Az Akame ga Kill! animével kapcsolatos megbeszélések.
[Naruto-Kun Projekt] Akame ga Kill! anime
Én végig néztem az animét és azt kell , hogy mondjam nekem nagyon tetszett.
Viszont nagyon brutál az egész, rengeteg gyilkolás van , de szerencsére a harcok jók és jól vannak kidolgozva. A karakterek zseniálisak szerintem, ez volt az egyetlen anime ahol nem azt éreztem, hogy copy karaktereket látok, egyedi karakterek mind külső és belső tulajdonság szempontjából is.
Én amit negatívnak gondolok az az írtózatosan nagy szereplő "írtás" , hihetetlen de van aki épp , hogy csak belép a Night Raid-be (pl. Chelsea) talán szerepel 4-5 részt, majd meghal. Hát ez kicsit durva mivel konkrétan még megse ismerjük teljesen a karaktert, már halálára küldik...
Arról nem is beszélve, hogy létrehoznak egy szerelmi szálat ami nagy nehezen alakul ki (Tatsumi és Mine) és még csak nem is engedi az anime kibontakozni mert már is az egyikük (Mine) meghal, én rettenetesen sajnáltam.
Az anime érzelmileg nagyon feltud kavarni, ettől függetlenül jól megvan rajzolva, történet , karakterek, szinkronhangok mind mind tökéletesek.
Én ha értékelném 10 es skálán olyan 10/8
Pont azért mert ilyen eszeveszetten hullanak a szereplők.
Illetve az is érdekes, hogy a fő szereplőnk (Tatsumi) meghal , de a címszereplőnk (Akame) túléli hát hogy is mondjam..
Ugrás a fórumra: |