Hozzászólások
One Piece manga
abel08
Igen, valószínűleg nem. Én nagyon örülnék neki, de egy magasabb vérdíjú csávó, főleg egy Yonkoutól nem fog beállni. Bár kitudja, ugye lehet hogy látta a jövőt, melyben Luffy valami betár erős csávó, és csatlakozni akar. Meg ezek után lehet felmegy Luffy vérdíja 1 milliárdra. :D
 
bakod
Ez nekem is elég érdekes és meredek... Bár AKÁR a flotta tagja is lehetne, és így Pudding is elhajózhatna.... Ne felejtsük el hogy kinek az oldalán áll.. és hogy miért is ment oda ahova.
Az meg hogy van ismeretsége... simán rámondhatja, és mindenki elhiszi amit mond... egyelőre szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban.
 
abel08
Remélem a következő részben kiderül már végre..
 
Telorolvok
Egyelőre nem tűnik túl valószínűnek a csatlakozás kb. egyáltalán nem illene a csapatba . De ha ne adj isten megtörténne Te Jó isten hogy felbuffolná a szalmakalaposokat :D . De erre semmi esély jelen állás pont szerint .
 
abel08
Ja, Enis ezen gondolkodtam, akkor nagyon baszos brigád lenne, de tényleg kevés ra az esély sajnos, hogy csatlakozzon..
 
Paidion
Túlzottan felborítaná az erősorrendet, így semmi esélyét nem látom a csatlakozásának. Ráadásul attól, hogy - állítólag - csatlakozni akar Luffyékhoz, az nem jelenti azt, hogy fog is. Hiszen lehet, hogy mondja Luffynak, de ezer egy dolog közbejöhet, ami miatt mégsem tud, hasonlóan mint pl. mint Vivi esetében.

Egy esetben tudom elképzelni a csatlakozását: ha Kaidoék ellen a monster trio olyat villant, hogy Katakuri alájuk kerül erőben, de lássuk be, erre semmi esély nincs. Oda nem fogja felbontani ilyen drasztikusan az erősorrendet, esetleg akkor, ha tényleg valahogy megtudja magyarázni ezen változást, de erre jelenelg semmi esélyt nem látok.
 
bakod
Paidion: a monster triónak Kaido után már muszáj lenne Katakuri szinten mozogni - Luffynak nagyobb szinten is mivel BM a célpont. Oda mindig is megoldotta most se lesz másképp.

Amúgy most még tuti nem csatlakozik ha akar ha nem. MAX Anyuci leverése után de mint mondtam egyelőre é is szkeptikusan állok ehhez.
 
kristofkristof
Már a legkisebb esélyt sem látom a csatlakozására. Kizárt, hogy egy parancsnokban ne lenne annyi tartás, hogy hűséges legyen a kapitányhoz ennyi idő alatt. Ezt még egy tiszttől is elvárom. Vannak olyan esetek, amikor nem alakul így, pl. Baby 5, de az ő helyzete más volt. Nem hiszem, hogy Katakurinak lenne valami sérelme, ami miatt otthagyná Mamát, ezt most csak Puddingtól fogadnám el. Még Opera sem lépett le, pedig ő elég nagy szarban volt. Amúgy is jól leírták sokan ez nem csak erősorrendet borítana fel, hanem mindent. Amúgy nem semmi, hogy egy kis trollkodásból milyen teóriák születtek ebből, szerintem direkt adta ezt a támadási felületet Oda, hogy majd jól meglepjen minket valami mással. :D
 
Jon
bakod írta:
VISZONT most újra olvastam magyarul is a fejezetet és elkaptam az utolsó oldalon egy olyan narratív megjegyzést ami bizonyára nem fals infó: "azok a szemek őszinték". Tehát tényleg érez valamit Sanji iránt, inkább az a kérdés bennem hogy ezt feléje is ki tudja-e majd mutatni (vagy jön a Nami/Robin kergetés :D )


Ugyanezt mondtam már egy hete is. A narráció biztosan nem hazudik, de ha azt figyelmen kívül is hagyjuk (mert miért ne tehetnénk), akkor is, az egész történetvezetés Puddinggal és Sanjival kapcsolatban ide, efelé vezet. Amikor sírt Sanji vallomása után, az őszinte volt, az, hogy utána felháborodott, és próbálta tartani magát, bizonygatni, hogy ő az, belül is, akinek mutatja magát, az, ahogy Sanji is mondta, egy hazugság, csak nem másoknak, hanem magának.
Aztán láttuk, amikor irigykedett Namira.
100%, de tényleg, 100%, hogy ez az igazi arca.

