Hozzászólások
One Piece - Képességek - Démongyümölcs, Haki, stb.
Jon
Hát nem tudom Hiei, szerintem ha valaki fel fogja ébreszteni a csapatból, az Zoro lesz, és szerintem illik is hozzá, rohadtul :D Úgy, ahogy Rayleigh is képes rá.
Aztán persze ki tudja, ha Don Chinjao-nak lehetett :D Akkor azért sokan képesek lehetnek rá.


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
TDrake
Kíváncsian várom, kik tudnak még majd, király akaratát használni, de szerintem minél kevesebb ember tud annál jobb:] , hogy ne értéktelenedjen el. A fegyverzet színe is jött olyan embereknél, akinél csak csodálkoztam. Akinek meg tudni kéne nem tudja :D
 
Gokudera
Ezzel kapcsolatban lehet,hogy tévedek ha úgy nézzük Sabaody-szigetvilág-on Luffy-nál lehetet látni,hogy akaratán kívül használta Haki.

Zoro-nál is volt valami hasonló amikor megtámadták a zsoldosok, amikor rátámadtak majd hirtelen megtorpantak nem ájultak el. Lehet,hogy nem az volt csak feltételezem,hogy annak volt az előjele,hogy majd tudja használni király akaratát
 
TDrake
Zoronak valamilyen sajátos király akarata van , de belőle ezek alapján ki lehet nézni , hogy képes rá :)
 
Ixix
Nem ide kapcsolódik de szerintetek a fegyverzet haki védelmet nyújt Magellan mérge ellen?
 
Hiei
Igen, minden tekintetben. Semlegesíti a képességét, így a tested azon részét, amelyet befed a fegyverzet színe az védett a méreg és a mérgezés ellen.
Azonban azért, mert a kezeden haki van és a szemedbe fröccsen a méreg valszeg csípni fogXD
 
Ixix
Köszi szépen a gyors választ
 
dungeonlord
Hiei írta:

Igen, minden tekintetben. Semlegesíti a képességét, így a tested azon részét, amelyet befed a fegyverzet színe az védett a méreg és a mérgezés ellen.
Azonban azért, mert a kezeden haki van és a szemedbe fröccsen a méreg valszeg csípni fogXD

A vörös mérgezés(Venom demon vagy mi ) ellen még a haki se fog megvédeni. Elég 1 csep és neked annyi.
Esetleg a levegőn keresztül is megtudja mérgezni az ellenfelét. Jó pl Luffy vs Caesar .Luffy közelharcban tehetetlen volt.
Magellan az egyik legerősebb szereplő.
Szerkesztette: dungeonlord - 2016.09.18. 16:01
 
Lad
A mérget is semlegesítené? Mert nekem ez nem tiszta a mai napig. :D
Mármint úgy értem, hogy a fegyverzet színe a fizikai támadások ellen véd, vagy éppen a saját támadóerődet tudod felerősíteni. Azt tudjuk még, hogy hakival meg lehet ütni a logiákat, illetve az olyanokat, akik ellen a sima fizikai támadások nem használhatók alapból, mint pl. Luffy.
De minden gyümölcs képességet semlegesít a haki páncél? Vagy csak a védelmed emeli meg, aminek hála mondjuk megnőne a méreg elleni ellenállásod is (egy bizonyos szintig)? :hmm
 
Hiei
Ha már megmérgezett nyilván véged van. Viszont Magellen támadása akár a melyikről is legyen szó nem tud megmérgezni téged, amíg haki-val véded azt a felületet.
Lévén, hogy a haki semlegesíti a démongyümölcs képességet. Ezért képes megsebezni a logiát is. Viszont, ha az ellenfél támadása erősebb, mint a hakid és áttöri a védelmet szintén meszeltek. Mingo is képes volt áttörni a hakit.
Nem tudjuk, hogy mi lett volna, ha mondjuk Luffy egész testét haki borítja kívül belül CC ellen.
Szóval, ha lesz még egy Magellán vs Luffy, szerintem nem fog ekkora gondot okozni. Viszont elég egy kis megingás és vége.
Btw Magellánnak az lehet Awakeningje?
Legjobb példa erre egyébként Shanks vs Akainu bár ott még nem ábrázolták a hakit feketével a kard nem olvadt el, mert hakival volt bevonva. Egyébként Akainu simán elolvasztja a kardot a magmával.
 
Lad
Awakening? Lehet, bár ahogy emlékszem ott nem nagyon volt Doffy szintű befolyása a környezetére, egyszerűen csak több és durvább mérget engedett ki.

szerk.
Bár itt elnézve bőven benne van a pakliban az awakening.
http://www.mangar...iece/547/5
Szerkesztette: Lad - 2016.09.18. 17:11
 
Paidion
Az awakeningről nem azt mondta Mingo, hogy "csak" a környezetét tudja úgymond "felébreszteni"? Ennek alapján kétlem, hogy Magellán Venom Demon-ja awakening volna (ez inkább Zorora emlékeztet:]).

Bár mondjuk a Zoan típusnál elég nehéz elképzelni, hogy a környezetét mégis hogyan tudná felébreszteni, vagy egyáltalán ezt hogy kéne elgondolni.
 
Lad
De pont emiatt bizonytalanodtam el Magellánnál. Mert a hidránál egyértelműen látszik, hogy ő bocsátja ki a testéből a mérget, itt viszont ez az egyértelműség nincs meg. Ezért gondoltam úgy mikor kikerestem a fejezetet, hogy lehet a környezetét befolyásolta, és ez akár awakening is lehet. :D

Zoan típusnál nem jár olyasmivel (Pl. Impel Down őrei). Egyszerűen csak sokkal nagyobb erő, gyorsaság, meg eszetlen regeneráció társul az awakeninghez (meg talán az a tény, hogy inkább szörnyként viselkedtek, mint értelmes emberként).
Szerkesztette: Lad - 2016.09.19. 20:05
 
Paidion
Miért, Impel Down őrei awakening-esek voltak? Nem emlékszem erre, de ettől még elképzelhető. :D
 
Lad
Itt mondja Kroki:
http://www.mangar...ece/544/12
 
Ugrás a fórumra: