Dave020626 írta:
Hello!
A Platinum End 5.részében 21:24-től megjelenik egy vázlat az istenjelöltekről, eközben pedig az alatta történő párbeszéd felirata nem látszódik.
Köszi szépen a jelzést, hamarosan cserélve lesz
Hibát találtam!
Dave020626 írta:
Hello!
A Platinum End 5.részében 21:24-től megjelenik egy vázlat az istenjelöltekről, eközben pedig az alatta történő párbeszéd felirata nem látszódik.
kastore írta:
Üdv!
Én a Boruto égetett feliratos változatát nézem,de az új 1080p-s változatot se a tv se a gép nem akarja lejátszani! Pedig a 30 Gigás filmek is simán mennek rajtuk!Mi lehet a gond?
üdv
nem hinném hogy általános hiba de most hirtelen nem találom hova máshova lehetne írni ezzel.
új laptopról akartam bejelentkezni de nem sikerült és azóta meghülyült a bejelentkezés a rendes asztali gépen is ahol eddig automatikusan bent volt. mostmár ott tart hogy új jelszó kérésnél át írom valami újra és azt se fogadja el. egyedül a jelszó reset-es emailből nyitott linkel hoz be már
Sziasztok!
A douluo dalu 189, 190 és 191. részét nem tudom megnézni. A hang jó de a kép akadozik. Akár egy perc is eltelik mire új képkocka jelenik meg. A 188. részig mindet megtudtam nézni. VLC lejátszót használok. Megpróbáltam más lejátszókat használni de azokkal sem működik.
Előre is köszi a segítséget.
Nem értem hogy miért, korábban is volt valakiknek problémája vele, nekem teljesen tökéletesen játssza le. Talán a VLC verziója lehet a gond, én a 3.0.16 Vetinari verziót használom. Esetleg valami más program zavar be, de arra nem tudok megoldást.
Ugrás a fórumra: |