Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Filmek & sorozatok
Coelho
Mivel moderátori hozzászólásra nem szabad direktben reflektálni, neadjisten kritikát megfogalmazni, így marad a mémgyártás. : (((
 
Jon
Úgy emlékszem, hogy amikor moderátor lettem, egyértelműen elmondtam, hogy nyugodtan lehet kritizálni, javasolni más megoldásokat, csak nem itt, hanem privátban.
Nem fölöttetek, hanem mellettetek álló vagyok. Mindenesetre a téma ezzel lezárva :)i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
Coelho
A pletykák alapján (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Wilf Scolding lesz Rhaegar a sorozatban.) Fogalmam sem volt, ki ez, képkeresés alapján egyelőre nem győzött meg.
Szerkesztette: Jon - 2017.08.12. 21:54
 
Ishida
[img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/08/12/548oooommmg.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Az ilyen ember mégis minek nézi a sorozatot? Hiszen a leszinkronizált részekből világos lejön, hogy Jon NEM Ned fattya. :(
Szerkesztette: Ishida - 2017.08.12. 21:11
 
Jon
:D Egyébként végülis, ha valaki nagyon bamba (már bocsánat), akkor lehet így értelmezni, hiszen nem mondták ki egyértelműen, hogy ki az apa, csak az anyát. Más kérdés, hogy semmi értelme nincs a dolognak, ha jobban belegondolunk, de mindegy.

Megkértem, hogy privátban írjatok, és azt is mondtam, hogy téma lezárva. Úgyhogy töröltem/szerkesztettem azt a két hozzászólást, de egyébként mind a kettő jogos volt, meggondoltam és átgondoltam. Igaza van Sabakunak, fölösleges ez a két hetes szabály, kicsit elragadtattam magamat (mentségemre legyen mondva, azért kicsit elfajult a topic a múlt hét elején). Akkor legyen 3 nap a határidő, viszont a spoilerek használatát kérném továbbra is, mivel nekem (ellentétben Sabaku véleményével) pont így átláthatóbb, és ésszerűbb, egyszerűbb a dolog.
De ha senki sem ért velem egyet, és mindenki utálja ezeket a spoiler tag-eket használni, akkor írjon az, akit zavar, PRIVÁTBAN. Ha a többség ellene van, akkor azt is hajlandó vagyok átgondolni. Hiszen mindenki egyért, egy mindenkiért, vagy mi.
Viszont itt a téma tényleg szigorúan lezárva.i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
Saphira
Coelho írta:

A pletykák alapján (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Wilf Scolding lesz Rhaegar a sorozatban.) Fogalmam sem volt, ki ez, képkeresés alapján egyelőre nem győzött meg.


Azért ezt lehet, hogy sokan nem akarják tudni, a témából meg kitalálható, spoiler
Már csak nevetni tudok rajta. Azok után, ahogy Lyanna kinézett, meglepődni már nem tudok. Ikszdé

Szerkesztette: Jon - 2017.08.13. 23:01


[img]https://s11.postimg.org/qvhku2y5f/e68600b26f11f87d4bf02c8fa857ab6e.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
 
Coelho
Haldoklás közben valószínűleg nem lesz Glamour-modell kinézete, szóval az még kb. elment. Bár elsőre Euron sem volt túl meggyőző, mégis elég király lett a karaktere, szóval még sokat kihozhatnak a fent említett arcból is.
 
Jon
GoT Igazi spoiler
Nem értem, hogy mi a baj ezzel a csávóval. Szerintem illik a karakterbe. De ez tényleg spoileres, én eddig arra sem gondoltam, hogy benne lesz a sorozatban Rhaegar. Reménykedtem benne, de nem tudtam.i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
Syzygy
Azok, akik a mai napon megtekintik az aktuális GoT részt és a friss élmény katarziásban le szeretnék írni az érzéseiket, véleményüket, ad absurdum hasonló érdeklődésű emberekkel megvitatni a történteket, azok tartsák magukba a szinkronos verzió megjelenéséig, ami kb 2 hét.

Köszönöm.
 
