Nagyon érdekes fejezet volt, köszönöm szépen
Kiváncsi vagyok, ki lehet a 4-ik lovag... hogy lehetnek rokonok egyáltalán Arthural?
Hol van Diane és King gyereke? Azthittem ő lessz a 4 ik lovag... :/
Hamarosan kiderűl
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai & Mokushiroku no Yonkishi manga
darkhellboy írta:
Nagyon érdekes fejezet volt, köszönöm szépen
Kiváncsi vagyok, ki lehet a 4-ik lovag... hogy lehetnek rokonok egyáltalán Arthural?
Hol van Diane és King gyereke? Azthittem ő lessz a 4 ik lovag... :/
Hamarosan kiderűl
57. fejezet
Szép kis felfordulás van kibontakozóban...
Nem gondoltam volna csupán az "aranyszínű mágiá"-ból anno, hogy valaki rögtön összerakja külföldön, hogy feltehetőleg a Napsütés következő használójáról van szó. Sőt, még a Kerekasztal Lovagjai miatt meg is nevezte Gawain-ként az illető a 4. tagot előre. Bejött neki.
Megjegyzem, Escanor karaktere is merített Gawain legendájából, ezért nem volt ez olyan egyértelmű. Szerintem egyébként lesz egy csavar, és Gawain nő lesz. A páncélok lehetnek mágikusak, nem feltétlenül méretarányosak a viselőjével. És ha tényleg a Napsütés-t birtokolja, akkor meg pláne kell neki a nagyobb páncél.
Jó látni, hogy Bartra is még él, de van egy rossz érzés bennem, hogy nem sokáig. Arthur már említette a "Látomás"-t a 23. fejezetben, és ha nagyon túl akarom agyalni, akkor a menyasszony-jelöltje is birtokolja a képességet, ezért, hogy helyzeti előnybe kerüljön, Bartrával végezni fog valaki, mondjuk a beharangozott orgyilkos vagy áruló. A menyasszony-jelöltje pedig vélhetőleg valóban megjelent a fejezet vége felé.
Van továbbá két csuklyás alak, és az izmos fickó, már ha nem együtt jöttek és csak az izmos fickó lett felfedve. Tippre az egyik Ironside, az izmos fickó pedig lehet, hogy Pellegarde. Az alacsonyabb csuklyás pedig lehet, hogy az a tag lesz, aki a gyűlést vezényelte le a 6. fejezetben:
https://naruto-ku...ishi/006/7
Kingnek és Diane-nak egyébként nem feltétlenül egy gyermeke van/lesz. Bár nem fogom tudni előásni, hol utalgatott erre Suzuki-sensei. Így gondolom egy sem lesz undorítóan erős közülük, de nem is kell kötelezően a felmenők miatt megváltani a világot az utódnak.
Kint az új fejezet!
https://mangatoo....hapter-58/
Egyre több új karakter tűnik fel ezzel arányosan egyre több a kérdés is bennem. És nyilván nem tudjuk meg hogy pontosan ki is Gawain.
A kis csaj csak engem emlékeztet Merlinre?
Köszi a fordítást! (Még az 57.-et.)
Pont az fogalmazódott meg bennem Chionnal kapcsolatban a fejezet olvasása közben, hogy azért is annyira irritáló talán, mert akármit is csinál, borzasztó amatőr módon csinálja - még képesség nélkül is átlátszó és gyenge, hát még Anne vagy Lancelot képességével... utóbbi nem vett észre semmit? Volt egy panel, ami alapján nem így tűnt, de akkor meg miért nem szól?
És Anne miért nem osztotta meg ezt az információt a többiekkel, hiszen fontos lehet?
Oké, ezeket még meg is lehet magyarázni, mindenesetre ettől függetlenül is, azért is ennyire irritáló Chion, mert a többieket is lehülyíti ezzel a mangaka véleményem szerint.
Viszont pont azért, mert ennyire átlátszó, gondolom úgy, hogy lesz valami csavar még vele, nem lesz csak egy szimpla áruló.
Egyébként érdekes fejezet volt, a látomással és az új alakokkal, meg Gawain bemutatásával. Köszi még egyszer a fordítást!
A Tristan-osztag vajon hinne Anne szavának? Anne mondaná, hogy Chion hazudott, és ezt a mágiájával látta, de hogyan tovább, és miben hazudott? Isolde pedig elfutott, így ő nem volt jelen ahhoz, hogy nyilvánosan tiltakozzon Anne állítása ellen, kiálljon Chion mellett. Bár Anne felelőssége kétségtelen, ha elfajulna később a dolog, szerintem jobbnak látta, hogy nem kezdi el újra a vitát, miután megnyugodtak a kedélyek. Lancelot pedig egyszerűen nem érezte szükségesnek, hogy olvasson Chion gondolataiban. Tristanon látta a viselkedéséből, hogy még rejteget valamit, ezért élt vissza a képességével és forszírozta, hogy ossza meg az információt.
Igen, megértem, erre mondtam, hogy ezeket még meg is lehet magyarázni, én is ilyen érvekre gondoltam (legalábbis Anne-val kapcsolatban, eleve neki mindenki idegen, nemcsoda, hogy nem bízik bennük, Perciéknek meg rögtön elmondta), bár Lancelot abból az egy panelből ítélve gyanúsan nézett Chionra, de neki is lehet hasonló indoka, miért nem osztja meg a gyanúját (ha egyáltalán van neki).
Csak szerintem ezek nélkül is annyira gyanús a csávó, és félek, hogy azért, hogy a feszültség meg a rejtély fennmaradjon, a mangaka lebutítja a karaktereit - előfordul gyakran sajnos (legalábbis más médiumokban). De lehet csak simán túlmagyarázom. Mindenesetre csak ez jutott eszembe, hogy ezért (is) irritáló - mert az jár a fejemben olvasás közben, hogy nem hiszem el, hogy nem jön le egyből mindenkinek, hogy valami nem stimmel vele.
De ahogy mondtam is, annyira átlátszó, hogy csodálkoznék, ha szimplán az lenne a csattanó, hogy ő az áruló. Gondolom lesz valami a karakter hátterében, ha áruló is, hogy adjon valamiféle csavart a dolgoknak.
Aztán lehet nem.
A krimikből megtanulhattuk akit megtalálnak a hulla mellett, véres késsel a kezében, az ártatlan. Manapság az a csavar, hogy aki kezdettől fogva gyanús, a végén kiderül róla tényleg ő volt a hunyó. Szerintem bármi megeshet, egyszer csak kiderül ki az a bizonyos áruló.
58. fejezet
A fejezet legérdekesebb része a 3. oldalon van. (4. a kreditoldallal együtt).
Szerintem Gawain halad át komótosan a tömegen Tristánék jelenlétében. Chion mintha még észlelne is valamit, de nem tudja mire vélni. A rövid hajú, magas nőre gondolok. Vagy megkért valakit, hogy viselje a páncélját, akár eladta neki, vagy csak levetette, valaki meg megtalálta, és felöltötte. Később a nő már Pelio párbajánál tűnik fel.
A seggfej Chion lehet, hogy nem is áruló, csupán tele van a töke a próféciákkal, kiválasztottakkal, és a falusi bugrisokkal, és szerinte ő (ők) is elegendők a megmérettetéshez. Ha ez így van, akkor marad Jade, mint a nem várt áruló.
Az animések gondban lehetnek Pelio karakterével, de ajánlom figyelmükbe a Taizai manga 52. fejezetét. Az anime Gowther behozatalát átalakította emlékeim szerint, Pelio pedig ott debütált. Örülök neki, hogy megvalósította az álmát.
Az izmos fickó egyre valószínűbb, hogy tényleg Pellegarde lesz. Pelio kesztyűje látszólag elég, sistereg, Pellegarde pedig tűz-alapú képességgel bír. Ha pedig nyílt konfrontációba bocsátkozik lionesi Szent Lovagokkal, akkor jó eséllyel elterelésként szolgál, amíg a társai elérik a valódi céljukat.
Percivalék is belebotlottak valami nagyba, mert nagyon meglepődtek. Ironside apuci, esetleg?
És végül Lancelot és a lolija... Miért, Suzuki-sensei, miért? Ez valami fétise lehet, de újfent nem bírta türtőztetni magát. Nem elég, hogy Guinevere (Tippre) kislány, még a jövőjüket tudva érkezik a sztoriba, és smárolja le Lance-t. Fúj! Hiába van ez benne a Ban-család vérében, akkor is fúj!
Hat igy legyen otosom a lotton a kis loli Ginevra, ugy latszik hogy a tunder kiraly mellek vervonalat csak loli lanyok tolthetik be de vegul is ez nem baj de ezek szerint Arthur is inkabb loli parti , erre viszont gondolhattunk hamar Merlin nem jott be neki xd
Mondjuk szerintem joval idosebb mint aminek latszik elvegre azt mondta az elozo reszben hogy regota varta ezt a pillanatott .
Szerintem se a 4. lovag van mar a pancel alatt tul konnyen el kapta Chio es tovabbra is egy patkany de valoban lehet hogy nem is arulo .
A resz tobbi resze mondjuk atlagos volt ez a Rubin lovag szamomra nem remlik hogy lett volna barhol is .
Egyesítve 2022.04.15 19:32:51:
Bastian írta:
58. fejezet
Szerintem Gawain halad át komótosan a tömegen Tristánék jelenlétében. Chion mintha még észlelne is valamit, de nem tudja mire vélni. A rövid hajú, magas nőre gondolok. Vagy megkért valakit, hogy viselje a páncélját, akár eladta neki, vagy csak levetette, valaki meg megtalálta, és felöltötte. Később a nő már Pelio párbajánál tűnik fel.
A seggfej Chion lehet, hogy nem is áruló, csupán tele van a töke a próféciákkal, kiválasztottakkal, és a falusi bugrisokkal, és szerinte ő (ők) is elegendők a megmérettetéshez. Ha ez így van, akkor marad Jade, mint a nem várt áruló.
Az animések gondban lehetnek Pelio karakterével, de ajánlom figyelmükbe a Taizai manga 52. fejezetét. Az anime Gowther behozatalát átalakította emlékeim szerint, Pelio pedig ott debütált. Örülök neki, hogy megvalósította az álmát.
Az izmos fickó egyre valószínűbb, hogy tényleg Pellegarde lesz. Pelio kesztyűje látszólag elég, sistereg, Pellegarde pedig tűz-alapú képességgel bír. Ha pedig nyílt konfrontációba bocsátkozik lionesi Szent Lovagokkal, akkor jó eséllyel elterelésként szolgál, amíg a társai elérik a valódi céljukat.
Percivalék is belebotlottak valami nagyba, mert nagyon meglepődtek. Ironside apuci, esetleg?
És végül Lancelot és a lolija... Miért, Suzuki-sensei, miért? Ez valami fétise lehet, de újfent nem bírta türtőztetni magát. Nem elég, hogy Guinevere (Tippre) kilány, még a jövőjüket tudva érkezik a sztoriba, és smárolja le Lance-t. Fúj! Hiába van ez benne a Ban-család vérében, akkor is fúj!
Ez a Chion egy gyökér.
Érdekes, én a fejezet elolvasása után azt gondoltam, hogy az izmos fickó akivel a Rubin lovag harcba bocsátkozott lesz Gaiwan, mivel megégette a kesztyűket... de lehet a te elméletednek több értelme van. Tényleg furcsa a csaj a háttérben, ráadásul talán jobban is beleillene egy lány a négy lovag közé, mint egy középkorú hapsi.
A Taizai-ban volt pár Rubin-rangú lavag. Többek között Jericho bátyja, Gustaf, illetve Marmas, aki Diane-t küldte a földbe a 43. fejezetben. Valamint a Végzet Agyarai-nak összes tagja, és a Hajnali Üvöltés tagjai közül Jillian és Weinheidt.
Közös ismertetőjelük, hogy egyikük sincs már életben...
Bastian írta:
58. fejezet
Ugrás a fórumra: |