Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Duma topic 14
Sasha
Jon írta:

Sasha írta:
Megjegyzés
Tovább haladtam amúgy a GoT-tal és valami megmagyarázhatatlan oknál fogva, ahogy kibontakozik Jon jelleme - vagy legalábbis az eddigi - valamiért erősen hajaz rád. És most ne a nevedre gyanakodj, még ha a kitöltött Bemutatkozásodnak részben van is mit.Ezt bóknak veszem :D De ennek az utolsó mondatnak nem találom az értelmét.

Mindössze annyi volt, hogy ne arra gondolj, hogy a neved miatt azonosítottalak vele. Sokkal inkább az adatlapod játszott közre hozzá, amin kifejtettél ezt-azt, amit egyértelműen nem tudhattam. Viszont így hogy tudom ezeket rólad, még inkább emlékeztetsz rá.

Már érthetőbb? :D


Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
 
Micsudi
Ágyneműt és törcsit viszek zsákokban az emeleti kiraktárakba ahonnan a Maid-ek viszik őket a szobákba a szennyest leviszem illetve a ledobón érkezett szennyest kiválogatom és bezsákolom. 1 zsák 25 kiló kb. húzósabb mint amilyennek tűnik sokkal. plussz a telefonos kérések amiket a maidek emg a vendégek kérnek a szobákba. Ezt most meg tudom írni nektek ugyanis tegnap a hetek óta beteg kollegám telibe rámkrákogott -.-" nekem nincs vodkán és kézzel sodort ukrán cigin erősödött immunrendszerem így ma reggel német légvédelmi + páncéltörő löveg tulajdonságaival ébredtem. 8.8 -.-" Hőmérséklet nem hosszúság nem rosszra gondolni perverz disnók XD úgyhogy melegítő köntös bekötött torok tea piritós, délután meg GP. 1000 éve nem volt semmilyen ilyen influenza szerű szarom erre az első hetemen bebasz a gebasz. remélem nem basznak ki :(
 
Aes Sedai
Maid magyarul szobalány. Vegyek neked egy angol-magyar szótárt. Mert ez az előző hszed emiatt a maid-ezés miatt nagyon gáz lett. Bocsi, de ez már tényleg ilyen migránstempó.
 
Syzygy
Lel akkor Angliában is lehet nyomorban élni és rabszolgamunkát végezni hetero fehér emberként? : (

Hazudtak a lipsi civilszervezetek, ez már a Soros terv előrehaladott állapota!
 
Coelho
Ez a maid-es megjegyzés nekem ilyen felesleges szőrszálhasogatásnak tűnik.

Nyugi, Micsudi, idővel hozzáedződsz és pár hónap múlva rólad is ezt mondja majd Ivan Drago. :D

https://i.makeagi...BbtmjX.gif

Nekem a francos számítógépek valóak nem a szennyes ágynemű meg törülköző


Netes kurzusokból nem tudsz összeszedni pl. egy junior programozói álláshoz szükséges tudást?
 
Aes Sedai
Vagy a kinti fiztésből nem tudsz spórolni valami komolyabb OKJ-s kocka végzettségre? Mert azért vannak felsőfokú OKJ-k is, nem olcsók de ha hosszútávra tervezel és spórolsz rá, akkor hátha összejön.
 
Sasha
Meg tudom érteni Aes megjegyzését egy bizonyos szempontból.

Egyrészt magyar Fórumon vagyunk, úgyhogy nem hátrány, ha magyar szavakat tudsz is használni legalább akkor, ha válaszolsz valamire.
Másrészt néha olyan érzetet kelt bizonyos pontokon az angol nyelvre való váltás, lásd.: - "Maid", "Linen Porter" mintha szégyellnéd, amit takar és úgy próbálod komolyabbnak feltüntetni a melót, hogy angol nyelven említed, hogy érthetetlenné váljon és komolyabbnak tűnjön. Ha magyarul már nem olyan menő.

(Semmi személyes)


Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
 
Syzygy
Az a baj a Maid, meg Linen Porter szavakkal, hogy szinkron hozzá kb 2 hét múlva lesz a fórumon szóval addig nem kellene használni őket.
 
Jon
Nem mintha érdekelne, de ez már a harmadik alkalommal sem volt vicces, legalábbis nekem nem (és ezt nem az önirónia hiánya okozza, nem bánom, ha rajtam nevetnek, akkor, ha jogos a dolog, és bamba vagy ügyetlen voltam - igyekszem magam is nevetni magamon).
Mindenesetre nekem tényleg mindegy, ha örömödet leled benne, hajrá :D

Igaza van Aes-nek, ahol lehet, igyekezzünk a magyart használni, pláne közneveknél (de tulajdonneveknél sem baj, ha magyarul is leírod egyszer (ha van magyar megnevezés- pl. GoT-Trónok harca), nem biztos, hogy mindenkinek egyértelmű a dolog.
Amúgy jobbulást Micsudi, bár én a helyedben azért elgondolkodnék, mert gyanúsan sokszor vagy beteg (vagy csak nekem tűnik úgy).

