Hozzászólások
One Piece - Képességek - Démongyümölcs, Haki, stb.
TDrake
Most aktuális részen gondolkodtam el , ugye a Kaido kalózai a "gifters" osztagban szereplők, a karjukon, vagy más testrészükön állatias végtagokat tudnak megidézni, azt láthttuk , hogy mesterséges Zoan gyümölcs. Na mármost, szerintetek elméletben, ritka zoan gyümölcs végtagokat is képesek lehetnek megidézni, Pl Mamut ormány, Dinoszaurusz kéz, vagy egyéb ilyen ritka Zoanokara gondolok, ez lehet most furának tünik ,de el gondolkodtam ezen :D
Szerkesztette: TDrake - 2016.10.07. 20:06
 
dungeonlord
TDrake írta:
Most aktuális részen gondolkodtam el , ugye a Kaido kalózai a "gifters" osztagban szereplők, a karjukon, vagy más testrészükön állatias végtagokat tudnak megidézni, azt láthttuk , hogy mesterséges Zoan gyümölcs. Na mármost, szerintetek elméletben, ritka zoan gyümölcs végtagokat is képesek lehetnek megidézni, Pl Mamut ormány, Dinoszaurusz kéz, vagy egyéb ilyen ritka Zoanokara gondolok, ez lehet most furának tünik ,de el gondolkodtam ezen :D

Szerintem elég egyértelmű,hogy ez Ceaser műve.
Arra leszek kíváncsi,hogy ezek pro típusok vagy végleges.
Látok benne fantáziát,hogy véglegesen átváltoznak egy mink féle állatoká.1-2kivétel lesz.
kövi arc
Pl ott volt a mostani Big mam arcnál az a nyuszi.Mert ott Carrot mondta,hogy nem mink.

Ha egy Wanda erősségű karakter elbukott 1vs1,akkor jelenleg Kaido rendelkezik a legerősebb hadsereggel.
 
Jon
Ezt eddig is gyaníthattuk. Legalábbis eddig is mindenki szuperlatívuszokban beszélt a hadseregéről, hogy ennyi meg ennyi zoan tagja van, stb.

Szóval valószínűleg nem tévedsz. De ez nem jelenti azt, hogy mondjuk... egyénileg is a legerősebbek, 1v1-ben, a főtisztek (meg maga Kaidou is).


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
Paidion
Vajon Luffy tudja kombinálni a G2-t a G4-el? Hiszen G2-nél a vér áramlását gyorsítja fel, G4-nél pedig levegővel megnöveli az izmait-csontjait + haki, így elvileg a kettő egyszerre való használata nem zárja ki egymást.
 
Jon
De miért kéne? Képességekre nézve már így is a G2 és a G3 kombinációja a G4. A gyorsaság még pusztítóbb erővel és rugalmassággal.
Én már abban sem vagyok biztos, hogy lesz G5, legalábbis már nehéz elképzelni, hogy mit tudna még kihozni a gumiból...persze Oda sokkal kreatívabb ember, mint én :D Mindenesetre én az ébredést várom tőle, s utána már nagyon nem is lesz minek fejlődnie.


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
TDrake
Erre az ébredésre én is kiváncsi vagyok , mi szükséges hozzá , hogy aktiválódjon, és vajon minden gyümölcshasználó képes rá, vagy csak mint a Hakinál , hogy az arra"méltó" ember. Szalmakalaposoknál a gyümölcsfogyasztóknál gondolom nem kis power UP lenne ez :D
 
Paidion
Szerintem se kéne, csak azon gondolkoztam, miképpen tudna még Luffy fejlődni és felmerült ez és az ébredés, mert szerintem két jelentős fejlődés még kelleni fog Luffynak (meg az egész csapatnak adott esetben). Mindenesetre a G2 G4 kombó valóban hülyeség, de leszámítva az ébredést, én se nagyon tudok elképzelni további gear fokozatot mint előrelépési lehetőséget.

Mondjuk én nagyon reménykedem benne, hogy lesz néhány jelentős fejezet, ahol a Mugiwara csapat edzeni fog akár együtt, akár külön-külön, de úgy, hogy mutatni is fogják teljesen. Simán eltudom képzelni, hogy olyan helyzetbe kerülnek, hogy kénytelenek lesznek előtte fejlődni-gyakorolni és csak így tudják megoldani. Nem tudom, pl. Dragon segít nekik, hogy olyan helyet biztosít, ahol tudnak edzeni akár egymás ellen, akár a forradalmárokkal vagy csak egymagukban valahogy (pl. Zoróról inkább azt tudom elképzelni, hogy egyedül gyakorol, meditál, megidézi a démon auráit, Franky meg a hajót fejleszti még durvábbra stb. :]). Aztán lehet hülyeség, de szerintem nagyon epic lenne pár ilyen "nagy gyakorlós" fejezet egy komoly csata előtt.
 
enxtheone
Egy kis játék:

Ha valaki megeszik egy gyümölcsöt akkor véletlenszerű képességet kap.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Úgy emlékszem hogy van egy könyv amiben szerepelnek a démongyümölcsök, meg párnak a kinézete alapján lehet következtetni hogy milyen képességet ad, de általánosságban a megevése előtt nem lehet tudni. )

Van egy angol nyelvű oldal ami a természetfeletti kepésségekről szól.
Jelenleg 7430 cikk van az oldalon.
http://powerlisti...

Ha erre a linkre rákattintotok akkor a 7430 erő közül egy véletlenszerűt jelenit meg.

http://powerlisti...ial:RandomNekem ziz physiology lett. Egy mitikus zoan :D
 
Jon
Fogalmam sincs, hogy ennek mi értelme van, de mindenesetre én a méretemet tudom manipulálni :D


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
Zuki
Én most Pudding gyümölcsén kezdtem el filózni.
Ugyebár egy Yonkou lánya és emiatt valószínűleg /el is várom / elég erős gyümölcshasználó ergo szerintem egy ember teljes emlékét kitudja törölni/átírni.
A költői kérdés a következő hogyha igaz amit állítok akkor egyszerüen miért nem irják/törlik ki az elfogott betolakodók emlékeit és állítják a saját oldalukra?
Ha valóban tudna ilyet Pudding akkor eléggé no1. hatalom volna a Mama kezébe ,ha minden elfogott kalózt/tengerészt egyszerűen átállítanak a saját oldalukra.
 
Jon
Nem szeretem az ilyen képességeket, pont azért, mert egyszerűen hihetetlenül OP hatalmat adnak valaki kezébe. Ilyen volt Sugar képessége is, gyakorlatilag kitörölte egyes emberek létezését.
Remélem van valami korlátja Pudding képességének, mert ahogy te is mondod, így szinte bármire képes lenne a Mama. Persze, nem olyan könnyű elfogni valakit, aki számít is (egy admirálist pl. egészen biztosan :D ), de akkor is.


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
Gokudera
Mi van akkor ha Sanji hakival vonná be a kezét akkor használhatná harcban. Nem?

Hakinál maradva ha Robin tudná használni Fegyverzet Színét akkor Démon gyümölcsös ellenfelekkel könnyebben harcolna
 
Paidion
Szerintem Sanji sosem fogja használni a kezét, ez elég világosan le lett szögezve és szerintem így is van jól. Egyébként is lábtechnikákra "gyúrt", remélem hamarosan látunk is tőle egy kemény harcot.

Igen, nem is lepődnék meg, ha már most képes lenne rá, bár asszem PH-nál mondták, hogy csak Luffy, Zoro, Sanji képes rá, erre jött ugye pluszban Usopp, de Robinból simán kinézem, hogy egyszer csak bejelenti mosolyogva, hogy ő is rendelkezik vele, nem tudom, mondjuk egy keményebb harc során. Elvégre csak megtanulta a forradalmároknál, ha meg nem, akkor majd megfogja. :) Bár ennek meg ellentmond az, hogy azért eléggé úgy lett bemutatva a haki, hogy erre meg kell tanítani az embert, még Chinjao is kérdezte Luffytól, hogy ki tanította rá. De ennek meg azt mond ellent, hogy Usoppban is "felébredt".

Áá mindegy, majd meglátjuk. :D
 
Jon
Hát nem tudják megtanítani, ha nem ébred fel :D Először fel kell ébredjen. De szerintem nagyon kevesen (vagy senki) sem képes a mesterévé válni saját magától.

Biztos vagyok benne, hogy Robin még nem képes használni a hakit, akkor mondták volna. De azt simán el tudom képzelni, hogy majd valamikor neki is felébred :)

Amúgy, azért ki gondolta volna, hogy pont Usoppnak fog felébredni a hakija a csapatból először (a szörny hármason kívül, persze)? :D Persze, nagyon is logikus, Usopp nagyobb harcos lesz, mint mondjuk Franky, meg a többiek (legalábbis remélem). Elvégre neki az álma az, hogy bátor harcos legyen :) Sőt, ugye, csak neki van direkt harci feladata a csapatban Luffyn és Zoron kívül, a többiek elsősorban a posztjukat kell ellássák (hajóács, szakács, zenész, orvos, stb.)
A magas vérdíj is biztos, hogy nem csak trollkodás Odától. Vagyis most még az, és eljön az idő, amikor az lesz a trollkodás, hogy többé már nem trollkodás a 200 milla :D
Várom már azt, amikor Usopp igazi harcos lesz, és felnő a nagyokhoz (még ha a hármashoz nem is, de utánuk közvetlenül).


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
Hiei
Egyedül a király akaratának kell a felébrednie az összes többi tanulható. Szóval nem kell megvárni még felébred. Luffynak se ébredt fel a fegyverzetszíne egyszerűen megtanulta Raytől.
 
Ugrás a fórumra: