Hát azért azt is tudjuk, hogy milyen hatalmas 1-1 szint között a különbség pláne ilyen magasságban. Szóval elvileg úgy lett magyarázva hogy egy 99-es és egy 100 között lényegében dupla erő a különbség. Szóval már szinte lehetetlen eleve a 99 szintet elérni nemhogy a dupláját.
Más részről csak kell lennie valaminek az affinitás és a 100 szint között. Gondolom az eddigi emberek nem kapták meg a 9 próbát vagy nem tudták teljesíteni.
Az angyal papa 99 szintű és még él. Viszont TS dédapjáról nem tudjuk hogy hol van mi lett vele. Bibi néni meg maga egy főpap. Lehet nem is hagyhatná el a helyét amíg nincs utódja. Meg amúgy amikor is a két kihívó angyal meg a kalapács a szigetre ért ők már 99 szintűek voltak. Szóval itt kiállni a próbát nem a csapaton múlik, hanem lényegén az egyéni teljesítményen. Pl ha eddig nem egymást támogatva csapatként jutottak volna el akkor nem hinném hogy eljutottak volna idáig. Sőt most ha megint nem trükköznének a szabályok kijátszásával akkor is igencsak buknának az emberek. Sőt eleve nem-e fognak beszólni nekik hogy hogyan is gondolják pontosan a próbát ha így kicselezik a szabályokat.
DE amúgy már én is féltetem kérdésnek hogy vajon mennyi ideje is volt az a nagy küzdelem a szigeten. Én úgy kb 50 évre tippelnék. És még azóta se tudtak áttörni. Szóval 99-ről 100-ra 50 év alatt akkor csak van valami más is.
Én az isteneket meg inkább úgy gondolom, hogy nem halhatatlanok, csak igen sokáig élnek. Szóval azért keresnek utódot hogy tovább lépjenek úgymond meghaljanak.
Most ha belegondolunk már 3 valaki alakul aki isten lehet. És az ismert történelemben meg még egy se volt. Most meg egyből lehet 3 isten is.
Az első istenek meg lehet nehezen de maguk érték el. Viszont az utódjelölteknek segítenek a próbákkal. De még mindig jó kérdés hogy melyik legyne előbb a 100% affinitás vagy a 100 szint. De szerintem előbb az affinitás azután meg jöhet a 100 szint.