Én is így látom, hogy egyre esélyesebb, hogy lesz még valami. 129/130-as fejezet egy jó hely lenne az ideiglenes lezárásnak.
Teljesen felesleges volt final seasonnak hívni. Viszont egy movie elég kiszúrás lenne a nézőkkel.
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
ZQt írta:
Viszont egy movie elég kiszúrás lenne a nézőkkel.
ZQt írta:
Viszont egy movie elég kiszúrás lenne a nézőkkel.
Mármint azokkal a nézőkkel, akik ingyenesen letöltik vagy ingyen online nézik? Ne felejtsük el, hogy az anime is üzlet. Anyagilag egy icipicikicsit jobban megéri a stúdiónak moziban levetíteni, mint tévében leadni, hogy aztán letöltögessék meg feltöltögessék meg online kirakják az olyanok, mint mi vagy ti.
Megértem, amit írsz, hisz én is ezt csinálom, sőt, ugyanebben a helyzetben vagyok nagyjából. Pont arra próbáltam rávilágítani az előzőekben, hogy a mi szemszögünkből, akik rajtunk kívülálló okok miatt nem tudjuk beszerezni az anyanyelvükön, ezért letöltjük és úgy nézzük meg, tényleg kiszúrás az, ha moziban vetített filmként jön a befejezés, hiszen akkor premier + legalább fél év, mire láthatjuk. Kényelmi szempontból ez abszolút nem ideális.
Az is teljesen jogos, amit a streamingekkel kapcsolatban írtál, tényleg bővülhetne az animés kínálat. Nem ismerem a kereskedelem ezen szegletét, de kicsit jobban is igyekezhetnének, egy magyar feliratos CR-ra én is előfizetnék szerintem (és persze vissza is vonulnék a fansubolástól, hisz nem lenne szükség ránk).
Viszont a forgalmazó - ha már ez a jelen állapot - kizárólag a saját üzleti érdekeit kell hogy nézze, azt nem tarthatja szem előtt, hogy az általa forgalmazott tartalom megtekintése egyes országokban illegális tevékenységre kényszeríti a nézőket. Ergo az ő szempontjukból ez abszolút nem "kiszúrás", hanem üzleti érdek.
Tapion-sama írta:
Megértem, amit írsz, hisz én is ezt csinálom, sőt, ugyanebben a helyzetben vagyok nagyjából. Pont arra próbáltam rávilágítani az előzőekben, hogy a mi szemszögünkből, akik rajtunk kívülálló okok miatt nem tudjuk beszerezni az anyanyelvükön, ezért letöltjük és úgy nézzük meg, tényleg kiszúrás az, ha moziban vetített filmként jön a befejezés, hiszen akkor premier + legalább fél év, mire láthatjuk. Kényelmi szempontból ez abszolút nem ideális.
Az is teljesen jogos, amit a streamingekkel kapcsolatban írtál, tényleg bővülhetne az animés kínálat. Nem ismerem a kereskedelem ezen szegletét, de kicsit jobban is igyekezhetnének, egy magyar feliratos CR-ra én is előfizetnék szerintem (és persze vissza is vonulnék a fansubolástól, hisz nem lenne szükség ránk).
Viszont a forgalmazó - ha már ez a jelen állapot - kizárólag a saját üzleti érdekeit kell hogy nézze, azt nem tarthatja szem előtt, hogy az általa forgalmazott tartalom megtekintése egyes országokban illegális tevékenységre kényszeríti a nézőket. Ergo az ő szempontjukból ez abszolút nem "kiszúrás", hanem üzleti érdek.
Köszi az új részt, örültem, hogy kicsit mutattak be abból is, hogy Jean hogyan találkozott Hange-ékkal, illetve nem állították be úgy a helyzetet, mintha minden szipi-szupi lenne a kis szedett-vedett csapaton belül. Azt nehéz elképzelni, hogy Mikasa valaha is Eren ellen fordulna, de azért mégsem tartom lehetetlennek. Meglepő módon most Gabi volt a legjobb fej a csapatban, Hange meg persze az örök békítő. Remélem én is, hogy nem filmmel fejezik be, de eléggé valószínűtlennek tűnik, hogy 3 rész alatt le lehet ezt a nagyszabású történetet zárni. Habár az előző rész kicsit sietősebbnek tűnt, de a mostani inkább a szokásos tempóra állt vissza szerintem.
A linkek a nyaa-ra vezetnek minden esetben, viszont a napokban azt tapasztaltuk a kollégákkal, hogy valamiért a Digiseknek nem tölti be a nyaa-t. Az okáról nem tudok sajnos semmit.
A maival együtt 3 rész van hátra az évadból (utolsó rész csúszni fog egy hetet majd), és akkor a manga 130. fejezetéig feldolgozták az eseményeket. A hátralévő 9 fejezet sorsa (139 fejezetes a manga) egyelőre ismeretlen.
Ugrás a fórumra: |