Köszi a három fejezetet!
[Naruto-Kun Projekt] One-Punch Man manga (Spoilerveszély!)
sulyvahn írta:
Köszönöm a fejezetet !
Saitama óriási mint mindig
Egy kérdés. Hogy lett Roverből Pochi ?
Van itt olyan aki látta a legújabb fejezetet ? Valaki véleményt róla ? Szerintem kifejezetten viccesek a harc jelenetek benne és Saitama megunhatatlan továbbra is. Azok a fejek amiket vág harc közben az valami zseniális pedig Garou most már szerintem bőven erősebb mint Boros de nem nagyon hatja meg Caped Baldy-kunt
Köszönöm szépen a munkátokat!
Hát ez a Saitama a legjobb! Ő aztán tényleg tudja hogy bánjon a háziállatokkal. Ha csonttal nem enged a kutya akkor meg kell fenyíteni. A macska meg rugdosás helyett inkább doromboljon!
De tényleg nagyon jó munkát végeztetek. Jók voltak a beszólások. Jót lehetett nevetni rajta. De már megint úgy lett vége hogy valaminek a közepébe csaptunk volna bele. Még ha kötetre is nézzük lehetett volna valahogy másképp is tagolni, és nem itt befejezni.
Koszonom !
Jo mozgalmas volt, raadasul Kopasz kopeny is megvillant!
sulyvahn írta:
Van itt olyan aki látta a legújabb fejezetet ? Valaki véleményt róla ? Szerintem kifejezetten viccesek a harc jelenetek benne és Saitama megunhatatlan továbbra is. Azok a fejek amiket vág harc közben az valami zseniális pedig Garou most már szerintem bőven erősebb mint Boros de nem nagyon hatja meg Caped Baldy-kunt
Már csak a tudását nézve mondom. Több különböző harcművészet mesterévé vált Garou és talán fizikai tulajdonságokba is megegyezik Borossal. Valszeg neki is menne a holdra felrugósdi ( talán ). Az alázás résszel egyetértek bár hozzá kell tenni hogy Garout nem is akarja eleve megölni Saitama így sokkal lazábban is kezeli őt mint Borost.
wáooo mennyi új részt kaptunk
a homokos puri-puri nagyon szimpatikus kijelentést tett a beismeréssel kapcsolatban. le a "kalappal" előtte
annyira bírom, hogy Saitama minden ütése még km-ekkel távolabb is szeizmográfon mérhető brutális. imádom, hogy minden alkalommal mindenki felfigyel a jelenségre kösssziiii
Ugrás a fórumra: |