Hozzászólások
Fairy Tail manga
Pennymester
Én is az elsőre szavaznék inkább. Hiszen Mavis tervét még nem láttuk kivéve ha az "észérvekkel megpróbálom meggyőzni" dolog akart az lenni. Amit nem hinnék. És még erre is kellene pár oldalt szánnia Mashimának így még ha nem is sokkal de azért pár fejezettel tovább tarthatna az FT. A következő fejezettben nem tudom hogy Acnót vagy a tesó tusát láthatjuk inkább.
 
dungeonlord
Jon írta:

Jon-Jon T-T
Azért vicces vagy ember :D
Mai dungeon:
dungeonlord írta:


Ezek után:http://naruto-kun...Tail/525/2 .. ja xD
Idén vagy legkésöbb jövőre vége.


10 nappal ezelőtti Dungeon:
Esélytelen,hogy még idén vagy 30fejezett alatt vége lesz a mangának.Sok dolog van vissza és End,Acnologia háttérsztorija,Anna,tündér és még sorolhatnám. Nagyon messze a vége még. :P


No offense bro, csak mondom :D

Mindenesetre egyértelmű volt, hogy minden erre a nagy, utolsó háborúra ment ki. A visszaszámlálással meg az is eldőlt, hogy már tényleg nagyon közel a vége. 2 kötet? Az mennyi? 15-20 fejezet? Még közelebb van a vége, mint gondoltam.Avaren írta:

Szóval mégse fog teljesen véget érni a Fairy Tail ? :D

https://twitter.c...ro_mashima

most akkor ez hogy is van Jon barátom? Ki nevet a végén? :D Talán én ? :P
Még nem akarom elkiabálni,de Jon egy bocsánatot bármikor elfogadok^^ .
 
Jaeger
Nem mindenki tud japánul :D Szóval mi van odaírva?


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Pennymester
Nos a bing csodálatos fordítási tudása szerint: Én közel az eredeti mese még nem fejeződött be. Mert vannak sok tervezés és már alig várom, legyen szíves lenni!? Nem igazán vagyok előrébb ezzel a szöveggel :D.
 
bakod
Asszem google barátunkkal se vagyunk kisegítve :D

"Azt hiszem, az eredeti mese még nem ért véget kell szüntetni. Thay hogy Teku várjuk, ezért különböző is tervezzük!"
 
Jon
Dungeon, én nem azon nevettem, hogy nekem lesz igazam, hanem azon, hogy pár hete szilárdan állítottad, hogy a mangának még messze nincsen vége, amikor kijött a hír, hogy vége lesz, akkor meg simán állítottad, hogy igen, vége lesz hamarosan :D

Én annyit mondtam, hogy ez a háború lesz az utolsó szál, minden jel arra mutat, és hogy hamarosan véget ér, és ebben még most is biztos vagyok. (Amúgy az engem is meglepett, hogy 2 köteten belül lezárja, az állítólagos hír szerint.)
De ha tévednék, én el fogom ismerni, hogy tévedtem, és nem fogom elfelejteni, hogy mi mellett kardoskodtam sokáig :D


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
slorasil
Azt jelenti a tweetje, hogy úgymond a "Fairy Tail" nem ér véget azzal, ha befejeződik az eredeti történet, különböző projectekben folytatni fogja. Gondolom lesz még olyan mint a Zero vagy az Ice Trail
 
dungeonlord
Szívesen megnéznék egy 400 évvel ezelőtti visszaemlékezést. Amióta követem a Fairy Tailt,azóta várok egyet.
Fairy tail Zero top 3 kedvencem lett.Így talán az 1sárkánykirály ünnep sokkal ütösebb és brutálisabb lenne,mint a mostani nakama Fairy tail. Szívből remélem,hogy egy nap megfogom élni.
 
Jon
Nem lenne rossz, csak nem tudom, hogy ezt mikor lehetne meglépni. Esetleg majd akkor, ha Zeref már eltűnt a színről, és az Acno elleni harc előtt/közben.


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
Pennymester
Ha mondjuk valamilyen módon vissza tudnának tekinteni a múltba és ezzel találni egy infót amivel Acno-t könnyebben le tudnák győzni azt nagyon adnám :D Ha esetleg a sárkányölőkön is kifogna az öreg akkor egy ilyet eltudnék képzelni.
 
dungeonlord
Jon írta:

Nem lenne rossz, csak nem tudom, hogy ezt mikor lehetne meglépni. Esetleg majd akkor, ha Zeref már eltűnt a színről, és az Acno elleni harc előtt/közben.


End átírása közben kaphatnák egy mini arc visszaemlékezést.Mert a szöveg alapján http://naruto-kun...Tail/533/8 nem csak erőt,de információkat tartalmazhat a könyv.
Emlékek stb gondolok.Lucy könyv írása közben betekinthet a múltba.
A könyv befejezés után zavaratlanul harcolhatnak Acnologia és Zeref ellen. Másik lehetőség,hogy egy spin-off manga .
Fairy tail dragon cry:
Egyelőre eléggé manghű film lett. Mert Acnologiáról kaptunk pár infot.
 
Jaeger
Kint az új fejezet:

http://www.mangat...y-tail-536

Szerintem ez a legrosszabb forgatókönyv ami megtörténhetett :D
Nakama power rulez. És már csak 10 fejezet van hátra. Azt mondjuk kicsit meglepett.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Jon
Öhh. Hát, inkább kimegyek focizni. Ezt még fel kell dolgoznom. Erről most nem tudom eldönteni, hogy milyen volt. De meglepő, az biztos.
Öhh. Hát, ja, erre most inkább hagyok időt magamnak, mert nem tudom hirtelen hova tenni. Erre még én sem számítottam.
Váó. Annyira meglepett, hogy nem is tudom hirtelen annyira rossznak mondani. Át kell gondolnom :D Ilyen még nem nagyon volt velem. Acno mindenesetre tuti nem tűnt még el. Nem tűnhetett el. Zeref meg... hát lol, ez gyors volt. Át kell gondolnom.


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
Pennymester
Nos ez... Mit ne mondja eléggé borzasztó lett. Ezek után nem tudom mire számítsak.

Sárkányölőket vártam de helyette láthattam ahogyan Anna és Ichiya a vesztükbe rohan. Az igazat megvallva mindenki "halálára" számítottam csak Ichiyáéra nem.

Aztán tesó tusa és Nakama mindenek felett. Natsu a saját tüzétől égett meg? Máskor lángol az egész teste.

Egy fejezett alatt kettő fő gonosz lett borzasztó módon "legyőzve". Kíváncsi vagyok mit hoz ki ebből Machima.
 
sasa87
Ha nem nakama power up volt akkor elég jó kis rész volt. Bár nem emlékszem olyan nakama power up-ra hogy fizikai sérülést okozott volna a személynek. Mert Natsu karja eléggé le lett amortizálva, kérlek sensei ad hogy E.N.D miatt lett ilyen a keze:] Achológia nem hiszem hogy eltűnt, ha mégis akkor Natsu irány a hasadék és kell egy jó harc Achnológiával mert Igneel leégetia tökeiden a szőrtIkszdéIkszdé Most olyan hangulatban vagyok hogy hiába vagyok nagy Nalu fan, szerintem az lenne a jó lezárás ha vagy visszamennének a múltba a Dragneel testvérek, vagy meghalnának és végre együtt lehetnének. Hiszen ők kezdték ezt az egészet.Ikszdé
Ez a 10 fejezet most meg mégjobban összezavart. Ez hol 2 Volume?
 
Ugrás a fórumra: