[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Na én már azért se írom spoillerbe. De azért csak nem mindent írok.
Oscarral kapcsolatban annyit hogy az 5. próba végén. ami a harc után minden után volt 76. szintű. ÉS akárhogy is nézzük de az 5. próba vége és a 198. rész vége között akkor is kb 1 hét telt el! Nem igen több. Nem mondom hogy nem lehet de azért na. Szerintem akkor is azért volt mert na jött az ajándék. A többit meg inkább ahogy kijön a rész itt is.
Mo Bai új gyűrűjének képessége meg szerintem csak azért került be a részbe hogy benne legyen. HA nem lett volna benne más módon is megoldhatták volna. Mert pl TS nem olyan erős nincs olyan képessége int Mo BAi 8. gyűrűjének ereje? Csak akarni akartak adni neki valami jelentőséget ha már ilyen "áldozatot" hozott.
Egy másik kissé spoilleres dolog de szerintem még bőven belefér. Tenger isten affinitás. ÉS a másik a korábbi kérdés az istenné válás a 100% affinitás vagy 100 szint kérdésről. Kezdetben a próbák elején még 5-5% volt a jutalom és gondoltuk a 9. próba végére meglesz a 100% és isten lehet. Akár akkora a 100 szint is. NA de viszont a próbák előrehaladtával nőtt a jutalom is. most már 20%-ot kapott. és elérte a 70%-ot. Szóval még van 3 próba és 30%. NA de viszont simán belefér az emelkedő jutalom miatt hogy ezt a 30%-ot akár már a 4 próba végén megkapja. (meg amúgy is hogy osztanák már be ha korábban nagyobb százalékot kapott)
Szóval a lényeg hogy a 7. próba végére meg lehet a 100% affinitás. Kiderül mit is jelent és mire is képes teljes erővel. De akkor a kérdések. Mit is jelent mire kell a 100% affinitás. És főleg ha ez megvan mi lesz a jutalom a 8. és 9. próba végén?
Az affinitás jelent több dolgot is a szótár szerint, de ide talán a megfelelés illene a legjobban. Szóval ha elvéri a száz százalékot akkor tökéletes utódja lesz a TInek. Most hogy ettől mindjárt isten is lesz e az majd kiderül amikor eléri.
Szerintem ha megszerzi a 100% affinitást akkor ugy is lesz valami + ami kelhet hogy ténylegesen isteni eröre teggyen szert. Szerintem 100% afinitásal még csak a tengeristen teljes befojásával bir majd a szigeten és az ott és körülöte élö lények felet. De ahogy irtem amit már látunk edigi történéseken biztos hogy lesz olyan feladat ami még kelleni fog. Én azon se lepödnék meg a 9. probának beraknák azt a bálnát vagy mit amivel a szigetre valo utazáson találkoztak. De ha igy alakul remélem a kalapácsra kerül már fel az a gyürü
Ayagii írta:
Csak jelzem, hogy a 198. rész, amiből dolgozni is lehet, MÉG MINDIG nem elérhető, csak olyan verzió, amivel 3x annyit kell dolgoznom, és arra nekem nincs időm. A 199.-ről ne is beszéljünk. Nem tudom, hogy mire számítsatok, mikor lesz kész.
Köszi hogy szóltál! Szomorú olvasni.
Így legalább nem várjuk hiába a részt.
És így remélhetőleg nem jönnek a "mikor kerül már fel" kérdések.
A 199-ről meg annyit hogy már kíváncsi voltam mivel is húzzák az időt ebben a részben ha a valódi dolgok a következőben jönnek.
De szerintem egész jól megoldották. Tökéletes felvezetésnem mondanám a következő rész előtt! Jubileumi 200 rész! És szerintem méltó is lesz rá.
És tényleg milyen régen volt már olyan kérdés,hogy mikor jön már a heti rész . Épp most olvastam vissza amiket írtatok. Köszi Ayagii,h írtál ,bár én már kerestem épp most .. Na de a lényeg,hát 200 részhez érve valami nagy dolgot remélek,hátha fel tűnik végre Chen papa. vagy valamilyen akció részek... Bár ezek a részek is elég esemény dussak,basszus,de jó lenne ha egyből normális videóból bírna a mi Ayagii Mesteri fordítónk dolgozni .
Ayagii írta:
Csak jelzem, hogy a 198. rész, amiből dolgozni is lehet, MÉG MINDIG nem elérhető, csak olyan verzió, amivel 3x annyit kell dolgoznom, és arra nekem nincs időm. A 199.-ről ne is beszéljünk. Nem tudom, hogy mire számítsatok, mikor lesz kész.
Ugrás a fórumra: |