Létezik hogy decemberben folytatják? ( https://youtu.be/... )
Bleach anime
Létezik hogy decemberben folytatják? ( https://youtu.be/... )
Megérkezett a kedvcsináló előzetes. 2022 októberében startol. A stúdió változatlanul a Pierrot.
https://www.youtu...8YBesRKq_U
Nem tudom Bastian ennek örülnünk kéne vagy nem tudom?
Vannak részek amiket nagyon jól megcsinálnak, de van amik elég csapnivalók ingadozó a minőség.
Annak örülök, hogy a zene visszatér, az új animációt pedig egyelőre még érdekesnek mondanám.
Egyelőre olyan mintha egy rajongói animáció lenne.
2,5 év alatt erre futotta nekik. És akkor még jó 10 hónap a premierig. Persze tudtam, hogy nem szabad csodát várni, de valóban vannak a PV-ben "érdekes" képkockák. Szerintem a Bleach rajongók többsége el fogja ezt fogadni jónak, elégségesnek. Az alapanyagot figyelve ennek is örülniük kell.
Figyelj ha jól tudom visszatér a zenért felelős idős hölgy. Szóval nekem már az OST miatt is megéri legalább azt fogom hallgatni
Amugy figyelnek a részletekre.
"The sealed King of the Quincy. Over 900 years, he shall recover his heartbeat. Over 90 years, he shall recover his intellect. Over nine years, he shall recover his power. And over nine days, he shall recover the world."
Valaki utána nézett, hogy a trailer 9 év 9 hónap után jött ki miután véget ért az anime.
Jah és akkor biztos, hogy a Boruto megy a levesbe szerintem az ő sávjába fogják rakni.
Nem hiszek ebben a tudatosságban. Korán bejelentették, nem nyúltak hozzá, vagy nem találtak embereket hozzá, most meg lehet verni a mellkasukat, hogy szándékosan ekkor jelent meg a PV.
Cserélt már sávot a Boruto, nem is egyszer, ha jól emlékszem. Ugyanakkor szerintem kevesen hullatnák könnyeiket, ha szünetre menne, vagy be is fejeződne.
Nos a manga vége eléggé megkérdőjelezhető és szerintem még finoman is fogalmaztam. Sőt az az egész utolsó harc meg az előtte lévő dolgok is hát finoman szólva hagynak kivetni valót maguk után de animében ezek el lesznek nézve mert hááát jaaaj visszatér a bleach és az átlag nézők azok úgyis elfogadóak lesznek vele. Örülök is meg nem is de kétlem, hogy az anime változtatni fog a történet végén de remélem nem lesz igazam. Bár a Narutonál is volt pofájuk az utolsó mangafejezetet nem adaptálni szóval biztos hogy a bleach vége is marad az a szar mint a mangában.
Igaz elrontottam, de a változtatás sem áll messze az adaptációktól azért. De attól még remélem hogy már csak bővítés szintjén is belenyúlnak a végébe mert az tényleg egy elsietett szar. Emlékszem még amikor a manga véget ért itt a manga fórumon azért megkapta a magáét meg úgy az interneten is kapott hideget meleget most pedig, hogy az anime visszajön olyan mintha mindenki elfelejtette volna Vagy tényleg ilyen sokan vannak azok akik az anime után nem olvasták a mangát? Szép dolog a hype de azért elég kretén dolgok történtek itt az utolsó történetszálban amik az animében biztos, hogy el lesznek nézve max azért mert szépen lesz animálva .
Egyetértek, az OST valami bitang jól el lett találva rögtön az első epizódtól, bár az Espada mexikói dalai engem kegyetlenül bosszantottak. Minden más zene a harc közben, a komikus pillanatokban, a sokat sejtető jeleneteknél hátborzongatóan jóra sikerültek. Legalábbis 10+ éve így éreztem, de a mai napig imádom hallgatni.
A történet lezárása mindenkinek keserű szájízt hagyott maga után, ez vitathatatlan. De ezzel minden bizonnyal a készítők is tisztában vannak és én személy szerint kétlem, hogy meganimálnák egy az egyben azt az összecsapott valamit, amin ment anno a teljesen jogos sárdobálás. Azt mindenesetre tudom, hogy én izgatottan fogom várni az októbert, csak fillert ne lássak még egyet.
Ugyan kérlek, én zokognék a legjobban, ha a Boruto kaszát kapna emiatt (örömömben, de az mellékes xD). Sok szutyok keringett ezzel kapcsolatban, voltak olyan hírek is, hogy némileg változik majd az anime vége a mangához képest. Az animációtól viszont én nagyon nem estem hanyatt, valahogy olyan, nem is tudom... mint mikor a Fairy Tail stúdiót váltott (vagy mi volt körülötte az a dolog), olyan pasztell lett az egész, néhol szerintem ronda is. Valahogy ennél is ezt érzem. Mondjuk ez egy korai kedvcsináló, de ha kegyetlen őszinte akarok lenni, nekem csak egy vállvonásra futotta emiatt. A Number one jó választás lenne, de valahogy mégsem az, az animációról már picsogtam. Nagyon remélem, hogy nem ilyen lesz a végtermék, mert akkor ott lesznek bajok.
Jaeger írta:
Engem nem azért érdekel mert olyan nagyszerű a története meg szerintem a rajongók többségét sem.
Hanem jó zenével és jó animációval társított harcok voltak benne eddig.
Ugrás a fórumra: |