Ishida
GOT S7E05
Dany most követte el az első komoly hibát Westerosban. Azzal, hogy félelemmel állít maga mellé katonákat egyértelmű, hogy belülről már van egy gyenge pont, ami a Lannisterek malmára hajtja a vizet.
Sam meg annyira mókás. Félbeszakítja a csajt, miközben az éppen talál egy olyan információt, ami egy egész korszakot kiforgat a saját tengelyéből. Jon meg egy idióta. xD Bár ő sajnos nem tudja , hogy mennyire feleslegesen vállal kockázatot,
hiszen Cersei el fogja árulni. :D
még mindig nem tud semmit Jon Snow. Bran meg egy retardált, megír mindent azzal a kivétellel, hogy őőőőő haver,
te nem Ned fattya vagy és az egész lényedben lévő kétségek írmagját is ki lehetne irtani, ha mondjuk megtudnád, hogy Targ vagy.
Sárkánysimizésből, meg az is lejöhetett sokaknak, hogy Tyrion bizony szintén Targ'. Kérdés, hogy maga a Mad King fia-e?
Vagy ezekről a könyvben van tényszerű információ?
Kisujj meg óriási volt, nem tudom, hogy ki mit gondol. Zseniálisan manipulálta Arryat.
Összességében nem volt rossz epizód, de azért engem nagyon idegesít, hogy ló nélkül elmenekültek a csatatértől úgy,
hogy senki nem vette észre őket. Emberek, annak a sárkánynak látnia kell, ha felszáll, vagy az csak abba az irányba néz,
amelyikbe Dany? Mellesleg az is kiderült, hogy II. Lajos kurvára beszopta, mert ha a törökök ellen van egy Bronnja,
akkor bizony nem fullad bele a patakba. #rofl
 
Coelho
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Ennyi "crossovert" egyetlen epizódban. :D Mindenki találkozik kb. mindenkivel. Még mémek is voltak: "still rowing, eh...?" :D Kinek tűnt fel, hogy Jon köszönésnél ugyanazt mondja Danynek, mint amit Ser Arthur Dayne is mondott a harc előtt Nednek?

Amúgy most ki a jogos trónörökös? Jon vagy Gendry?

Sam apja pedig a real MVP, nagyobb alfahím, mint Stannis és Oberyn együttesen voltak. : (((
)
 
Shiro
Kuuki
Bronn és Jaime? Úsztak barátom, úsztak!
Nem tudtad, hogy a páncélos lovagoknak emberfeletti a tüdőkapacitása?
Főleg páncélban. A vas oxidációja során egy légréteget képez, mint a vízipók gatyája.
A sárkánytűz sem égette volna el őket, csak, hát belobbant a az a sok oxigén.
Szerencsétlen Lajos meg összekeverte a belégzést a kilégzéssel. :(

Szerkesztette: Shiro - 2017.08.14. 12:02
 
Syzygy
amíg nincs szinkronos azaz kb 2 hétig addig
Az egész Sam-es idiótaság és elvesztegetett percek akkor erre futott ki, hogy legyen írásos bizonyíték Jon legitimitására. lel, viszont tetszett a végén a csapat, thoros, dondarrion, gendry, tormund, jon, hound, jorah mint valami Tarantino film lenne, davos meg legalább örökölt valamit stannis the mannistól, ez a still rowing mém lesz pár órán belül, jah és oké hogy én szabadságon vagyok ezért megnéztem, de ti mi a faszért nem dolgoztok hétfőn?

Szerkesztette: Syzygy - 2017.08.14. 12:34
 
Coelho
Ishidával munkanélküli bölcsészek vagyunk és nyári szünet van a Mekiben. : (((

"Vagy ezekről a könyvben van tényszerű információ?"

Nincs, csak homályos és kétértelmű utalások. Bár ha Martin papa így halad az írással, sosem tudjuk meg, legfeljebb a sorozatból.

The Expendables is lehetne
https://www.facebook.com/gameofthronesmeme/photos/a.254967158033792.1073741831.103847463145763/648895048640999/?type=3&theater

Szerkesztette: Coelho - 2017.08.14. 12:42
 
Micsudi
Naszóval GoT
Érdekes volt lassú ávezető rész. Tetszett az a kis belecsempészett infómorzsa arról a válásról :D Bírom az ilyesmit. A sárkánysimizés is jó volt, ellenben Jon északi expedíciója nagyon nagyon rossz ötlet. Bran meg a nyomiskodás helyett elkezdhetne végre hasznos lenni. ami viszont idegesít az nem a részben volt. Szinte már látom az anti Dany párt kiakadását a Tarlyk kivégzése miatt. Bakker az a 2 csökönyös ember megkapta az átállás lehetőségét. Ehelyett azt a Cerseit szolgálják tovább aki elárulta a saját férjét, és több 100 civilt égetett meg. Szerintem Dany helyesen cselekedett. Megadta a túlélési esélyt.
 
Ugrás a fórumra: