Lezáródhatna már ez az arc... Kicsit kezd uncsi lenni.
Szerkesztette: Rotcsa - 2022.02.20. 08:49
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
Jaeger írta:
Miért unalmas Rotcsa? Csak nem Frieza hiányzik?
81-es fejezet:
Őszinte leszek, nekem tetszik ez a történetszál. A Moro jól indul anno, nem lett az igazi a befejezés. Ez a sztori is jól indult, de ebben még most is van potenciál és Granola szerintem egy marha jó karakter lett. Sőt, Gasről eddig nem gondoltam semmit, de most már azt gondolom, hogy ok, ha nem is egy Demon Slayer technikákkal és izgalmakkal túlfűszerezett karakter, de érdekessé vált. És bár én is várom Freezát, kimondottan örülök, hogy belengetik a nevét és még mindig sehol semmi. Szóval én okés vagyok ezzel a történettel eddig. Innentől viszont úgy gondolom, hogy túl sokáig már nem fog tartani. Mindenki kimerült, haldoklik, most jön majd szerintem a katarzis, a következő fejezet végén aztán a lezárás. Gondolom.
Köszönöm a munkátokat!
Hát volt itt némi épülethajigálás meg némi vonatozás. De mit is akarnak vajon kihozni a végéből? Lehet erősebb de nem bölcsebb tapasztaltabb.
De amúgy nem sok minden történt szerintem a fejezetben.
ÉS gondolom 2 fejez és vége is lesz még a film előtt. De milyen befejezést és levezetést kap majd? Főleg mennyit?
Köszönöm szépen a fordítást!
Eléggé elhúzódik ez a harc. De örülnék én is ha visszajönne egy vad Goku, bár akkor az ultra ösztönre nem lenne képes. Esetleg a vadság miatt egy új ssj szint tetszene.
Elec karaktere egy szemétre való valami. Sose szerettem ezt a típust.
Az kiderült, hogy Gas mennyi évet vesztett? Vicces lenne ha egyszer csak huss és dead!
A Jackos jelenetek mindig megnevettetnek. Valahogy annyira butyuta, hogy már tetszik.
Várom a kövi fejezetet. Hatha valami jó fordulatot vesz a történet.
Jó kis fejezet volt
Mintha Whis arra utalt volna , hogy nézzen mélyen önmagába és ismerje fel a valóságot.
Ebből arra asszociáltam , hogy döntse el végre, hogy embernek vagy Saiyennek tartja-e magát? A teljes nyugalomhoz, ami az UI követelménye rendezni kell a saját belső konfliktusait és ez szerintem egy magasabb UI szintre viszi. Látja majd a szülein, hogy nem minden Saiyen eredendően gonosz, akik örömmel pusztítanak el bolygokat és sokan csak azért harcolnak, mert a Saiyenek alapvetően harckedvelőek és a többi az csak pénz, üzlet és politika. Az Ozaruk amúgy is kontrollvesztett dühöngő állatok, akik az erejük miatt akkor is ölnek, ha nem akarnak.
Szerintem lesz egy kis mosdatása a saiyenek büntetnek.
Rotcsa
Én inkább fogalmaznám úgy hogy tényleg fogadja el a másik énjét. Hogy ő csillagharcos valójában, de közben ember is. Hogy még mennyire fogadta el hogy ő tényleg saiyennek született és voltak szülei. megismerheti énjének azon oldalát.
Mondjuk úgy hogy én úgy vagyok vele hogy elfogadta Vegita miatt hogy ő saiyen, de igazán nem is érdekelte annyira mert embernek éri magát. Most megismerkedhet és elfogadhatja másik énjét.
Na meg vajon a film csúszása lesz-e valamilyen hatással a mangára?
Ugrás a fórumra: |