Köszönöm!
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Köszönöm a munkátokat!
Egész jó kis felvezetése volt az a heti résznek!
De az elején most komolyan. Olyan mintha örökre búcsúztatnák Mu Bait, mint aki a halálba megy feláldozni magát. Ja amúgy egymaga ment lélekszörnyre vadászni? Merész! De amúgy tényleg nem értettem minek. És szerintem a heti részben is csak azért mutatták, hogy tényleg legyen már valami haszna. De én amúgy nem látom minek is kellet? Tényleg csak a mostani rész miatt?
ÉS végre láthattuk megtudtuk mi is XX 5. képessége. Nem is olyan rossz. Vele kapcsolatban főleg a mai rész után vettem észre valami érdekeset. A homlokán még mindig ott van a próbája jele! A többieknek eltűnik a próbák után.
Bo néni meg a kora ellenére még mindig gyönyörű! Bár gondolom nem csak ezzel csavarta el TC fejét. De ők tényleg összejöttek volna? Mi lett velük?
Bo néni ereje meg tényleg lehengerlő. Semmi lélekképesség nélkül képes ilyen dolgokra nem is használva teljes erejét. És az a gyilkos aura már már ami a szeméből árad!?
A heti rész végéhez meg találtam egy hatalmas bakit! Bár ezt inkább csak jövő héten talán túl nagy spoiller lenne. Bár ha már az előzetesben a 7. próbáról beszélnek arról nem akkora meg ZZ jutalmát nézve se. Oscar esetében nem volt kicsit tán túl érdekes? Meg Bu Bai esetében sem? De főleg Oscarnál!!!
Őszintén, ez a rész nagyon tetszett, és nem csak azért, mert kevés volt a szöveg. Szerintem nagyon jól bemutatták az egész Douluo Dalu sorozat legerősebb Titulus Douluóját, Bo Saixit. Lényegében egy hajszál választja el az isten rangtól, és már ezen a szinten áll legalább azóta, mióta Tang San dédapja arrafelé járt, ami ugyancsak nem tegnap volt. A képességeit sem kellett használnia lényegében, egy ujjal képes lenne elpusztítani a főhőst, aki nem is olyan rég mutatta meg, hogy képes egymás után 7 Titulus Douluót legyőzni, még ha trükkökkel is.
goku5 írta:
De az elején most komolyan. Olyan mintha örökre búcsúztatnák Mu Bait, mint aki a halálba megy feláldozni magát.
Így van, Bo néni végre küzd és mutat egy kis szeletet az erejéből. Ami csak fokozódik. Talán a legjobb csatát láthatjuk most.
Bennem felvetődött egy kérdés egyébként ezt a regényben sem válaszolják meg ha jól emlékszem. TC és Angyalpapi csinált próbát vagy csak átmentek a szigetre poénkodni és küzdeni?
Fehérkével ment lélekszörnyre vadászni. De miért is vadászna le haszontalan szörnyet? A tengeri lélekmesterek között is vannak erő típusúak, így találni fog magának megfelelőt, aminél nyilván jobb lenne az isten adta tökéletes gyűrű. De tényleg úgy adták elő mintha a kivégzésére menne.
MuBai szerzett magának gyűrűt oké, de ettől függetlenül jár neki is egy Isten adta gyűrű, legalábbis úgy gondolom. Tehát kap egyet amint újra szüksége lesz egy új gyűrűre. Igy lenne fair mondjuk. Plusz akár az már lehetne piros is, addigra képes lehetne azt is elnyelni. Így nem bukná el ezt az ingyen van tessék gyűrűt sem, sőt még meglenne a TS által emlitett kárpótlás is amiért most beáldozta magát. (mondom ezt úgy hogy nem tudom milyen gyűrűt szerzett magának most)
RR erejére nagyon kíváncsi vagyok mi lesz vele. Ha ő Bo néni utódja, akkor valami csavarnak kell jönnie, hogy erőben összeszedje magát. Oscarnál láttuk, hogy támogató tipus is képes lehet harcolni. Talán RR is szerez valami "erőt", esetleg egy külső lélekcsont, ami a 9 kincses erősitéssel elég szépen meg tudná emelni a harci erejét.
Mint említettem én bakinak Oscart tartom a 198. részben. Legalábbis a végét ami Dagival csinál. Mivel az 5. próba végén a lélekereje 76-os volt.
És amúgy igaz. A tengeri szörnyek is jók lehetnek. Sőt arról volt itt szó korábban hogy a tengeri szörnyek még erősebbek is mint a szárazföldiek. Szóval ott is lehet jót találni. DE tény hogy nem olyan jót mint az isteni ajándék.
Így viszont jó kérdés hogy megvan a 8. gyűrűje. és kap ajándékot. AZ mihez képest lesz jó? Mármint a mostani vagy a későbbi szintjéhez. Mert most pl egy 80-90e éveset tudna elnyelni 90 szinten meg simán egy 100.e éveset.
RR meg szerintem nem kap semmilyen olyan fajta erőt. Ő megmarad a legerősebb támogatónak a tengeristen TS mellet.
70en is hatalmas erősítés a 7 kincses üveg palota, akkor milyen lesz vajon 90 felett erősen túlkoros gyűrűkkel? Még ha 1 az egyben nem is erős, csapatban lehet erősebb lesz majd mint Bo néni és a brigádja azonos szinten, bár ez sose fog kiderülni. Na meg akkor ha elvégzi az összes próbát, akkor vajon TSé lesznek a sziget eredeti TDi is?
Oscarra van egy egyszerű elméletem, amikor 76os lett, akkor már annak a tetején volt és azóta kultivált is, aztán terrorizálta kicsit Bo néni és közben felugrott a szintje 77re.
Ugrás a fórumra: |