Hálla és köszönet
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Ismételten nagyon szépen köszönöm a munkátokat!
Már kezdek attól félni hogy a jóból is megárt a sok, (ha lehet ilyen) és amikor beérjük egyre nehezebb lesz kivárni az újabb részeket. Jönnének megint az elvonási tünetek.
De akárhogy is nézem szerintem Bibi néni ruhája akkor is ronda. Legalábbis szerintem túlcsicsázott. Az egyszerűbb szerintem jobban állt neki. Bár én eleve nem szeretem a túldíszített dolgokat. De jó beszédet mondott az igaz. Hogy lehet magukat áldozatnak bemutatni és hősi halottat mutatni mikor is ő a hódító és halálra buzdítja (ölni) az embereit.
Nem tudom mi bajotok Bibi néni rucijával. Csinos női harci viselet, Pedig én finnyás vagyok (nőként). Amúgy... kövi kérdés csak saját felelősségedre olvasd el!
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Kibe volt előbb szerelmes a Nagymester? Bibi néni vagy Erlong? Csak bele lestem a regénybe, lehetőleg a legrosszabb helyen. Értem a pápa motivációját, csak a kivitelt nem. Vagy kiderül valamikor ez? Mármint a harci vallomása előtt?) Köszi a válaszokat
Hát nem tudom hogy nőies az a ruha, de mint mondom ez az egyéni véleményem. kinek mi az ízlése.
Angyal papinak meg lényegében most nem igen van feladata, szerepe. Lényegében mindent átvet tőle Bibi néni. Régebben Ítélet hozó vén és kivégző volt. Mostanra már inkább csak egy egyfajta példakép, de valós szerepe hatalma a LCS-ban nem igen van.
Ja meg persze mint főpap ő vezeti az isteni próbákat.
A Nagymester meg előbb Bibibe volt szerelmes nem? Aztán elváltak és azután került az arany vas háromszögbe.
Ugrás a fórumra: |