Köszi az új részt király volt.
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Nem tudom mi a baj az érzelmek kimutatásával. Szerintem még az istenek is kimutathatják érzelmeiket, haragjukat. Nemhogy a halandók. Ez teszi TS-t is sokkal jobbá emberibbé. És még jó is így mert lényegében az is a próbák lényege hogy felül tudol-e kerekedni az érzéseiden, haragodon, vagy hagyod hogy az uralkodjon el feletted.
A következő vágyálomnak meg gondolom, hogy néz szembe a jelennel és tegyél érte hogy a vágyaid beteljesüljenek. Harcold ki hogy teljesüljenek ne csak várd el azokat. Tegyél értük.
Ezzel a lélekgyűrűs dologgal meg nem tudom mire célzol? Én semmilyen írást nem látok rajta. (vár nem igen ismerem a kínai írásjeleket) De a gyűrűkön én csak szabályos mintázatot vélek felfedezni.
Az emberek meg most hova tűntek? Valahogy hiányoznak a jó kis kibeszélendő dolgok, viták. Nem igen ír senki semmit a részekkel kapcsolatban.
Nem volt szimpatikus a viselkedése, mert csak egy hallucináció volt az egész, ráadásul egy próbán ami a fejlődése érdekében van. Nekem nem úgy tűnt hogy felül kerekedik, inkább megint eluralkodott rajta a gyilkos isten mező, csak XW miatt állt le nekem úgy tűnt.
Mondjuk 185.rész 18:00 percnél a pókasszony körül nézd meg rendesen a lélekgyűrűket, az nekem nagyon erősen fura írás jeleknek tűnik körülöttük, Persze lehetnek apró fura firkák is, de nekem betűnek tűnnek, és ha azok érdekelne mit jelentenek.
Ehhez a hallucinálós részhez nagyon nincs mit hozzáfűznöm, nem szeretem az ilyen dolgokat semmiben se. Valószínűleg a következő rész se lesz a kedvencem ez miatt, de azért várom már.
Van egy olyan sejtésem hogy a következő részben nagyon csúnyán elveri a tengeri fantázia Douluot ami szerintem nagyon is jogos. Bár a következő rész ajánlója alapján sajnos nem eléggé mivel daginak is meg kell csinálnia a próbát. Tényleg valami felírat van ott az összes gyűrűn ugyanaz a szöveg van és minden gyűrű körül négyszer van leírva egy-egy negyedben 2 sorban. Amikor az előző részben történteket tárgyalják utána beadja Tang San összes gyűrűjét ott lehet a legjobban látni. Legjobban az első részeknél lévő fehér gyűrűn és a sárga gyűrűknél látszik a legjobban. Megpróbáltam valamit kisilabizálni, de ez nekem kínai
Hát tényleg vannak ott apró motívumok. De szerintem azok se szavak. Nem hinném hogy van jelentőségük. De amúgy én az ilyet észre se vettem még eddig. Pedig hányszor meg hányszor nézek meg minden részt! Mondjuk engem a 185. részben inkább az fogott meg hogy amikor te kiszúrtad az apró szimbólumokat én akkor Bibi gyűrűire figyeltem. Mégpedig mintha ott 8 feketét és 1 vöröset mutattak volna. Mintha átalakultak volna.
Máskor meg csak TS vörös gyűrűi vonják el a figyelmemet mindenről.
De tényleg remek megfigyelés volt.
Dagi és RR már másik TD-val fog megküzdeni. szóval TS péppé is verhette velük már több dolguk nem lesz. Meg amúgy is Oscar kivételével mindenki TS előtt harcol hogy TS könnyebben átmenjen.
Köszönöm a munkátokat!
Jó rész volt! Szegén Fantázia doló se húzta sokáig. Bár részemről azt hittem még könnyebb tiszta verés lesz belőle. De egész jó kis harc volt. Megtanulhattuk, hogy ne hergeljük TS-t, ha nem akarunk meghalni. Ha XW nem állítja le meg is halt volna. Vajon milyen következménye lett volna? Mert feladat hogy legyőzze, de kikötés hogy nem ölheti meg nem volt. És TS is tanult az esetből. Hogy ennek a próbának is tanító jellege lett volna.
Egy másiknak meg nem értem miért nem a kalapácsot használta a lándzsa helyett? Sokkal erősebb lett volna azzal harcolni. Könnyebben zúzta volna azzal. A kalapácsnak csak nagyobb ereje van.
Amúgy most a részről elgondolkodtam kicsit. Ennek a Szellem dolónak végül is milyen lenne a harci lelke? Mert eddig azt hittem ő is illúzió, de nem inkább méreg? Mert ez az illúziós dolgot amibe estek csak a méreg okozta. Szóval nem-e inkább méreg ő is. Még a mai 192 részt nézve is.
A 192. részben meg TS és XW milyen jól tudnak már jég korizni!
ÉS szépen zúznak. Felgyorsítják már a próbákat. Hogy ilyen hamar lerendeznek egy TD-t. Így már akár a 197 környékén jöhet is a 6. próba.
Milyen jó kis telefont reklámoz már TS is. Nem azért de tényleg pont ide illik? Ezzel reklámozni? Meg Tengeri csillag dolóval? Annak a harci lelke meg végül is mi lenne? Mert csak nem csillag. Nem tudom hogy lett abból a szörnyből tengeri csillag? Vagy fordítva csillagból szörny? Mintha valami polip, tintahal szerűség lenne, de mégse.
farkaskas írta:
Nekem lenne egy kérdésem arról hogy szerintetek meddig fogják vinni az animét milyen hosszú lehet a STORY hogy csak addig fogják vinni míg TS legyőzi BIbi nénit vagy még azon is túl?
Ugrás a fórumra: |