Heni- az adatlapom csak két napja változott, talán. Azóta kezdek a szemedben Jonra hajazni? :D
Mindenesetre nem bánom, ha bizonyos dolgokban Jonra hasonlítok :D
Szerkesztette: Jon - 2017.09.13. 17:13


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
Micsudi
Oksa szobalány, és ágyneműs fiú? talán? nem vagyok benne biztos. Na m1 :D Nem használok angol kifejezéseket többet ha ennyire zavar titeket. Webmester OKJ-m van, és alap felhasználói gondok megoldásában van gyakorlatom. Továbbá építettem gépeket, meg ilyenek. Egyszerűen nem találom a helyem. Programozni nem tudok az a legnagyobb baj :D Vissza kéne ülni az iskolapadba talán, de a baj az azt sem tudom mihez kezdjek magammal. Ismerősöm orvosa mondta ismerősömnek nem mindenkinek való az élet. sanszos velem is így van.

Jon köszi jobbulok én, sokat vagyok beteg de leutoljára májusban voltam beteg az övsömör ugye XD Most szerintem ideges voltam fáradt a beteg kollegám telibe küldött megszívtam ez van :/
Szerkesztette: Micsudi - 2017.09.13. 17:18
 
Jon
Én em akarok szentbeszédet meg fejmosást tartani, de ameddig nem vagy tisztában azzal, hogy mit akarsz, addig minden szar lesz, még akkor is, ha lesz pénzed. (Legalábbis szerintem.)
Az meg csak rajtad áll, hogy szembenézz magaddal és az élettel, és eldöntsd, hogy mit szeretnél, minek van számodra értelme. Nem vagy még öreg, van még időd, de ki tudja mennyi.

Nem az angol szavak használatával van gond, hanem hogyha azokat indokolatlanul használjuk :)


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
Sasha
Heni- az adatlapom csak két napja változott, talán. Azóta kezdek a szemedben Jonra hajazni?

Nem. Először csak a név tűnt fel, még Isten tudja, mikor. Aztán valamivel többet beszéltünk, és komolyabban (?) haladtam a GoT-tal is közben (feltűnt, ha belehúzok napi 6-7 részt letudok). Így végül csak plusz dolgokat tudtam meg az Adatlapodon keresztül (legalábbis egyet biztosan - de azt talán ki is kérnéd magadnak, hogy eddig nem feltételeztem egyértelműen :ehh). Az már csak bónusz volt. :D

Viszont a sajátomra pillantva, a "másik arcomról" egy szót se ejtettem. Szinte már reflex szerűen építem a Falat közém és
az idegenek közé.


Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
 
Capac
Az a baj Micsudi, (amit már te magad is leírtál) hogy semmilyen végzettséggel és nyelvtudással mentél ki egy olyan országba, ahol nem csak hogy nem beszélnek magyarul, de még a bölcsészeket sem veszik föl sehova végzettség nélkül, max a mekibe. Azóta megy a hiszti, hogy mennyire szar vagy és tököd tele van az egésszel. Meg amúgy igazából mindenkinek. Vagy kösd föl végre a heréidet és kezdj valamit magaddal huszonöt évesen, vagy legyen már vége az egésznek és kösd fel magad álló farokkal, egy "God save the queen The fascist regime" feliratú táblával a London Eye mértani középpontjára. Akkor legalább híres és megbecsült leszel és imádni fognak a nők.
Gyere máskor is, Dr.Capac szívesen ellát építő jellegű életviteli tanácsokkal. Ha kell, számlát is tudok adni.


[center]"Go into a room to fast Kid, the room eats you."
[b] - Miller
 
http://myanimelist.net/animelist/Larten
Syzygy
Jon írta:

Nem mintha érdekelne, de ez már a harmadik alkalommal sem volt vicces, legalábbis nekem nem (és ezt nem az önirónia hiánya okozza, nem bánom, ha rajtam nevetnek, akkor, ha jogos a dolog, és bamba vagy ügyetlen voltam - igyekszem magam is nevetni magamon).
Mindenesetre nekem tényleg mindegy, ha örömödet leled benne, hajrá :D


Coelho nevetett rajta, és ha gdat (nem ér rá mert ügyvéd) vagy lew is itt lenne ők is nevettek volna, egyedül dehunter nem.
 
Sabaku
Sabaku meg látom nem is számít. Vissza is vonnám azt a lájkot, ha nem lenne príma minőségű meme : (
Szerkesztette: Sabaku - 2017.09.13. 18:25


i.imgur.com/R2cU7eQ.png

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
 
Ugrás a fórumra: