésen kívül ugyanaz a nevük, akkor a legtöbb médialejátszó applikáció - VLC, mpv és társaik - felismeri a különálló feliratot. Ha nem, akkor is be lehet tallózni, én legalábbis androidos telefonon ezt tapasztaltam. Amennyiben .ass formátumú a felirat - bár ezt kétlem -, akkor viszont nem ismeri fel sajnos, ahhoz egy MKV konténerben kell lennie a videóval.
Konkrétan a douluo dalura gondoltam ahhoz még a YouTube-on sincs magyar felirat .Tapion-sama írta:
Ha és amennyiben ugyanabban a mappában van a videó és a felirat, és a kiterjesztésen kívül ugyanaz a nevük, akkor a legtöbb médialejátszó applikáció - VLC, mpv és társaik - felismeri a különálló feliratot. Ha nem, akkor is be lehet tallózni, én legalábbis androidos telefonon ezt tapasztaltam. Amennyiben .ass formátumú a felirat - bár ezt kétlem -, akkor viszont nem ismeri fel sajnos, ahhoz egy MKV konténerben kell lennie a videóval.
Nem véletlenül nincs fent sehol a sorozat online nézhető változatban: a szerzői jogtulajdonos töröltette. De ha itt letöltöd a részeket torrentről vagy megáról, hozzá a feliratot, akkor a fent leírt módszerrel megnézheted.
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni gondolkoztok-e azon, hogy felvesztek hasonló animéket a listátokra mint a Douluo Dalu? Van pár nagyon jó hasonló témában, talán másoknak ez is tetszene: The westward, vagy A Record of a Mortal's Journey to Immortality? Előre is köszi a választ!
Kedves Zsana! Ez mindig attól függ, hogy a tagjainkat mi érdekli, mi az amit szeretnek. Mivel ez a tevékenység nekünk is hobbi, így nem kényszerítünk senkit, hogy olyan dolgot csináljon amit nem akar. Annyit tudok elmondani, hogy egyelőre egyik tagunk sem jelezte, hogy szeretné ezeket a sorozatokat csinálni. Persze ez nem jelenti azt, hogy később ne történhetne ilyesmi, de egyelőre nem tervezünk velük foglalkozni. (Pluszban hozzátesz, hogy ezek mind kínai animációk, amiknek hagyományosan borzasztó az angol felirata, illetve jogi oldalról is máshogy kell megközelíteni, mint a japán animéket, így egy kicsit kevésbé valószínű.)
Henlooo, azt szeretném kérdezni, hogy kiraknátok-e majd egy indikátort, mennyi a beérkezett-az adomány szót inkább mellőzném-marhára köszi, hogy vagytok, és évek hosszú sora óta kényeztettek minket mindenféle anime meg manga jóval, hála összeg.
(szép is a magyar nyelv xD)
Mert TI STABILAK vagytok, és csak minőségi munkát vagytok hajlandóak élénk tárni!!!(nem úgy, mint az ország, meg a forintxD)
Sziasztok!
Próbáltam utána nézni a lehetőségeknek, de mindenhol ilyen 25-30 ezer forint lenne havonta a szerver-hosting.
Nem vagyok teljesen a téma szakértője, de esetleg virtuális szerverben nem lehetne gondolkozni?
Az Amazon: AWS és a Microsoftnak Azure van ilyen szolgáltatása.
Van benne trial is meg összelehet legozni milyen szervert gépet szeretnél, hogyan akarnád használni aztán abból kalkulál egy személyre szabott árat. Azt hallottam egyre többen használnak ilyen szolgáltatásokat.
Remélem tudtam valamit segíteni.
A host részéhez nem értek, hogy hogyan lehetne vagy hol lehetne jobb áron stabil szolgáltatást találni. Viszont reklám bevétel segíthetne esetleg. Ha az oldal elég jó kattintás számot hoz, akkor egy jól elhelyezett reklám a fenntartási költség egy részét vissza tudná hozni. Nyilván nem mindegy milyen reklám, és hogy mekkora helyet kap az oldalon. És itt nem a felugró ablakos meztelen anime karakteres online játék reklámjára gondolok, mert hiába témába illene nem ide való. Elég sok meló van egy ilyen leszervezésével és megvalósításával úgyhogy csak ötlet szinten dobom fel, hátha ez segítség.
Ugrás a fórumra: |