Köszönöm a fordítást!
[Naruto-Kun Projekt] One-Punch Man manga (Spoilerveszély!)
Én valamiért nem így emlékszem a 164es fejezetre vagy ez az új fejezet lenne ? Ha igen akkor nem értem most már az egészet mert jó pár jelenet az előző fejezetben is benne volt szóval számomra már totál követhetetlenné vált
164.5.-dik fejezet
Holy Shit!! Erre aztán nem számítottam! https://www.manga...22-05-25T1
Koszonom az uj reszt !
Noi idomokkal boven ellatott epizod
sulyvahn írta:
Én valamiért nem így emlékszem a 164es fejezetre vagy ez az új fejezet lenne ? Ha igen akkor nem értem most már az egészet mert jó pár jelenet az előző fejezetben is benne volt szóval számomra már totál követhetetlenné vált
164.A külföldi fórumokon (és itt is) sokszor felvetődött már, vajon mi lenne a Boros vs Garou harc végkimenetele, most talán választ is kaphatunk rá. Persze nem lehet tudni, hogy Blast csapatában az tényleg Boros, vagy inkább egy változata/tesója/ükapja stb... a többi tagról nem is beszélve. Azért szépen épül az OPM-univerzum.
Köszi a fejezetet!
Királynak az egyetlen képessége a mérhetetlen szerencséje. Az alakváltó szörny úgy megijedt, hogy kinyírta magát -.-"
Kicsit bosszantó, hogy Saitama hőstettei tették ismerté és "félelmetessé" Királyt, de most pont ez mentette meg.
Ugrás a fórumra: |