Hozzászólások
One Piece - Képességek - Démongyümölcs, Haki, stb.
Jon
Tény. Ahogy mondtam, ez legyen a legnagyobb baki.
És azt is mondtam, hogy megvolt már Oda fejében a dolog, de nem ilyen kiforrottan, hiszen akkor látnunk kellett volna már erre jeleket (pl. Doflamingo-Crocodile, stb.).
Mert látható, hogy azért ez bőven nem kuriózum, mint azt eredetileg gondoltuk volna (az már más kérdés, hogy ennek mi örülünk-e), és ha mindenféle random kalandor meg kalóz, meg tengerész képes használni, akkor egy shichibukainál ez nem kéne kérdés legyen.


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
Sanji
Tuti biztos, hogy nem volt még kitalálva a haki korábban, ez látszik Ace és Kurohige harcán is rendesen. Ha Ace, aki egy erős kalóznak számított az újvilágból, nem kellett volna, hogy csodálkozzon azon, hogy logia lévén ő is megsérülhet fizikai támadásoktól, elvégre a haki nála alapnak kellett volna, hogy legyen, erre jött Kurohige egy mindent elsöprő magyarázattal, hogy ő bizony meg tud sebezni logiát is a gyümölcse révén. Az a harc démongyümölcs kontra démongyümölcs volt, a hakinak még a hírét se hallva. A háborúban viszont már látszanak a jelei, pl. mikor Shirohige puszta kézzel elkapta Akainu grabancát, csak akkor még nem volt feketével ábrázolva, és szerintem úgy sokkal menőbb volt.
 
Lad
Ahogy fentebb is írták a király akarata és az érzékelés színe bőven az elején bejött a történetnek. Azok ki voltak találva.
Egyedül a fegyverzet színe körül vannak furcsaságok.
Bár, ha ez itt haki: http://www.mangar...iece/129/6
Akkor már ez a szín is rég ki volt találva, egyszerűen csak nagyon megváltozott menet közben.

Azt a harcot is meg lehet magyarázni, ha nagyon akarjuk. :D
Ace nem azon lepődik meg, hogy Feketeszakáll képes megütni őt, hanem azon, hogy teljesen elzárja az erejét, mert a haki nem blokkolja a démongyümölcs erőt teljesen, hanem csak sebezhetővé teszi a használókat.

(De persze ennél az esetnél valószínűbb, hogy a te verziód a helytálló és egyszerűen hibázott Oda)
Szerkesztette: Lad - 2016.05.07. 15:19
 
gyn7
Rogernek milyen démongyümölcse volt? Csak angol oldalakat találtam, de azt meg nem olvasom. Ha itt már volt róla szó, akkor bocsi
 
Hiei
Nem tudjuk, hogy volt-e neki.
 
TDrake
Lehet nem ide illő kérdés, mégis feltenném :) Külföldi oldaon olvastam, hogy KAidonak lehet nincs is démon gyümölcse, szerintetek ez mennyire reális ?
 
Lad
Mennyire reális? Hmmm ezt nehéz megmondani. A halhatatlansága alapján valami extrának lennie kell vele kapcsolatban.
Hogy ez démongyümölcs vagy sem? Nos az jó kérdés.
(Egy példa a nem gyümölcs esetre: valaki felvetette régebben, hogy az operáció gyümölcshöz van köze, rajta végezték el régen azt a műtétet amit Dofy is akart Lawtól)
 
TDrake
Lad, ebben igazad lehet biztos, hogy van valami xtra, és ez a mütét gyümölcsös fel tevés se,m rossz egyébként. Még egy kérdésben kíváncsi lenné ka véleményetekre, a 11 szupernovából, tudjuk ,hogy Luffy , Zoro, SAnji , Law tud HAkit használni, de vajon a többiek közül ki tudhat ?:D
 
Lad
Szerintem mindegyik tudja valamelyik formáját használni a hakinak. Főleg az időugrás után.
Legalábbis én csalódott lennék, ha nem tudnák használni legalább az egyiket a háromból.
 
Jon
Ja, de azt is remélem, hogy a király akaratát meg csak Luffy tudja.


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
Hiei
Lad írta:


(Egy példa a nem gyümölcs esetre: valaki felvetette régebben, hogy az operáció gyümölcshöz van köze, rajta végezték el régen azt a műtétet amit Dofy is akart Lawtól)


Ezt teljes mértékben kizártam, mivel a műtétgyümölcs nem tesz halhatatlanná csak örök életet ad. A kor nem tud téged megölni. Legalább is a szöveg erre enged következtetni. Nem azt mondják, hogy halhatatlan leszel, hanem örök életet kapsz és a használó belehal. Nekem a kettő nem ugyan az.
 
Lad
Igaz.
Akkor ez sem jó példa a nem gyümölcs esetre. :D

Pedig Kid esélyes egy király akaratára, bár jobb lenne ha tényleg csak Luffy rendelkezne vele.
 
Jon
Hát Kid pont ne kapja meg. Vagy nem is tudom...de akkor már inkább legyen egy váratlanabb ember, akiből nem néztük volna ki (pl. nekem Urogue bejönne, főleg, hogy most fel is lett kapva- és szerintem a jelleme is meglehet hozzá...)


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
Hiei
Kövezzetek meg, de szerintem Usopp lesz a másik, aki király akaratát fog használni. Illetve remélem, hogy Elbafon kiüt egy rakat embert és felébred benne, de utána soha ne tudja használniXd. Badass lenne és mégis Usoppos. Erre az esély nulla, de ütne:D.
Viszont, ha a szívemre teszem a kezem, azt kell mondjam Zorohoz nem illik egyáltalán és még Sanjihoz is maximum úgy tudnám elképzelni, hogy egy nőt ment meg vele, aki fontos számára. Azt a csapatban ennyi.

Régen sokat agyaltam, hogy Chopper megállította Kumadori haj támadását az nem volt-e király akarata, de arra jutottam ,hogy csak annyira befosott, hogy nem mert támadni. Bár ő is meglepődött rajta. Nem tudom...
 
Lad
Kidet én sem szeretném, de ő volt eddig beállítva a legtáposabbnak Law mellett. Urogue még jó is lenne, főleg ha valami erősebb fickót/nőt nyomott le.
Addig találgatjuk itt a személyeket, amíg a végén Momonosuke fogja felébreszteni Wanon. :D
 
Ugrás a fórumra: