NKWT header
Fairy Tail RPG videójáték
A kiadó Koei Tecmo és a fejlesztő Gust lassacskán, csöpögteti az információkat a játékról. A nemrég animeként végéhez érő sorozat még ott van a köztudatban és a mangaka, Mashima Hiro felügyelete mellett készül egy új, biztató Fairy Tail játék.

Amit tudunk, hogy a történet a Tenrou szigeti fejezettel fog kezdődni, vagyis akkor, amikor a céh vezetői évekre eltűntek és a Fairy Tail reputációja romokban hevert. Feladatunk az lesz, hogy újra a legerősebb céhé kovácsoljuk a tündéreket, összeszedjük a szétszéledt tagokat és a Nagy Mágia játékokon ezt el is kezdhetjük bizonyítani. Viszont ne gondold azt, hogy itt véget is érnek a kalandok, ha az eredeti sztori szerint sikerül megnyerned a bajnokságot, a Tartaros történetszál még ott lesz előtted, ami a Fairy Tail egyik legsötétebb fejezete és Zeref démonjai igazán szeretnének megküzdeni veled.

Ha minden igaz, a játék története követni fogja a manga fősztoriját, de nem a teljes idővonalat, viszont a fent említett nagyobb eseményeken kívül, kisebb epizódok is felbukkanhatnak.

A játszható karakterek listája egyelőre nem teljes, információk szerint 10-et irányíthatunk majd közülük. Amit tudunk, hogy Natsu Dragneel, vagyis Szalamandra lesz a főszereplő, vele kell majd a küldetéseket felvenni a Céh faláról, amik D-től S fokozatig terjednek majd. A sikeres küldetésekkel a Fairy Tail reputációja nőni fog, ez fontos lesz a végig játszás során.

Mint említettem, Natsun kívül még kilenc szereplő válik irányíthatóvá, megkapjuk természetesen a Erza Scarlettet, Wendy Marvellt, Gray Fullbustert és Lucy Heartfiliát. Biztosan játszható lesz még a nemrég bejelentett Gajeel Redfox és Juvia Lockster is. Talán Makarov is a listán lesz, legalábbis a fent is látható videó alapján, de ez nem megerősített. Több mellékszereplő is csatlakozhat a Fairy Tailhez, ők viszont nem lesznek játszhatóak, csak valamilyen módon segíteni fogják a céh működését.

A Gameinformers szerint Magnoliát sikerült nagyon szépen lemodellezniük és tényleg lehengerlő látványt nyújt a város. Viszont nem ez lesz az egyetlen helyszínünk, szerte Fioréban is mászkálhatunk majd, ahol Lehetőségünk lesz gyűjtögetni és craftolni bizonyos tárgyakat, amik hasznosak lehetnek majd a későbbiekben.

A játékmenet körökre-osztott lesz, ennek megfelelően egyfajta stratégiai játékot kapunk. Fontos lesz, hogy kit, milyen sorrendben és ki ellen küldünk harcba, a karakterek a támadásaikkal ugyanis egymást is tudják erősíteni. Lesznek mágusok, akik ellen változtatni kell a taktikánkon, hiszen néhol előnybe vagy hátrányba kerülhetünk az ellenség mágia típusának függvényében. Ettől függetlenül főleg az akcióé lesz a főszerep, így elég látványos animációkban lehet majd a harcok során részünk.

A Fairy Tail játék szerencsére nem csak Japánban, hanem a sorozat történetében először, az egész világon kapható lesz. Ennek megfelelően angol felirat várható, ám azt nem tudni, hogy angol szinkront kap-e. Ami biztos, hogy sikerült az eredeti japán gárdát összehozni, legalábbis a főkarakterek szerepeire, a mellékszereplőkről nem tudni még.

A Fairy Tail 2020-ban érkezik PS4-re, Switch-re és PC-re.

Videók a játékról:
- https://www.youtu...shKsx4dVHE
- https://www.youtu...UfjiZpLVLk


Forrás: ipon.hu

Hozzászólások a weboldalon

#1 Chakra
2019.10.20 18:13:52
Ha jól láttam, a videókban mindenhol Gérard volt az ellenség. ^^"
#2 Blader
2019.10.23 19:50:37
Már ideje volt egy normális FT gamenek..:ehh
4164 #3 szeleczki
2020.03.14 11:50:09
Ps4 exclusive lesz?
#4 Ayagii
2020.08.09 15:51:29
Bocs a necroért :D már kijött, és nem ps exclusive, fent van steamen is

Hozzászólás küldése a weboldalra

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.