Köszi a Valentin napi különkiadást is!
Hát nem valami nagy szám. Meg még rövid is.
Ja és mellesleg a kép és a hang nem jó. Nem illik. El van csúszva.
[Naruto-Kun Projekt] Kimetsu no Yaiba anime
Köszi az utolsó részt, és a Valentine-hent is! (Ha külön töltitek a részt és a feliratot, az a verzió nem csúszik hangban.)
Amin meglepődtem, hogy a démon testvérpárt egy telő hold változtatta át, pedig úgy rémlett, arra csak Muzan képes, hogy démonokat hozzon létre.
Nezuko nagyon menő volt, bár kicsit költői túlzás, ha ennyi alvás elég volt neki, míg máskor tök sokáig nem ébredt fel. És persze Tanjirounak még a vérgyűjtő eszköz is eszébe jutott
Ami meglepett, hogy a két kislány Oyakata-sama gyereke, meg hogy ezek szerint Muzan a rokona lehet (??).
A kígyós srác meg továbbra is idegesítő.
Köszi az egész évadot
Csalodtam hogy ilyen rövid volt ez az évad , mivel első 7. rész már mozis verzióban is volt ... és csalódtam az utolsó részben is , elég gyenge évad befejező rész volt. Igazából azzal hogy legyőzték őket , rajtuk kivül semmi mást nem tudtunk meg és most várhatunk 1-2 évet megint , úgy hogy semmi nem derült ki majdnem az egészből , hogy ki kicsoda , honnan az új erő stb...
A Yuukaku-hen évadzárója 3 fejezetet dolgozott fel.
A manga nem mutatja, hogyan ússzák meg a Forgó Körvágásokat. Kitérhettek előle, vagy minden elkerülte őket. Az animében Nezuko semlegesíti őket a Vérdémon Művészetével.
Miután Inosuke magához tér a méreg kiégetése után, a mangában nem hangzik el kétszer, hogy "Hála az égnek! Hála az égnek!", és Inosuke sem mondja, hogy "Fejezd be! Gyomorforgató vagy!".
06:41-nél örülök, hogy Suma ikonikus arckifejezését hűen visszaadták.
Gondolom a sikeren felbuzdulva, ebben az évadban úgy általánosságban jobban hozzá mertek nyúlni ezekhez a reakciókhoz. Legalábbis így érzem.
Miután Uzuiból is kiégette Nezuko a mérget, és a feleségei ráborulnak, akad ott néhány anime eredeti sor. Onnan, hogy "Tengen-sama!" odáig, hogy "Sajnálom, hogy aggódnotok kellett miattam."
Suma egyszer mond köszönetet a mangában, az animében kétszer.
A mangában Tanjirou nem tesztelte egy kő eldobásával, hogy érkezhet-e ellenséges támadás. Csupán felkészülve várt az eshetőségére. Szerintem jobb ez a módosítás, mivel a mangában a kardját fogja, pedig ugyebár már arra sem volt képes normálisan a harc végén.
Tanjirou megjegyzései az emberek kimenekítéséről nem gondolatként hangoznak el a mangában, hanem Nezukónak mondja.
Két extra sor Daki és Gyuutarou civakodásában: "Te vagy az ostoba!" és "Hogy mit mondtál?!".
Miközben Hinatsuru próbálja Sumát lelökni Uzuiról, Suma mondja neki a mangában, hogy olyan erővel teszi mindezt, hogy kitöri a nyakát.
Előtte Hinatsuru hangot is kiad a mangában, amikor Suma fájdalmat okoz Uzuinak azzal, hogy rá menekül a kígyó miatt.
Obanai utolsó visszakérdezésénél, hogy "Az a Kamado Tanjirou?", Tanjirou már a többiekkel egymásra van borulva a mangában, nem a Nezukó-taxin utazik.
Akaza jelenete zárja a történetszálat.
Uzui és a feleségeinek utolsó jelenete részben anime eredeti, de a 100. fejezet tartalmán alapszik. Gotou, a Kakushi tagja meséli, hogy miket láttak, amikor a helyszínre értek. Tanjirouék egymásra borulása is még egyszer kiemelésre kerül. A látottak ellenére, Nezuko kivételével mindenki rottyon van, de a maradék energiájukkal önfeledten ünnepelnek.
----------
Mivel a "Kardkovácsfalu" történetszálat jelentették be, pontosabban ehhez a névhez ragaszkodnak, ezért hasonló mennyiségű epizódra lehet számítani legközelebb is.
Megjegyzem, nekem logikus lett volna, ha megint 18 rész következne, és az utolsó történetszál előtti dolgokat is feldolgoznák. De úgy érzem, hogy azokat illetően lesz valami tervük, kihoznak belőlük egy bővített évadot. Tudnék javasolni bővítéseket, előre hozott háttérsztorit, amiket szívesen venném, ha meglépnének.
Lett volna még mondandóm, de elengedem. Kifújom magam.
saurs írta:
Egyetlen egy kérdés merült fel bennem. Ha Nezuko elégette a mérget, akkor Oyakata, valószínűleg átkát nem tudná? Mert olyan rossz látni, hogy Uzui visszaemlékezésében még egészségesnek tűnt, most meg alig él! Gondolom később minden kiderül, csak ez így eszembe jutott.
Sziasztok, az hogy lehet hogy amiutan kicsomagoltam a feliratot es szeretnem megnezni kiderul hogy angol a felirat. Raadasul mar a befejezet projecteknel van de sem az egetett torrentnel sem a MEGA-n nem talaltam az uccso reszt csak 10-ig van fent.
Zangetsu199898 írta:
Koszi a reszt online ez miert nincs fent ugy mint a Valentin napi egyből?
dreamhunter írta:
Sziasztok, az hogy lehet hogy amiutan kicsomagoltam a feliratot es szeretnem megnezni kiderul hogy angol a felirat. Raadasul mar a befejezet projecteknel van de sem az egetett torrentnel sem a MEGA-n nem talaltam az uccso reszt csak 10-ig van fent.
Egyesítve 2022.02.15 21:28:34:
dreamhunter írta:
Tapion-sama írta:
A GYIK menüpontban találhatsz információt arra vonatkozóan, hogy miért az angol feliratot jeleníti meg a magyar helyett.
Hogy az égetett miért nincs még fent sehol, lásd előző válaszomat.
Egyedül arra tudok gondolni, hogy a médialejátszó szoftveredben elsődleges feliratforrásnak az angol nyelv van megadva. Ha ezt nem állítod át, akkor manuálisan kell kiválasztanod a magyar feliratot a videóhoz.
Először is köszönöm szépen az egész évados munkát a csapatnak akik miatt hétről hétre tudtuk követni a részeket
Nekem is bejött az utolsó rész is szóval csak pozitivumot tudok elmondani róla.
Az biztos, hogy egyre jobb és izgalmasabb részek fognak következni
És Tanjirou végre nem törte el a kardját Mondjuk kicsorbult abból lehet még problémája...
Érdekes lesz látni Muzan mennyire lesz boldog az események után.
Amúgy aki nem látta a mozifilmet és a 7 részes feldolgozással kezdte a 2. évadot annak ez a 18 rész a legjobb dolog lehet a világon! Utólag belegondolva aki így látta az 18 rész alatt megnézte a sorozat csúcsát és 1 évadon belül kapott 2 pillér harcot! Ha van ilyen itt annak üzenem, hogy apu mardosó féltékenysége vagyok! XD
Ugrás a fórumra: |