Köszönöm
Mi a császár akarata? Hogy harcoljunk és meghaljunk.
Mi a halál? Ez a mi kötelességünk.
Bleach anime
Csuma. Engem csak az érdekelne hogy miért vagytok ilyen tetü lassúak. Mi rajongók már rég megnéztük máshol az új részt addig ti a világotokat sem tudjátok. De támogassunk titeket hogy tudjatok üzemelni, még csak az kéne. Inkább olyat támogatok aki ad is vmit cserébe ti kb a legtolsó oldal vagytok aki feltesz bármit is. Jöttök a dehát mi minőséget adunk szarsággal, azt gondoljátok csak ti tudtok angolról magyarra fordítani? Vicc kategória. Ahogy telnek az évek egyre lasabbak vagytok, most ott tartunk hogy ami 9 napja nézhető volt full HD-ben online magyarul ti ma tettétek ki. Szánalmas
Köszi az új részt! Ez az op egész jól adja, zeneileg se rossz, és képileg is bejön. Anno olvastam a mangát, de sok dolog már kiesett, és hát animében látványosabb is az egész, szóval várós volt.
#darkdavid3, nem kötelező az oldal tagjának lenni, ha máshol néznéd ezt a sorit, vagy bármelyik másikat, senki nem tart vissza...
darkdavid3 írta:
Csuma. Engem csak az érdekelne hogy miért vagytok ilyen tetü lassúak.
darkdavid3 írta:
Mi rajongók már rég megnéztük máshol az új részt addig ti a világotokat sem tudjátok.
darkdavid3 írta:
De támogassunk titeket hogy tudjatok üzemelni, még csak az kéne.
darkdavid3 írta:
Inkább olyat támogatok aki ad is vmit cserébe ti kb a legtolsó oldal vagytok aki feltesz bármit is.
darkdavid3 írta:
Jöttök a dehát mi minőséget adunk szarsággal, azt gondoljátok csak ti tudtok angolról magyarra fordítani?
darkdavid3 írta:
Ahogy telnek az évek egyre lasabbak vagytok, most ott tartunk hogy ami 9 napja nézhető volt full HD-ben online magyarul ti ma tettétek ki. Szánalmas
darkdavid3 írta:
Csuma. Engem csak az érdekelne hogy miért vagytok ilyen tetü lassúak. Mi rajongók már rég megnéztük máshol az új részt addig ti a világotokat sem tudjátok. De támogassunk titeket hogy tudjatok üzemelni, még csak az kéne. Inkább olyat támogatok aki ad is vmit cserébe ti kb a legtolsó oldal vagytok aki feltesz bármit is. Jöttök a dehát mi minőséget adunk szarsággal, azt gondoljátok csak ti tudtok angolról magyarra fordítani? Vicc kategória. Ahogy telnek az évek egyre lasabbak vagytok, most ott tartunk hogy ami 9 napja nézhető volt full HD-ben online magyarul ti ma tettétek ki. Szánalmas
Köszönöm szépen én is a felirat készítést mindkét csapatnak
Nos mint ősrégi Bleach rajongó vágjunk bele.
A rész olyan 3 fejezetet dolgozott fel.
A mangában amikor látjuk a Sternrittereket, bemutatásra kerül kit, hogyan hívnak és mi a betűjele.
Kicsit módosítottak a részben a sorrenden a mangában nem pont így történik. Mondhatjuk, hogy az animében időrendbe próbálták rakni a dolgokat.
A részből kimaradt egy Haschwalth beszélgetés:
https://naruto-ku...amp;pid=12 (12. oldal)
Aztán Ichigo családi étkezésénél is volt pár gondolat bár nem olyan fontos:
https://naruto-ku...&pid=3 (3. oldal)
Rukia meg Renji edzésénél kimaradt amitt elmondtak nekik, hogy itt a lélekrészecskéknek sokkal nagyobb az ereje.
https://naruto-ku...&pid=7 (7.oldal)
De ajánlott elolvasni a mangát a 543-546-os fejezeteteket az apróságok miatt.
darkdavid3 írta:
Örülök, hogy az anime kihagyta a Bambis jelenetet követően azt az ellentmondásos megjegyzést, hogy Bambit aggasztja a Wandenreich jövője. Annyira aggasztja, hogy önszántából gyilkolássza a saját bajtársait. Ha nem maradnak bevethető tagok, akkor felesleges jövőről beszélni.
Ugrás a fórumra: |