Csak én nem értem, hogy mire föl mondta, hogy az "Uchihanak és a Hokagenek esélye se lenne ellened", arra alapozta, hogy a karmos kezével hadonászott? Eddig is ezt csinálta.
"Csak azt nem értem minek kell bele keverni narutot ez nem az ö története nem róla szól! nem értem mi a baj a robotokkal mit akartok élesszenek ujra mindenkit ozt ugyanazokkal harcoljanak?"
Magukkal a robotokkal semmi baj nem lenne, ha az előzmény történet kb nem a 180 fokos ellenteje lenne. Ez kb olyan lenne mintha az "Attack on Titan"-ba féluton behoznák az űrhajókat. "Nem értem mi baj az űrhajókkal". Simán jó lenne, ha egy olyan világban játszódna ami passzolna ehhez, de amíg Naruto volt gyerek, addig ilyen technológiára még csak utalást se kaptunk, néha felbukkant egy két számítógép, de azok se kaptak főszerepet, majd pár évtized és itt vannak az androidok. Mire Borutó felnő, már jönnek az orbitális műholdak melyek Justukat használva az égből szivatják a jónépet. Némelyiknek még Robot sharinganaja is lesz. Lesz egy főboss egy mesterséges Rinengannal, aki bent ül egy szobában és a műholdakon keresztül intéz minden harcot. A végeredmény meg egy utopisztikus világ 2B és 9S-el a főszerepben.
Tudom,túlzás, de a jelenlegi Boruto színvonalból kb pont el tudok képzelni ilyet is