Komolyan mondom a Momoshikis jelenetek a legmenőbbek imádom ezt a fazont.
Boruto manga
Valószínűleg igen, hogy még sablonosabb legyen. Boruto is kibékül majd a benne élő "démonal".
Narutoék azzal, hogy idejöttek csak elrontották a helyzetet.
De nem is értem, hogy Naruto miért nem tudott ugyanúgy egy Massive Rassangent csinálni ahhoz nem kéne Kurama sem.
Mint mindig: a megjelenéstől számított egy hónapon belül várható. 3 egész ember szabadidejétől függ leginkább, akik épp úgy készülődnek a családjukkal tölteni az ünnepeket és rájuk fókuszálni, mint bármelyikőtök.
Ha a fordítás el is készül, azt a szöveget lektorálni kell, és valakinek rá is kell szerkeszteni a képekre. Majd a szerkesztett verziót újra átnézi a lektor, mindezt egy 45 oldalas fejezetben. Nem 10 perc egyik munkafolyamat se, bár lehetne annyi (xD), csak akkor erősen a minőség rovására menne.
Falatka94 írta:
Üdv!
Kb mikor várható a fordítás van esély, hogy ünnepek előtt?
Köszönöm a választ, kellemes ünnepeket mindenkinek 🙂🎄🎁
goku5 írta:
Megtörténhet a kibékülés ha már Narutó sablont akarunk nézni.
Na de viszont azért ne feledjük akkor jött a kibékülés amikor is mindkettőjük számára veszélyes ellenfél jött és össze kellett fogniuk. Na meg némi ösztönzés a társaktól is.
Köszönöm a fordítást. Narutot megint porig alázta a mangaka,gondolom hogy fog még valamit virítani Naruto de nekem ez már sok.Mondjuk Sasukéval se bánik jobban.Értem én hogy a Boruto az új generációról szól,(Vagyis arról kellene szólnia)A mangában Sarada már régóta sehol,Mitsuki már lehet elment remetének.Meglehetett volna oldani annyival hogy Narutot és Sasukét elzárja egy jutsuval Isshiki,de helyette így megalázni őket...Nem beszélve Code Bossról,csak engem irritál ez a semmilyen karakter?
Ugrás a fórumra: |