Hozzászólások
Fairy Tail manga
Oliver
Pár embernek nem tiszta Sherria harca. Ő úgy tudta legyőzni Dimaria-t hogy megkapta a third origint, ami azt foglalja magába hogy az élete során elérhető potenciált a mágiájában meg is kapja de utána már nem avrázsolhat egyáltalán. Ez egy nagyon op mágia gondoljatok csak bele ha pl egy Natsu kapta volna ezt és 1 év alatt ennyi fejlődést tudott kihozni magából.... Az meg h Orga szenny az tény és való :D Jura onehsotolta kb akit LAxus nehezen de megvert... de tény hogy Sherria-t is oneshotolta volna akár Jura akár Laxus szerintem. Zancrow ha nem halt volna meg ő lenne alegerősebb istenölő akit ismerünk véleményem szerint na de ne offoljak :D Anksheram-ról annyit tudok mondani hogy szerintem se lesz behozva 1 vagy 2 éve Mashima interjúba nyilatkozta hogy nem tervezi hogy megjelenjen a mangájában, persze ez azóta változhatott, mivel ha tényleg folytatni akarja Acno után a mangát valahogy ez a legjobb lehetőség talán :D Mavis meg direkt utalva lett a kis visszaemlékezős sztoriban emg a Zero-ban is azt hiszem hogy ha háború folyik amiben részt vesz az átok nem érvényesül. Úgy néz ki hiába sírt Makarovnál,nem jön elő.Aztán az is lehet hogy amiért most ő a Fairy Heart azért nem öl akaratlanul.
FEJEZET JÖVŐHÉT HÉTFŐN VÁRHATÓ MANGASTREAMEN DE YONKOUPRODUCTIONS, AKI MINDEN MANGAOLVASÓNAK A JÓTEVŐJE LEHET MÁR KIADJA NEKÜNK SZOMBATON, HA NEM IS AZ EGÉSZ FEJEZETET SPOILERT BIZTOS KAPUNK PÉNTEK ESTÉTŐL MÁSNAP DÉLIG.
 
bakod
hát nem tudom... nekem ez a végjátéknak tűnik (na azért szerintem még jó pár fejezetet kapunk addig). Bár elképzelhető folytatás, de végső soron a Fairy Tail küldetése a manga szerint az a kezdetektől fogva hogy Zerefet (+Achnot) leüssék.
 
Durzo
palgeri írta:

4. Egy kérdésfelvetés: Csak úgy lehet megtörni az átkot, ha megjelenik az istenség, és "alkudozunk" vele, vagy legyőzzük azt? Az átok kapcsán nemkem az a véleményem, hogy olyan emberre száll rá, aki egy élet megmentéséért (itt értsd: gyerek Natsu és Yurij), de e nemes cél érdekében fekete mágiát használ. Így az egyén értékrendje és eszközei ellentmondásba keleülnek. Ha Mashima helyében lennék, és meg szeretném törni az átkot, azt úgy tenném, hogy az elátkozott embernek el kellene fogadnia, hogy az élet múlandó vagy valami hasonló. (Az átok megtörésére tett teóriám elég légbőlkapott, de én inkább ebben az irányba indulnék el.

1. