#Szabályzat

Oldalunk használatát feltételekhez szabjuk, hiszen ez elengedhetetlen ahhoz, hogy az oldal áttekinthető és használható maradjon. A szabályok többszöri megszegése büntetést von maga után, melyet az Adminisztrátorok és a Moderátorok szabnak ki.
Az Adminisztrátorok és a Moderátorok elérhetőségét megtalálhatod az Elérhetőségek, csapattagok menüponton belül.

Oldalunkon lehetőséged adódik kommentálni a híreket, ezért kérjük ügyelj az alábbi szabályok betartására.
 • (1) Csak a hírrel kapcsolatos hozzászólást küldj, ellenkező esetben töröljük. Hangsúlyozzuk, hogy az "első vagyok" és hasonló hozzászólások nem kapcsolódnak a hírhez. Ha észrevesszük, hogy többször is más témáról írsz, kitiltásban is részesülhetsz.
 • (2) Szigorúan tilos a politikai-, vallási- és szexualitást tartalmazó témák megbeszélése.
 • (3) Ne sértegess másokat, ne használj trágár kifejezéseket.
 • (4) Ha floodolsz, akkor automatikusan kitilt a rendszer a weblap egészéről.
 • (5) Az 1 és 2 szavas, illetve a helyeslésből, üdvözlésből, emotikonból/halmozott emotikonokból álló - semmi lényeges információt nem tartalmazó - hozzászólások törlésre kerülnek. Írj mindig minimum 3 szót! Kivételt képez a "köszönöm" szó használata, amelyet egy elkészült fordítás, vagy beküldött hír/cikk/információ esetén használhatsz.
 • (6) Nem engedélyezett azoknak az animés/mangás weboldalaknak a linkelése - amelyek a Naruto-Kun.Hu-n található projektek valamelyikét viszik (pl: "itt már fent van a fordítás, kattints ide"), továbbá tilos szándékosan hirdetni (pl: "nézd meg a weboldalam, kattints ide").
 • (7) Csapatunk tagjai szabadidejüket áldozzák fel a fordítások elkészítéséhez, ezért az oldal teljes területén a sürgető, követelőző, beszóló üzenetek törlésre kerülnek.
A kitiltások mértékei:
 • Ha 1 hónapon belül minimum ötször megszeged az (1), (3), (5), pontokat:
  1-7 napig terjedő kitiltásban részesülhetsz.
 • Ha 1 hónapon belül több mint ötször megszeged az (1), (3), (5), pontokat, vagy pedig egyszer megszeged a (2) és (6). pontot:
  7-30 napig terjedő kitiltásban részesülhetsz.
 • Ha egyszer megszeged a (7) pontot, vagy pedig többszöri kitiltás ellenére is folyamatosan megszeged a szabályzat pontjait:
  Végleges kitiltásban részesülhetsz.

A szabályzat változtatásának jogát fenntartjuk. A változásokról Felhasználóinkat értesítjük a főoldali hírekben. Utolsó módosítás időpontja: 2015.12.01.

A Fórumhoz külön szabályzat tartozik, amely elérhető: ide kattintva.

Kérjük, hogy tartsd be a szabályzatot. A szabályok nem ismerete nem mentesít a büntetés alól.