338. fejezet
Oh, yeah, csak a lényeges részeket hagyta ki. Tudom, hogy ezt meglepetésnek szánja a mangaka, de így...elég egy semmilyen fejezet ez.
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
338. fejezet
Oh, yeah, csak a lényeges részeket hagyta ki. Tudom, hogy ezt meglepetésnek szánja a mangaka, de így...elég egy semmilyen fejezet ez.
Ez várható volt, ahogyan én is írtam.
Aoyama lesz aki elvezeti Midoriyát AFO-hoz. Viszont AFO ezt már tudni fogja mert ő mindent tud dupla csavar és a végén tanár úr trükkje fogja kihúzni a csávából őket.
De remélem nem lesz ilyen kiszámítható
Remélem Deku valamilyen menő új ruhát kap. Lefogadom most már olyan cucca lesz ami képes lesz a 100%-os csapás erejét is tompítani hatásosan.
Egyesítve 2021.12.27 17:42:41:
Kint a legújabb fejezet:
https://www.manga...ademia-339
Ahogy várható volt folytatódnak az események...
Azért remélem, hogy Deku kap majd valahonnan egy rendes ruhát és nem ebben az edző maskarában lesz a nagy harc idején.
339. fejezet
Egy újabb átvezető fejezet.
Még fogalmam sincs, mi a b-terv, de szinte biztos, hogy az fog majd életbe lépni.
Valamiért azaz érzésem, hogy bár a gonosztevők is súlyos veszteségeket könyvelhetnek majd el, és TomurAFO is visszavonul kicsit, de bukni fogják.
Legalábbis, nem tartom valószínűnek, hogy úgy veri le a főgonoszt Deku, hogy még nem uralja teljesen az erejét.
Akármi lehet akármikor ebben a mangában.
De mostanában mindig az volt, hogy a hősök veszítettek, veszítettek, veszítettek...
Szóval szerintem most muszáj, hogy kisebb győzelmet arassanak. Ha nem is győzik le őket akkor visszavonulásra késztetik őket. Utána jöhet egy kis átmeneti idő amikor Deku idősödhet meg edzhet.
340. fejezet
Kíváncsi vagyok arra, hogy ki melyik ellenfelet kapja majd meg.
Ha jól gondolom, most kicsit Shinso-val is fog foglalkozni a mangaka, amit nem bánok.
Különben mi lehet az oka, hogy nem vonták be az összes cicát?
341. fejezet
Az ellenség is mozgolódik...nem meglepő. Az viszont az, hogy Twice véréből is van egy adag. Valamiért van egy olyan érzésem, hogy még sok problémát fog ez még okozni a hősöknek.
Most láttam az új filmnek a trailert.
Belegondolva már több mint kettő éve néztem... Nagyon várom máár. Főleg azt hogy hogy alakul Deku 8 képessége merthát azzal alég erős lehetne.És azt hogy kb mindenki Deku ellen fog harcolni és az új ellenfeleket is
Phúú mennyi évadot lehetne csinálni...
(Persze a 6. évadot is dehát az még nagyn sok hónap. )
Szerintetek megéri olvasni a mangát vagy inkább várjak a sorira??
342. fejezet
Ok, nem Aoyama volt az egyetlen embere AFO-nak a falakon belül. Ami egyrészt várható volt, másrészt még inkább felmerül bennem a kérdés, hogy erre a hősök nem számítottak, illetve nem tettek óvintézkedéseket a hősök hozzátartozóival, meg Eri-vel kapcsolatban (akinek még így is táp a képessége, hogy még nem kiforrott)?
Mindenesetre, a következő fejezetben elindul végre a terv, ami...amiről alig tudunk valamit, mert a mangaka nagyon titkolózik. Szerintem lesz itt egy pár csavar majd menet közben.
Azt nem tudjuk mire számítottak a hősök és mire nem mert a tervet nem mondta el a mangaka.
Majd lesz egy csavar majd mégegy csavar és az lesz a kérdés, hogy kié lesz a végső csavar.
Amugy nem tudom Dekunak is mi a terve, hogy legyőzze Tomurát. Sőt azt se tudjuk AFO miért olyan biztos benne, hogy elméletileg a jóval kevesebb képességel rendelkező Tomura legyőzz majd mindenkit.
343. fejezet
Aoyama nem okozott túl nagy meglepetést, ellenben Kurogiri-vel. Most akkor felszabadult az agymosásból, vagy miből, vagy mi történt pontosan? Remélem, hogy erre majd kapunk magyarázatot, mert érdekelne.
Nem egy shounen fight süti el, az "aki egykor ellenség volt, most barát" formulát, de ez egy érdekesebb megvalósításnak ígérkezik. Jó értelemben értem.
A játék elkezdődött
Mindenki átver mindenkit. AFO-t is meglepték az események mert a képessége alapján senki nem hazudott neki.
Tehát ezért volt az, hogy Aoyamat és a családját nem avatták be semmibe.
Az viszont megint világos mindenkinek, hogy ők nem az igazi ellenség hanem Toga képessége alapján csak Twice féle klónok. De lehet erre is számítottak a hősök és azért nincsenek itt Deku osztálytársai.
Kurogirit lehet sikerült felszabadítani az agymosás alól. AFO-t se értem miért a OFA kell nekik mikor Eri képességével sokkal többre menne.
Szerintem én értem, hogy miért kell neki ennyire az OFA, de azt én se értem, hogy Eri képessége ennyire hidegen hagyja.
Az egy dolog, hogy rengeteg felhalmozott erő van benne, amivel bármilyen képességet felerősíthet, de szerintem ennél sokkal fontosabb, hogy az OFA nem csak bárkinek átadható, hanem az átadással együtt, tovább öröklődik az előző használók szelleme. Na már most, Tomura is kizárólag azért kapta meg AFO képességét, hogy utána átvegye az irányítást felette, és legyen egy fiatalabb, erősebb teste. Ehhez kellett a doki, és nagyon hosszú procedura, amiben benne volt Tomura megtörése is. Túl sok buktatóval járó, fáradtságos művelet, aminél túl sok minden mehet félre, viszont ha az OFA nála lenne....a végtelenségig váltogathatna a testek között, és gyakorlatilag halhatatlanná válna. Nem csak az öregségtől lenne védve, hanem az esetleges vereségtől is. El is hangzik a szájából az, hogy "eljött az én időm, és az én időm sohasem ér véget".
Ugrás a fórumra: |