Katakurival kapcsolatban, Odától egy ilyen húzás rövidtávon valami eszméletlen király és váratlan lenne (meg mennyire badass, ahogy ott ül, hogy "just in case", és igazából be akarna állni), de hosszútávon, ahogy ti is mondtátok, semmi értelme nincs. Úgyhogy ha ideiglenesen lenne, aztán történne valami, akkor talán... de igazából akkor sem. Szerintem is csak valaki trollkodott egyet, és ezzel egy lavinát indított el :D


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
abel08
Igen, ebben igazatok van. Teljesen felborulna a rend, és Oda valóban nem fogja azt bevállalni, hogy a csávónak nagyobb vérdíja lesz mint Luffynak. Szóval ezt az érvet támogatom, viszont örülnék, ha mondjuk úgy lenne mint Jinbei. Még valamit elintéz, aztán mikor már állatok a srácok, akkor beszáll. Meg aztán még itt se tartunk, miket fogunk megtudni Wanoban. :) Marcoék jönnek? nem? mi van velük? Jön e majd a flotta?.. Szerintem menőbb lenne, ha Luffy 1v1-ben csapná szét, ne kelljen már segíteni neki.. Mindegy, a lényeg hogy ha most nem is, a végső harchoz kelleni fog még egy-két nagyágyú a csapatba. Régebben Aokijin gondolkodtam, de ő valószínűleg Feketeszakállhoz fog csatlakozni. Én Katakurinak nem tudom miért, de borzasztóan örülnék. :D
 
Csibe
Most, hogy magyarul is elolvastam, a korábbi véleményem kissé mérséklődött, de egyenlőre fenntartásokkal kezelem Pudding változását, mert Oda képes félrevezetni az olvasóit. :D

Persze én örülnék neki a legjobban, ha tényleg megváltozna és összejönne Sanjival, de ahhoz, hogy ez megtörténjen Odának szakítania kellene a jól bevált sémájával, ami eddig nem igazán sikerült neki. :)

Ami Katakurit illeti teljes képtelenségnek tartom a csatlakozását, alig pár fejezet óta ismerjük és ez idő alatt is vagy két embert megölt hidegvérrel, aki ilyen lazán kiolt életeket, annak nincs helye a szalmakalaposok között...
Egyébként se értem, hogy ezzel a karót nyelt stílusával hogyan passzolna közéjük. :D
 
abel08
Hát nemsokára kiderül :) mondjuk már alig bírom kivárni..

Egyesítve 2017.08.13 09:44:07:
Meg igazából, ha nem is csatlakozik, valami olyan dolog fog történni, ami ütni fog, ebben biztos vagyok. Lehet hogy megtudunk valamit róla, vagy valami, esetleg ő is valami beépített embert. Bár mondjuk az valljuk be durva lenne. Kitudja lehet azért fogja elengedni Luffyt, mert látta hogy állat lesz, és utána szétcsapja Big MOM-ot aztán ő lesz a kapitány... Sok lehetséges dolog megtörténhet😊
Szerkesztette: abel08 - 2017.08.13. 09:44
 
bakod
abel08 írta:

Marcoék jönnek? nem? mi van velük? Jön e majd a flotta?


Szerintem Marco és a flotta mindenképp. Nem hiába mondták hogy Nekomamushiék elmennek érte, ráadásul gondolj bele: Kaidonak gyümihasználó serege van. Minden egyessel nem foglalkozhatnak a Mugiwara csapat tagjai... AKÁR BM ellen is el tudom képzelni hogy a flotta ( Marcoékkal kiegészülve???) megy Luffyval.
 
abel08
Igen, ebben 100%-ig biztos vagyok, hogy Marcoek támogatni fogják Luffyt. Elképzelhető, hogy már Wanonál, de lehet hogy csak a végső harcban a tengerészet ellen. Szerintem ők is egyek lesznek a flottából, vagyis remélem. Feketeszakáll ellen az ütközet óriási lesz, ott fog eldölni minden. Van egy olyan érzésem, sőt szinte biztos vagyok benne hogy Shanks meg fog halni, és Luffy utána odamegy aztán rendet tesz. Én valahogy így képzeltem el.
 
Avaren
Miért akarja mindenki holtan látni Shanks-ot ? :(
 
Ugrás a fórumra: