[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Köszönöm!
Na mégis nekem lett igazam, lélekerőt adott nekik és nem pedig tolta őket.
Arra a 2 kis Mingre kíváncsi leszek lesz e szerepük, mert TS az élőlény tárolóba tette őket.
Bibi nénje meg elég gyáva ahhoz képest amilyen bika, inkább hazamegy fejlődni a biztonság kedvéért.
Severum írta:
Bibi nénje meg elég gyáva ahhoz képest amilyen bika, inkább hazamegy fejlődni a biztonság kedvéért.
Köszönöm szépen a munkátokat!
Én még mindig nem látom hogy mikor is mondták hogy lélekerőt adott volna nekik? Mert hogy a lélekerő felhasználással nem lehet tolni két akkorra, hegy méretű szörnyet mi?
A kis Mingekre én is kíváncsi vagyok lesz-e még szerepük. Vagy mint jó háziállatokat elkezdik nevelni őket?
Bibi meg miért lenne gyáva? Nem érzik TS-t. Tudják hogy most ő ereje tejében van az áldozás miatt. Ők pedig csak sérültek mind. Pláne menyi lélekerejük van? Minek üldözzék? Van más dolguk is.
Amúgy meg pont miről nem volt szó korábban spoilerben se! Milyen jó egy képessége van már Bibinek. Lényegében halhatatlan. Jó képességet szerzett XW anyjától. (halhatatlan test)
De amúgy őszintén szerintem itt kimaradt valami. Beszéd a Mingekkel. Mert hogy hírtelem miért is robbantja le a karját nem értem. Mintha ezzel csak még jobban ösztönözné őket hogy áldozzák érte fel magukat mert különben ő is meghal és XW se támad fel. Így valahogy nekem nem volt kerek.
És az erdőt és szörnyeket is meggyógyították. Még jó hogy TS karja is helyrejött.
Amikor kezdődik a rész akkor is egyértelműen megy mindkettő, az előző részben is látszik egy jelenetben hogy maguktól haladnak, DM kúszik EM meg teszi a kezeit lábait egymás után. XW meg közben adta nekik a lélekenergiát hogy tovább tudjanak haladni, ER még mondta is hogy ne pazarolja rájuk az energiáját. Két ekkora élőlényt nem igazán hiszem hogy képes lett volna eltolni, ránézésre is ER több tonna, nem beszélve DMról.
Egy 99es TDről beszélünk aki ellen most se igazán lehet esélye, hiába is lett TD TS, eddig is ugyanezt a gyáva taktikát használta. Elvileg ő a legerősebb játékos a kontinensen(TC nem játszik) még is folyton csak sunnyog. Azt se értem miért haragszik THra, hisz pont ő volt az aki meggyengítette az előző pápát neki.
Ez számomra gyávaság, ha neked nem az, szíved joga.
Szerintem akkor is feláldozták volna magukat ha nem robbantja le azonnal a karját, mert semmiképpen se akartak Bibi gyűrűi lenni, ha nem teszik biztos nem vonult vissza két haldokló lélekszörny és egy nagyon sérült LD ellen. Amikor közölték TSnal az utolsó kívánságukat, szerintem pont azért tette meg azonnal hogy lássák, ő nem fogja meggondolni magát. Így gyakorlatilag boldogan halhattak meg mert tudják hogy közvetett módon tovább tudják védelmezni szeretett társukat.
TS meg biztos hogy nem olyan ember aki ilyen sunyi taktikával állna elő, hogy áldozzák fel érte magukat a szerelme testvérei, még ha esetleg ezt is sugallhatta a jelenet.
goku5 írta:
Mert hogy hírtelem miért is robbantja le a karját nem értem. Mintha ezzel csak még jobban ösztönözné őket hogy áldozzák érte fel magukat mert különben ő is meghal és XW se támad fel.
Én nem azt mondtam hogy a Mingek nem mentek. csak hogy őket úgymond tolta. Elősegítette őket a haladásban. És itt jön a kérdés. Minek is nekik úgymond lélekerő? Mert hogy Ők maguk adtak annyit TS-nak hogy 91-es szintre emelkedett tőle. Szóval volt nekik. És Xw-nak azért olyan sok nem volt, de hogy elősegítse mozgásukat "némi tolással" igen. Legalábbis szerintem.
Én gyávának max akkor nevezném, ha félne tőle és amiatt hátrál meg. És biztos ő a kontinens legerősebbe és még most se lenne esélye pláne a többi TD-val. De akkor is minek üldözze. Valahogy én csak a düh miatt nem látom értelmét. Pláne ha más dolga is lenne. Ts-ra még most is nagyon dühös lehet de őt magát nem fenyegeti. Ja és azért kíváncsi lennék, hogy a koponya csont leszívta az ereje 1/3-át majd most ez a 9. képesség, meg ami korábban használt akkor mennyi ereje maradt még akkorra?
Azt meg nem is mondom, hogy anélkül nem áldozták volna fel magukat és TS elhatározásában is biztos vagyok hogy azt bizonyította vele. De valahogy úgy ebben a helyzetben valahogy nem jött le. Azért kérdeztem hogy nem-e maradt ki valami, mert egy nagyobb beszélgetés miatt bizonyításképen a végén jobban ütött volna.
És én sem úgy gondoltam, hogy ösztönözte volna őket az áldozásra. De azért ott eltávolítani a karját nem a legjobb biztosíték a túlélésre áldozás nélkül.
Ja amúgy valaki említett hogy a novelben Bo néni mesélte hogy a lélekszörnyek automatikusan olyan lélekcsontot adnak ami a tulajnak nincs. Szóval kellet is az a kar él lélekcsont eltávolítás, hogy ahelyett jöjjön másik. Ja és persze a legerősebb, legértékesebb mellkas maradjon üresen az 1.m éves bálnáénak.
kasza93 akkor itt számomra egy rohad hatalmas félreértésem kérdésem lenne. Azt mondta Bibi hogy a 9. gyűrűjének a képessége. De a 9. gyűrűjét nem XW anyjától kapta meg? Mert éppen hogy csak az egyiken van 9 gyűrű. Vagy valami félreértés van és XW anyja a másik lélek 7. gyűrűje lehet, vagy az anyja volt egy olyan pók!?
és azt már tudjuk honnan szerzi megMalkavita87 írta:
Köszi a részt Ts a legifjabb TD, és már csak a mellkas lélekcsont hiányzik
ER mondta is hogy ne pazarolja rájuk a lélekerejét.
Szerintem a lélekgyűrű nem veszít az értékéből attól hogy előtte kimerítették harc közben a lélekszörny erejét.
Energiát adott nekik hogy minél tovább tudjanak menekülni, ha így nézzük ezt is nevezhetjük egyfajta tolásnak.
Akkor Bibi nénje nem gyáván, hanem bátran sunnyog a sorozat eleje óta folyamatosan. Ha nem vagy 100% biztos a győzelmedben és inkább halogatod a dolgokat az nekem szín tiszta gyávaság. Persze a gyávák taktikának nevezik, mert különben nevetségessé válnának.
Ellenben TS, ő tényleg bátor soha egy pillanatra se hátrált meg a bizonytalan harcok elől, mindig vállalta a vereség kockázatát. A végén meg pont ez lesz Bibi veszte, mert bár nagyon erős de nem igazán harcol kemény ellenfelekkel, inkább sunyi módszerekkel biztosra megy, az előző pápát is csak azután intézte el miután jól kiklopfolta TH.
Igazából XW mondta Bibi 9. gyűrűjére hogy az anyjáé, de ő meg nem tudta hogy iker lelkei vannak.
Ugrás a fórumra: |