Legjobb fegyverük az íjpuska khm khm még a legelején mikor RR és a többiek is megkapták a rejtett fegyvereket és Ning bácsi TS-től vett rejtett fegyvert az aukciós házban 30as körüli RR meglepte az egyik TD-t azzal a rejtett fegyverrel nem ?
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
A mai rész jól mutatja milyen félelmetes is TS!!!
Azért nem kicsit számít az a 3 vörös gyűrű. 5 lélekcsont, meg két erős mező, na meg a tengeri piramis se.
Ez a "Meglepve" hogy mit is jelent más kérdés. Mert hogy meglepte tényleg hogy olyan erős fegyvert mutattak amilyennel még korántsem találkozott. De hogy ártani is tudott volna neki azokkal más kérdés. Még lazán se igen kellet vennie a harcot a fegyverek ellen. A végén a meglepetés más kérdés. Mert egy számunkra fontos ember lep meg amikor más úgy vagyunk vele hogy vége a bemutatónak fél méterről más kérdés. De azzal se igen ártott neki.
Amúgy meg ha így folytatódnak a harcok nem is kellenek azok a fegyverek.
De amúgy tényleg jó kérdés meddig is húzzák a csatákat, az 5. próbát. De hogy jövő héten már megérkeznek a 2. hoz az is biztos. Gondolom Oscart majd gyorsan darálják TS csatája után.
TS itt már nem hiszem hogy rejtegetne bármit is. Mert mindent mutatott. Kivéve a bálna képességeit. Nem a lélekcsontét. ÉS itt aztán bele kell adnia mindent.
Amúgy ne hasonlítsunk már egy 3x és egy 5x szintű harcához. Most az a 20 szint olyan mintha itt 2 szint lenne köztük a különbség nem pedig 9 szint. Ekkora a különbség már ilyen magaslatokban a régiekhez képest.
Amúgy ahogy nézegettem kicsi angyalkánk próbáit eszembe jutott egy jó kérdés! Mikortól is számít valaki istennek? Attól amint eléri a 100 szintet, vagy hogy eléri a 100%-os affinitást (de még nem érte el a 100 szintet)?
Mert hogy ha eléred a 100 szintet már lényegében isteni erőd és tested van. Csak affinitás nélkül még nem egy megadott isten. (pl tenger vagy angyal isten)
Viszont ha eléred a 100% affinitást már lényegében az az isten vagy rendelkezel az erejével de a tested még nem isteni ha nem érte el a 100 szintet.
Vagy addig nem lehet meg a 100% affinitás amíg nem leszel 100 szintű?
Érdekes kérdések, mert agyalkánk ahogy látom nagyon rohan hogy minél előbb elérje a 100% affinitást, de lehet még mielőtt 100 szintű lenne. Viszont TS lassabban halad de az ereje jobban nő. Pláne ha elkezd gyűrűket pakolászni a kalapácsra az még jobban gyorsítja a szintnövelését. (most is majd 4 szintet nőt a ereje ahhoz képest is hogy már milyen magasságban van)
Az csak egy példa volt, pont arra hogy kisebb különbség sokkal több ilyen szinten, mint a sok különbség kis szinten. De mint írtam is ez TH harcával összehasonlítva érdekes, mert 89esen harcolt Lcs TDi ellen és a támadóerőt leszámítva szerintem TS összességében erősebb mint TH volt azon a szinten.
Az angyal próba hidegen hagy valamiért, csak a végeredmény érdekel.
Ha a 2 dolognak van köze egymáshoz, akkor az lehet hogy azok érték el a 100as szintet akik végig csinálták ezeket a próbákat és róluk szólnak a legendák.
Vagy azok lettek valaminek az istenei akik elérték a 100as szintet, és mivel nem végleges a halhatatlanságuk, esetleg továbbmennek még magasabb szintre, azok utódokat keresnek. De még az is lehet hogy semmi köze a két dolognak egymáshoz.
Na éppen hogy kisebb a különbség szintbe itt lehet, de nagyobb erőben mégis a különbség. Ezért van még nehezebb dolga.
Amúgy meg TH éppen akkor érte el a 90 szintet csak még nem volt gyűrűje. És csak visszatartani tudott 1-1 TD-t.
Itt meg azért TS 83 szintű és az ellenfelei tengeri (erőseb) TD-k.
Őszintén engem is inkább a végeredmény érdekel. de biztos ő is eléri az isteni szintet. Csak hogy mikor.
És éppen emiatt jött fel bennem kérdésnek a 100 szint és a 100% affinitás kérdése. Ezért is kérdeztem hogy ki mit gondol róla. Túl sok itt még a hiány a tudásban.
Williboy írta:
TH 85os szinten ha jól rémlik legyözött 1 LCS TD-t, vagy legalabbis súlyosan megsebesítette, azt hiszem elvesztet 1 lábat.
