A cím alapján feltételezem ezt főleg, illetve hogy a kerek 40. rész jön és valószínűleg nem is jön több már ebben az évben.
Super Dragon Ball Heroes
Mivel azt hiszem jövő tavasszal jelenik meg a játék új kiegészítője (Ultra God Mission ív) előfordulhat simán, hogy akkor fog folytatódni. De igen ezzel a résszel vége lesz ennek az ívnek ami most fut.
Bár nos ez is csak egy játék reklám. Igazából ha valaki nem ismeri a játékot annyira nem élvezhető az egész.
Tapion-sama! Nagyon köszönöm a munkádat! Remélem folytatod majd ezt a szériát. Kár hogy a többi szériát nem te fordítottad. Bár minél többszőr nézem meg, annál több hibát találok bennük. Hiába nem kánon a Dragon Ball Heroes, szerintem eddig ez sikerült a legjobban. De úgy még jobb lett volna, ha sorba mentek volna az eddig megjelent szériákon, és ott segítettek volna be, mint a Xenoverse játékokban. De így is nagyon jó szerintem.
Még egyszer nagyon köszönöm!
gyudani1996 írta:
Tapion-sama! Nagyon köszönöm a munkádat! Remélem folytatod majd ezt a szériát. Kár hogy a többi szériát nem te fordítottad. Bár minél többszőr nézem meg, annál több hibát találok bennük.
Örülök, hogy folytatod.
Találok bennük hibát, de ugye én a feliratot töltöm le és azt javítom ki, de inkább a stílus meg a minőség az, ami miatt nekem a te fordításod tetszik a legjobban. Az a baj, hogy ezen a reklám animén kívül egyiket sem néztem meg felirattal, csak belekezdtem. Engem nagyon zavar, hogy már a kánonban is nagyon sok az ellentmondás. Ebben meg pont az a jó, hogy már úgy van az egész, hogy bármi lehet. Elhiszem, hogy nem a kedvenc animéd. Nekem igen, de annyira el lett rontva. De kinek mi. Szerintem a Heroes sztorija messze üti a kánon történetét. Még azt mondom a DB DBZ DBGT így egyben jó, de abban is nagyon sok az hiba történetileg. Pl hogy Goten meg Trunks már farok nélkül születnek, meg hogy Gokun kívül senki nem kap szerepet. Én ha tehetném, már úgy indítanám a DB sztoriját, hogy Goku, Vegeta, és Broly születése, hogy lesznek egyre erősebbek, és találkoznak, és a végén a Mindenek úránál is hatalmasabb Istenek lennének, és innen jöhetnének a gyerekek és velük folytatni a történetet. Illetve, én úgy csinálnám, hogy a Tisztavérű Saiya-jinek sokkal erősebbek legyenek, mint a félvérek. Valami más átváltozás kéne nekik, vagy ha marad is ez, akkor csak korlátozott ideig. Stb. Még nagyon az elején vagyok ennek. Meg hát ilyen úgy sem lesz. De sajnos a kánon sztori nálam leszerepelt. Csak a Heroes az ami tetszik. Ebben mindenki benne van aki eddig felbukkant, meg még több is. Plusz az animáció is jobban tetszik. Illetve itt nem egy idióta Goku, vagy legalább is Xeno Goku. De nem írom tovább, mert így sem ebbe a fórumba tartozik és jól meg leszek büntetve.
Egyesítve 2022.01.01 21:06:53:
Dragon Ball Heroes 02 - Universal Conflict Arc Part 1 (07-12) ebben a részben egy felirat részlet nem jól van időzítve. Trunks ez a 11-es univerzum. Ha megkérlek ezt majd javítod? Vagy ha esetleg átküldöd nekem a feliratot, akkor nagyon szívesen kijavítom benne a hibákat. Bár ahogy elnéztem, nincs sok benne.
Megjött az új arc:
Super Dragon Ball Heroes: Ultra God Mission Episode 1 - English Sub:
https://www.youtu...nBallHype.
Mit gondoltok? Érdekesnek ígérkezik!
Más csapat munkáját szerintem nem illik megosztani.
Csináltak egy csapatot a rajongók kedvenceiből, de azzonkívül semmi eredeti. Viszont biztos vagyok benne, hogy láthatjuk majd Vegita Ultra Ego formáját.
Multiverzális TOP Itt aztán már tényleg midnen elmebetegség előfordulhat!
https://www.youtu...nBallHype.
Ugrás a fórumra: |