Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
34. fejezet
A kikötözés kellőképp pikáns és megbotránkoztató. Kitűnő.
Nem tettem megjegyzést rá, hogy Yuuichi bácsinak van elvileg már egy barátnője. Vitatkozhatnánk rajta, hogy mennyire intim a kapcsolatuk, vagy hogy csak papíron vannak-e együtt, de a tényen nem fog változtatni, hogy Yuuichi bácsi a megcsalás gondolatával játszik, vagy már voltaképpen ott is táncol a környékén ezzel a fiatal lánnyal.
A másik nem elhanyagolható dolog az valóban a mondóka. Úgy emlékszem, hogy Yuuichi bácsi kiakadt, amikor Aikóék házaltak náluk, és Punpunban is egy világ dőlt össze. Következtetésképp történni fog valami rossz, ami miatt Yuuichi bácsi hite és pozitivitása meg fog inogni ebben az egész témában.
----------
35. fejezet
"My mind's telling me no. But my body, my body's telling me yes!"
Nézzük a dolgok jó oldalát. Tudjuk, hogy Yuuichi bácsi életben van, így érte nem aggódok. Viszont a két lány könnyen megölheti egymást. Yuuichi bácsi el is mondta, hogy nem tudja megmenteni a lányt, így még a későbbi öngyilkosság is terítéken lehet.
----------
36. fejezet
"Azt gondoltam, hogy ha már süllyednem kell, hát süllyedjek olyan mélyre, amennyire csak lehet."
Szó szerint, vagy képletesen, Yuuichi bácsi? Annyi biztos, hogy ha a lánynak kellett alapanyag az öngyilkossághoz, azt megkapta. De minimum egy terápiás kezelés kelleni fog neki...
----------
37. fejezet
Nem várt fordulat következett. Könnyen elképzelhető, hogy Yuuichi bácsi volt a lány eredeti célpontja, akivel el akarta végeztetni a piszkos munkát. És az a baj, hogy nem biztos, hogy Yuuichi bácsi nem tette volna meg, mert durván beindult a lánytól. De úgy is felfoghatjuk a dolgot, hogy van Isten, ezért megteremtette a megfelelő körülményeket ennek megakadályozására. Washio tettét viszont nem értem. Vagyis miért így? Ha a lány arra kérte, hogy végezzen az anyjával, nem lett volna jobb diszkrétebben csinálni? Balesetnek beállítani? Alaposan kitervelni? Á, nem, sokkal egyszerűbb tolni egy "Stop! Hammer time!"-ot mindenki szeme láttára. Ennél okosabbnak tűnt.
----------
38. fejezet
Nem örülök, hogy visszatérünk Punpunhoz, de ez van, ezt kell szeretni. Másfajta lezárásra számítottam a visszaemlékezést illetően, de úgy tűnik lesz átkötés a jelenre, ami jó.
----------
39. fejezet
Benne volt a levegőben egy öngyilkossági kísérlet, csupán nem attól a karaktertől, aki végül rá vetemedik.
Hiába narrál Yuuichi bácsi, nehéz megértenem. Bűntudata a bűnösöknek van. Ő közvetetten okozta a gyilkossági kísérletet azzal, hogy nem feküdt le a lánnyal, a lány pedig Washiót hálózta be utána. A felbujtó a lány, a végrehajtó Washio. De az információk alapján mindenki jól van és éli az életét, még a lány anyja, Yagi-san is. Szóval miért akar annyira vezekelni? Miért a bűntudat tartotta életben eddig? Még szerencse, hogy Midori ott volt a közelben, vélhetőleg időben jelzett neki.
----------
40. fejezet
Nem úgy indult, de örülök, hogy happy end lett a vége Yuuichi bácsi és Midori kalandjának.
Vissza a tollaslabdás fogadásra, aminek végkimenetelénél Aiko is megjelent.
Ez a Komatsu gyerek még mindig kikészít. Úgy néz, mint aki kész lemészárolni mindenkit, annyira rá van kattanva a győzelemre.
A lelépés helyes szlogenje: "Császtok gyíkok, én leléptem!" vagy "Kapjátok be gyíkok, én leléptem!".
----------
41. fejezet
Mindig öröm látni, ha Komatsu szív. Csak így tovább, Yaguchi!
Kár, hogy csóri gyerek nem tudja, hogy az egész hercehurca felesleges abból kiindulva, hogy Aiko mit mondott...
Szerkesztette: Bastian - 2022.10.14. 13:01
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)