Meg akkor lett 89es mikor megszülettet TS és míg harcolt LCS TD-ivel elérte a 90es szintet, legalábbis így rémlik nekem
Valamikor tényleg volt róla szó hogy TH legyőzött egy TD-t még korábban. Hogy akkor hányas szintű volt azt nem tudom.
Lényeg ami lényeg TH úgy tartotta fel őket hogy még nem volt meg a 9. gyűrűje. És ha pont harc közben tört át akkor se sok híja lehetett. Az az lényegében csak egy apró lökés híja volt. Lényegében már akkor 90 szintű volt mikor harcolt AY gyűrűje előtt.
De itt tengeri dólókról van szó akik elvileg erősebbek a rendes dólóknál. Meg TS "csak" 83 szintű. Ellenfele meg 92. És már hányszor volt róla szó hogy azonos szintű mesterek között is hatalmas lehet a különbség. Pl méreg doló nem igen bírt a LCS TD-ival. Ellenben a vénje 82 szinten meg hasonló erejű volt. Szóval nem mindegy a harci lélek se a lélekerő mellett.
Na meg már most hányszor említettük hogy Bibi néni ölte meg a előző pápát nem TH. Ő csak legyőzte és súlyosan megsebesítette. Ezt használta ki BIbi hogy megölje és elnyelje az erejét.
Másik meg TS dédapja harcolt a szigeten nem a nagyapja. És hogy egyikük se érte el a 100. szintet. Se a dédpapainak se az angyalpapának.Lehet nem volt meg számukra a 9 próba, csak kevesebb. És most angyalpapa hajt rá hogy az unokájának sikerüljön a 9 próba.
És hogy mit hagytam ki azt nem tudom. Lehet tényleg alap dolgot. De valahogy a legvalószínűbb hogy egyik elérése csak a másikkal lehet.
100as szinthez szerintem is hasonló kell mint hogy 1 isten affinitása tény hogy már mióta 99es szintü az a 3 személy és még nem igen váltak 100as szintüvé legalábbis nem tudunk mást róluk.
Vagy esetleg amire tippelni tudnék hogy csak azoknak van esélye elérni még a 100as szintet akik lélek szörnyből váltak emberré és úgy érte el a 100at
Nem lehet, hogy a 100%-os affinitás az előfeltétele a 100. szintnek? Tehát nem elég csak őrült módon kultiválni, hogy meglegyen a 100. szint, hanem eggyé kell válni egy istennel. Kiállod a próbáit és minden egyes próbával közelebb jutsz az istenhez és vele az isteni léthez.
Ha 100% affinitás az előfeltétel minden esetben, akkor hogy lett az első 100as szintű? Ha belegondoltok TS pont az a személy aki könnyen lehet hogy elérné a 100 as szintet affinitás nélkül is. Ezzel nem azt mondom hogy nem lehet úgy mert ez nekem is eszembe jutott, de azt is tudom hogy minden alól lehetnek, és vannak is kivételek.
De nézd meg, a két nagybácsi évtizedek óta ott vannak a 99. szinten és nem tudnak áttörni! Miért? Nincs elég akarat? Dehogy, akkor már idáig se jutottak volna el. Nincs háttér? Van ott bőven mind két fél részéről. Akkor mi a probléma? Hát szerintem az, hogy nem tudtak végig menni a próbákon és így nem kerültek közelebb az istenhez (0% affinitás). Talán ott bukták el, hogy ők egyedül csak maguk erejével próbálták teljesíteni a próbákat, míg TS-ék csapatban gondolkodnak és úgy is küzdenek, harcolnak együtt egymásért. Talán ez a próbák titka. Tudod, "Egységben az erő"!
Egyesítve 2021.12.21 09:01:55:
Amúgy úgy lett az első 100. szintű, hogy teljesítette a próbákat.
Igen de kinek a próbáit teljesítette vajon? Az első próbák a semmiből jöttek? Na meg hiába is állnak a 99es szinten, hisz tudjuk hogy TH eddig a legfiatalabb ismert TD a világon, amit a fia biztos hogy felül fog múlni, ezért is tudom elképzelni hogy próbák nélkül is elérhetné a legendás szintet. Ez csak azért érdekes mert ő megfeneklett az asszony elvesztése miatt, mert nem tudott rá semmilyen megoldást. Na de ki tudja mire vihette volna ha fejlődik tovább gőzerővel?
Én úgy képzelem el az eddig bejövő információk alapján, hogy voltak már THnál fiatalabb TDk is a történelem során, de eltűntek vagy eltüntették a róluk szóló információkat. Szóval az első isten szerű TDk, akiknek a hatalma korántsem végtelen, (mert különben miért is kellene nekik örökös?) próbák nélkül jutottak el odáig. De mivel előbb utóbb nekik is eljön a vég, esetleg még tovább lépnek egy ennél is magasabb szintre. Nem akarják veszni hagyni amit felépítettek, és ezért a próbák által keresnek magukhoz hasonló utódokat.
Ugrás a fórumra: |