Szerintem is teljesen egyértelmű hogy arra a lelkére kerül a gyűrű amelyikre akarja, alapvetően az orca is jobban ment volna a kalapácsra szerintem.
Egyébként TS most nem is lehet TD, hiába érte el a szintet a 2 Ming áldozatával. Elvégre elveszített egy vörös, egy fekete, egy lila és két sárga gyűrűt XW feltámasztása miatt. fura lenne ha nem esett volna vissza, igaz hamar megoldja a problémát akkor is

.
TSé egy nagyon különleges eset és mivel már megvoltak a képességei így szerintem simán ugyanazok lesznek mint előtte, ha ugyanolyan szörnyeket fog levadászni.
Szerintem is azért csak 5 gyűrűt vett át XW, mert bőven visszakapta azt amid feláldozott TSért.
Tuti simán talál pont ugyanolyanokat, kiterjeszti azt a KE mezőt a koponya csont és a határtalan szemek segítségével és már meg is vannak. Elvileg szerezhetne más gyűrűket is mondjuk, mert korábban szó volt arról hogy melyik szörnyek a legtökéletesebbek. Például emlékszem hogy az ember arcú pók is egy legjobb választás volt. De nekem az a véleményem hogy marad az eredeti verziónál
Szerintem más TD is megtudná ezt csinálni, ellenben arra igen csekély az esély hogy létrejöjjenek számára ugyanezek a körülmények, de elvileg igen.