Emlékszem hogy Nagymester anno beszélt a lélekgyűrűk passzív hatásairól, és minden korábbi gyűrű is növeli a következő erejét, és fordítva. Azaz TS hatalmas előnyben van már azért is mert az első 3 gyűrűje is a maximumhoz közeli a negyediktől meg mindegyik egyre túlkorosabb. Aztán meg ott vannak a szintén passzívan lélekerő növelő lélekcsontok, amikből a legfiatalabb az egyik leghasznosabb, igaz a passzív növelő hatása biztos nincs a többi közelében sem, de ahogy fejlődik majd lesz.
Az meg nem olyan furcsa hogy, nem nőtt sokkal kevesebbet, a 2. csont nélküli gyűrűvel, méghozzá azért mert XW gyűrűje 100020 éves volt kb amikor elnyelte. Az újabb viszont a tenger isten által adományozott lehető legidősebb gyűrű volt amit képes elviselni, ami szerintem lehet akár jóval több éves is. Mert már tudjuk hogy nem csak az a 2 lehetősége van egy 100000 éves lélekszörnynek.
Ezt a szintlépés dolgot meg úgy képzelem el hogy gyűrű nélkül is nő a lélekerő, de inkább sűrűsödik egy bizonyos pontig, viszont ha nem szerzel lélekgyűrűt egy idő után megrekedsz bármennyit is kultiválsz. De azt semmiképp sem tudom elképzelni hogy a XX el tudna kultiválni a 60-as szintig 5. gyűrű nélkül, de a többiek se, talán csak TS mert eleve minden szorzója sokkal nagyobb mint lehetne.
Ja és Dreamhunter, szerintem elírtad, mert az első sárga gyűrűtől nőtt 3 szintet!
A kis Dudley tanult egy új szót, mostakarom!