Hozzászólások
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
AFR
Csilla igazad van. Ha beajánlasz akkor indulok is a következő géppel. :D

Viszont azt hiszem végleg vagy hosszú időre dobtam az anime-t.
Szóval KÖSZÖNÖM AZ EDDIGI FORDÍTÓI MUNKÁTOKAT!
 
Excalibure
Szerintem jó rész volt nekem kifejezetten tetszett,ahogy bemutatta BM kalózokat,hogy erősek. Az ,hogy Bege csapatával így elbántak nem csoda, ott csak Bege van szerintem aki valamennyire erős.Katakuri ,nos ő olyan számomra mint Zoro Szalmakalaposoknál , Durva arc:D Már csak a jövőbe látó képessége elég ,hogy megítélje közbe kell-e avatkoznia.Ami egyedül nem tetszett a részbe az,hogy túl sok a beszélő sütemény van, egyszerűen agyrém:D
 
czera
Ennél azért megmondom őszintén egy epikebb csattanóra számítottam. Erre az egy jelenetre készülünk már mióta, és kissé csalódott vagyok... Állóképek helyett jobb lett volna ha luffy rendesen kitör, nem pedig pár képet látunk csak. A többi rendben volt, de ez miatt csalódott vagyok.
Katakuri pedig csak azt a jövőt látja amibe ő nem avatkozik bele. Máskülönben nem lőtte volna le a ^papot^.
 
Jaeger
De nem tudom miért nem tartanak egy kis szünetet, hogy gyorsítani tudjanak a tempón vagy pedig egy fillér arc. Mert hosszútávon ez a 1 fejezet vagy néha még annyi se / rész elég lassú :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Hiei
Csilla itt tilos a spoiler! Ne rontsuk már el az élményt azoknak, akik nem olvassák a mangát. Ők nem tudják, hogy Luffy kivel fog ténylegesen harcolni. Az opening nem mérvadó. Sose volt az.
 
Risy
Már régóta vártam a teaparti kezdetét. :)

Mondanám, váratlan fordulat, de lehet, nem is az. Pudding-ról eddig nem tudtunk sokat, de szerintem mindig túl természetesnek tűnt, amikor "megjátszotta" magát. Figyelembe véve, hogy Big Mom hogyan beszélt róla, szerintem lehetett számítani valami ilyesmire. Sanjit ismerjük... szóval nem is mondhatott volna mást. :D Talán az a kedves énje amit mindig mutatott, az tényleg létezik (a visszaemlékezés alapján valamikor biztosan létezett...). Bár lehet, hogy azt fogja gondolni, hogy Sanji hazudik, vagy ilyesmi... vagy már megtört? Ilyen reakció után az is megtörténhet.

Érdekes volt látni Katakuri képességét. "Valami gond van, de mi?". A reakciókat meg szerintem meg lehet érteni... Egy Luffy is túl sok. Természetesen várom az elkövetkező harcokat is.
 
Ugrás a fórumra: