Köszönöm a munkátokat!
Hát ez egy elég agyzsibbasztó egy OVA volt. A végére még volt is benne némi akció és humor. A poént meg szerintem már a rész elején ellőtték. Nem volt meglepetés.
[Naruto-Kun Projekt] DanMachi anime
Köszi ezt a kis poén részt!
Egyesítve 2022.02.11 22:33:27:
Kijött egy kis kedvcsináló előzetes a 4. évadhoz, bár szokás szerint még nem sok minden derül ki belőle
https://www.youtu...0&t=2s
Köszönöm, hogy viszitek az új évadot is. Már nagyon vártam.
Jó kis felvezető epizód volt. Kíváncsian várom mennyi bonyodalom lesz ezen az expedíción és hogy hogyan fogják belefűzni a loki familiát és a kardok hercegnőjét a storyba.
A kis újoncunk meg kaphatna már valami új nevet a sok szintlépés után. Vagy csak egyszer kapnak nevet a kalandorok?
Kadab írta:
Köszi, hogy csináljátok az új évadot. Én is vártam már.
De mi történt az előző évadok videóival? Az Indavideó törölte mindet?
Pwent írta:
Nagyon köszönöm, hogy viszitek ezt a projektet is, nagy kedvenc .
sacron írta:
Köszönöm, hogy viszitek az új évadot is. Már nagyon vártam.
Jó kis felvezető epizód volt. Kíváncsian várom mennyi bonyodalom lesz ezen az expedíción és hogy hogyan fogják belefűzni a loki familiát és a kardok hercegnőjét a storyba.
A kis újoncunk meg kaphatna már valami új nevet a sok szintlépés után. Vagy csak egyszer kapnak nevet a kalandorok?
Annyira jó érzés a szememnek és az agyamnak minőségi fordítást és feliratot látni egy szeretett, rég várt animefolytatás alatt! :)
Manapság ritkán vagyok az oldalon, mert kevés olyan anime/manga van a felhozatalban, ami igazán megfogna, de a One Piece és a DanMachi csak a ti fordításotokban nézendő magyarul (-türelmetlen napjaimon pedig inkább angol felirat/szöveg, mint a google fordító által összedobált szavak halmaza). Köszönöm a munkátokat! :)
Ugrás a fórumra: |