Új rész.
https://w30.readh...apter-332/
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
Új rész.
https://w30.readh...apter-332/
332. fejezet
Na jó, ez a mangaka is elmehet a francba. Oké, hogy az ellenségnek fel van turbózva a teste, de ez már túlzás...és ha most tényleg elveszi a képességét, akkor kb esélytelen legyőzni őt, hacsak nem kap Deku is egy irreális power up-ot. Eddig azért is voltak érdekesek a harcok, mert minden képességnek van valamiféle határa, vagy gyengesége, ehhez képest TomurAFO-nak van olyanja, aminek nincs. Kb mintha cheat kódot használna...
Én ezt mondtam el az előző fejezet után is.
Ez már nálam is kezdi kiverni a biztosítékot. Tomura igy kb legyőzhetetlen olyan nincs, hogy bármilyen hőst így eltud verni.
De jó most, hogy megérintette eltudja lopni a képességét és ő nyert. Igy Deku egy képességével se tudja legyőzni. Csak ha olyan képessége lesz, hogy eltudja zárni az erejét vagy hasonlót. Szóval ahhh utálom ha valami elmegy ennyire a GOD szintű hülyeségbe.
Remélem, hogy az lesz, hogy vagy beáldozza magát, vagy valami rule-t tesz magára, és nem sikerül elhappolnia a képességét. Előbbinek is súlyos következményei lennének (az USA elveszti a top 1 hősét, aki fenntartotta a békét az országban), és nem menne át a történet istenek összecsapásába.
Nem tudom lassan tényleg ott járok, hogy dobom mangát.
De vannak olyan karakterek benne akiket bírok így nehéz.
Az a verzió fog győzni, hogy Start legyőzzik viszont Tomura elveszíti a pusztító meg talán a regenerációs képességét mert nem bír ezzel az erővel.
Szóval kap egy kis nertfet igy sebezhető lesz és Deku legyőzheti.
De amikor rányomnak egy Star Wars mennyiségű lézert meg 5 atombombát és azt is túléli nekem az már túlzás.
333. fejezet
És beáldozta magát. Egész ötletes húzás volt, azt meg kell hagyni. Bár nem tudom, hogy ez mit fog jelenteni ténylegesen. Súlyosan megsebesül, és elveszett a New Order? Meghal Tomura teste? Vagy hosszú ideig KO lesz, és addig Deku-ék erősödni tudnak?
Meg....akármi is lesz, amiatt, mert a rakétákat ennyire egyszerűen túlélte, elégé wtf harc marad. Kevesebb túlzással, ez egy irtó jó harc is lehetett volna.
Illetve Endeavor csak szemtanú lesz, vagy fog is valamit csinálni?
Endeavor csak repked feleslegesen.
Nem tudom pontosan mi lesz a fejezet után, de elvileg Tomura elveszíti szerintem a képességeit és csak a New Order fog maradni.
Tippre a mangaka igy oldja meg, hogy elveszítse a regenerációt.
De a New Orerrel felültudja írni a feltételt, hogy a felhasználó beleegyezése kell az OFA átadásához.
De nem derült ki pontosan szóval meglátjuk.
Sajnálattal olvastam én is mindenhol az utobbi időben,hogy egyre többen vannak azok akik elpártolnak a mangától.
(Linkeket nem másolom be, nem akarok szabályt szegni.)
Mert az egész irracionálissá és végtelenül kiszámíthatóvá vált. Igazat adok airking-nek tényleg mehet a fenébe .
Főleg a legutóbbi fejezetek miatt.
Csak pár dolog érdekel még a végén az első az,hogy hogyan akarja majd Izuku "megmenteni" Tomura-t?
Azt a karaktert akit nem kell bemutatni senkinek sem.
Amikor ezt a részt olvastam, én is csak néztem egy darabig ,hogy ezt most tényleg komoly? Ugye ezt nem gondolhatja komolyan a szerző?????
Az utolsó pedig All Might sorsa. Úgy vagyok vele,hogy szüneteleteni fogom addig amig véget nem ér. Utánna jöhet a konkluzió.
Tehát Amerika első számú hősének egy szemből, a látószögéből érkező támadás ellen nincs annyi reakcióideje(vagy kreativitása), hogy elkerülje azt egy konkrétan "mindenható" képességgel.
Mondjuk: új szabály: levegő előtte 1-2 m-rel áttörhetetlen fal, és ez csak egy egyszerű példa
Elfogadtam volna, hogy megfogja az arcát, vagy eléri, ha legalább próbálkozott volna megvédeni magát Star és nem jön neki össze, de így.....bár az egész harc egy bullshit, nem is értem mit vártam.
