Köszönöm!
Boruto manga
Fuh..hát ez az android dolog eléggé kiborít. Nem is értem mit keresnek androidok a Naruto világába...oltári nagy ökörség az egész...eddig adtam esélyt ennek a sorozatnak, reménykedtem hátha jobb lesz majd, de ez az Eida,Deamon páros teljesen felrúgja a lelkibékémet. Ezt inkább el kellene engednie Kishimotonak
Imádtam a fejezetet
Egy 10 éves gyerek simán elintézte a Jigentől is sokkal erősebb Code tagot. Mert biztosan sokkal erősebb anyagokból készült és fejletebb technológiával, hogy ez sikerlt neki.
Ha meg Amado ilyen erős "android"-okat tud gyártani miért adott nekik szabad akaratot? De biztos tudja Kishimoto mit csinál.
"Egy 10 éves gyerek simán elintézte a Jigentől is sokkal erősebb Code tagot. Mert biztosan sokkal erősebb anyagokból készült és fejletebb technológiával, hogy ez sikerlt neki."
És akkor képzeld el, hogy ez a gyerek elintézné "Uchiha Madara"-t, képzeld el, ahogy ez a kis csicska, ott van a valaha volt legerősebb shinobi nyakában aki fél kézzel legyőzte az 5 kage-t és röhögve legyőzi. Mert a Boruto világa annyira röhelyes, hogy ott még ez is helytálló.
Madaranak igaza volt, tényleg a végtelen genjustsu volt a megoldás, ő látta ezt a szörnyű jövőt
Jaeger írta:
Ha meg Amado ilyen erős "android"-okat tud gyártani miért adott nekik szabad akaratot? De biztos tudja Kishimoto mit csinál.
fantom írta:
Hiányzik néhány oldal!
rusznyakgyorgy írta:
sziasztok, csak nalam hianyos az uj fejezet(71)? 20oldalt mutat nekem
Köszönöm a munkátokat!
Hogy őszinte legyek halad a történet de elég lassan. És lényegében semmi újdonság nincs. Kevés történéssel. Semmi meglepetés vagy váratlanság.
És ez a kölyök meg elég irritáló! Maga az egész történet szempontjából. Nem csak testvére. Már nagyon elrugaszkodtunk az eredeti Narutó történettől És a maga realitását is irracionálissá tette.
Ugrás a fórumra: |