Hát így már érthető. Valahogy gondoltam hogy vagy billentyű vagy hasonló lehet. Szép hogy még onnan is ilyen szépen követed a hazai oldalakat. Dicséretre méltó!
Ha nincs kapcsolat akkor tényleg nem tudom mi volt az a mai rész végén!?
És hát nagy a kísérték hogy többet tudjak, de a tudás néha ártalmas főleg spoilleres lehet ha már lehet belőle következtetni. Szóval sajnos azt kell mondanom, hogy nem kell semmi olyan privátban ami ide nem való. Inkább még kivárok, és ha kimarad valami akkor szeretettel és köszönettel veszem az ilyen jellegű kiegészítéseket.
Amúgy kicsit elrugaszkodva a részektől. Ki mit gondol mikor kapunk már új Endinget esetleg Openinget. Nem azért mert nem jók, mert szerintem a mostani opening a legjobb. Nagyon jól össze lett rakva a vágások, a zene meg kiváló! Viszont ha belegondolunk pont akkor rakták be ezt (ami a tornáról szól meg a környező részek) amikor is már egy időbeni ugrás volt és a szereplők kinézete is változott. (bár tegyük hozzá egyes szereplők 5-10 vagy 20 év alatt se változtak a történetben) Szóval az új külső miatt írom.
Mert szerintem amíg vissza nem érnek nem igen lesz. Az meg még kitudja milyen messze lesz. Még ha gyorsulnak is a próbák ideje és részfeldolgozottsága.