Végülis úgy tűnik, hogy az áldozat nem volt hiába való és gyengítve lesz Tomura ezek után, de akkor is ez a harc így nagyon gázul lett kivitelezve szerintem.
DieHardy igazából érthető miért tette azt amit tett.
A saját társát nem akarta feláldozni, amugy meg rádobott már Tomurára mindent szerintem még All Might United of States of Smash-nél is erősebb támadásokat.
Aztán leesett neki, hogy bazd szinte még atombombát is kapott, de ez sem tudja megölni. Szóval csak az maradt megoldásként amit a végén láttunk. Feláldozza magát, de ezáltal a New Order minden más képességét elpusztítja Tomurának.
Igy lett egy nagyon OP képessége viszont Deku képes lesz majd sebezni.
Persze, érthető, hogy a bajtársát akarta védeni, meg az is, hogy nem tudja elintézni Tomurát, de szerintem a visszavonulás is opció lehetett volna. Főleg hogy ezekután ha Amerika első számúja sem tudja fel venni vele a versenyt akkor logikusan gondolva az egész világra fenyegetést jelent és biztos tudtak volna olyan együttműködést összehozni(főleg, most ugye, hogy ez az egész sztori kilett terjesztve világméretűre), ahol pár erős képességgel rendelkező hős összeáll ellene. Na mindegy így lett megoldva, csak eléggé keserű és nem logikus az egész...
Arra leszek kíváncsi, hogy most tényleg csak a New Order marad benne vagy sem. Meg ugye ha ez a képesség a többit elpusztítja, akkor újra Shigaraki Tomura lesz és AFO teljesen elfog tűnni belőle?
Még az is megtörténhet, hogy így teljesen kikerül AFO irányítása alól és ellene fordul, mert akaratán kívül irányitotta őt és akkor többfrontos háború..
DieHardy írta:
Na mindegy így lett megoldva, csak eléggé keserű és nem logikus az egész...
Arra leszek kíváncsi, hogy most tényleg csak a New Order marad benne vagy sem. Meg ugye ha ez a képesség a többit elpusztítja, akkor újra Shigaraki Tomura lesz és AFO teljesen elfog tűnni belőle?
Még az is megtörténhet, hogy így teljesen kikerül AFO irányítása alól és ellene fordul, mert akaratán kívül irányitotta őt és akkor többfrontos háború..
A többiek véleménye nem érdekel Gyuri csak DieHardy véleménye?
Van a mostani történésekben is logika csak a mangaka így látja jónak. Ezt a verziót is meglehet érteni.
Azért borítékolhaták, hogy Star megy a levesbe mert mindenki ugyanazt a harcot várta mint Deku vs Nagant ellen. Csupán itt a gonosz verzióban, hogy Tomura fog győzni.
Pont az a lényeg, hogy szerintem a szerző így oldotta meg a regenerációt, hogy kivegye a sztoryból és így már van a többieknek is esélye.
Az Eris dolog többször kilett tárgyalva én nem tartom valószínűnek.
Az OFA különleges képesség és All Might ereje úgymond jelenleg Dekunál van. Eri visszatudja állítani All Might testét, de az erő akkor sem lesz nála. Mirionál ott nem veszett el az ereje csupán "letiltásra" került.
De érdekel a többieké is Jaeger csak DieHardy kezdte el ezt a gondolatmenetet Star mindenható képessége kapcsán.
Felfedte a képességét a new ordert, bárki azt gondolta volna hogy ebben lesz bőven potenciál hiszen ő lett az USA #1. A legerősebb nő és pont.
Én is ezt gondoltam még akkor a pillanatban amikor ez megtörtént,hogy Tomurának kapáltak. Vagy legalábbis sikerül majd neki megállítania..
Vagy súlyosan megsebesíteni,vagy bármi ami a logika "megkövetelt" volna. De nem ez történt.
Horikoshi ehhez képest ezt a mindenható képességet elég "lazán" kezelte és ő simán végzett vele.
Ezért is volt visszás az utolsó két fejezet.
Itt ahogyan lezajlott a harc az volt számomra is WTF pillanat. Tiszta sor volt ,hogy így oldja meg az utat Deku számára de hogyan és miként az volt elfogadhatatlan.
Ahogy DieHardy írta eléggé keserű és nem logikus az egész... Ha te is végiggondolod tényleg van oka a nép "felháborodásának" az interneten.
Amilyen jó volt és szépen felépített volt az egész manga fenn áll a veszélye,hogy az egész össze lesz csapva.
De mindegy ez csak az én véleményem és úgyse számít sokat,maximum elfogadni és elengedni fogom tudni a végkifejletet.
Ezért írtam azt,hogy én inkább szüneteltetem és megvárom a végét. Nektek srácok meg jó fórumozást kívánok a továbbiakban.
Ugrás a fórumra: |