Hát ezek a próbák szerintem még idén biztos elhúzódnak. Legalábbis eddig egy próba kb 3 rész volt. Ha marad ez még van 6 próba az kb 18 rész.
Bár van egy olyan érzésem hogy az utolsó próbát van az utolsó 2 próbát tovább fogják húzni. Legyen valami nagy és látványos ami igen sok ideig eltart. Ezzel kapcsolatban meg megint felmerül bennem hogy nem-e fognak hamarabb visszatérni a kontinensre, mert eddig 2 próba 2 év volt. Ha így húzzák mire véget érne a 6-7 próba. Addigra a LCS már szinte győzne is nemhogy még TS 9 próbája. Vagy nagyon felgyorsítják a próbákat vagy inkább még az összes próba befejezte előtt visszatérnek. Én arra tippelek, hogy meglesz a 7 próba (így TS kivételével mindenki végez) Aztán visszatérnek és ott végzi el az utolsó 2 próbát. De gondolom pár próbát felgyorsítanak ne tartson már minden próba 1 évig. Túl sok idő lenne a LCS miatt. Én még olyan 3 évet tippelnék hogy 5 év alatt befejezik. És már közel lesznek a TD címhez. Még van 3-4-5 próba jutalmak meg még legalább ennyi szint. Meg a többi kultiválás. Szóval még vagy 10 szint a mostanihoz képest.
És ha a fejezetek és részek számár nézem az én tippem még olyan 80 rész körül lesz. Volt már róla szó itt hogy némileg gyorsítottak a történeten nem hogy húznák azt.