Köszönöm szépen az újabb munkátokat!
Boruto anime
Sziasztok. Nálam nem jön le a felirat. 224. rész. Hosszú gondolkodás után ide dob : https://www.narut...nloads.php
Próbáltam elindítani másik letöltést és az id azonosítót a link végén átírni, de úgy is ezt csinálja.
A hiba javítva.
Közben itt a nagy pandúrhajhászás közben elfelejtettem beírni ide: felkerült MEGA-ra és torrentre a következő pakk 1080p-ben: nevezetesen a 70-103. epizódok.
Köszönöm a munkátokat!
Én se vagyok fiatal, de utána kellett néznem az idézetnek,mert nem tudtam miből származik.
Magának a résznek megint nem volt sok értelme. Megint csak a "Nesze semmi fogd meg jól" ment.
És hát ide a bökőt ha nem Borutóék lesznek az utolsók. És valahogy azt is lehetett sejteni hogy Sarada Cho Choval lesz párban. Valahogy túl kiszámítható a sorsolás.
Köszönöm a munkátokat!
Hát valahogy a részben semmi meglepő nem volt. És a jövőheti sorsolást is előre meg volt jósolva.
Csak érdekes, hogy Sarada nem vette teljesen komolyan és jobban alázta mint amikor komolyan vette mi? Még így is sokáig húzták. A Chidorinak vágnia kellet volna nem így végeznie.
Köszönöm a munkátokat!
Hát ez még jó is lehetett volna ha nem ilyen borzalmas. Megint csak mi volt ez? A shinobik világában megjelenne egy kezdeti vasember páncél? Nem is Denki harcolt hanem a gép. A befejezés meg hát borzalom.
Néha jobb a felvezető szöveget olvasni.
Köszi a fordítást! Ez a chunnin vizsga sajnos elég bénára sikeredett. Denki transformers jelmezénél talán már csak a robot Naruto volt rosszabb annak idején, szerintem ezeknek nem itt a helye. Az meg egészen röhejes hogy Borutoék lekésik a vizsgát és kizárják őket. Szerintem őket várta mindenki a legjobban. Ha már nézni kellett minden részben a mellékszálas vergődésüket, legalább a végére mutathattak volna egy jó harcot közöttük. A végén már elhittem hogy mégis összecsapnak, aztán jött a következő rész tartalmából... ezek szerint a kepzeletunkre lett bízva az egész
danonino írta:
Köszi a fordítást! Ez a chunnin vizsga sajnos elég bénára sikeredett. Denki transformers jelmezénél talán már csak a robot Naruto volt rosszabb annak idején, szerintem ezeknek nem itt a helye. Az meg egészen röhejes hogy Borutoék lekésik a vizsgát és kizárják őket. Szerintem őket várta mindenki a legjobban. Ha már nézni kellett minden részben a mellékszálas vergődésüket, legalább a végére mutathattak volna egy jó harcot közöttük. A végén már elhittem hogy mégis összecsapnak, aztán jött a következő rész tartalmából... ezek szerint a kepzeletunkre lett bízva az egész
Ugrás a fórumra: |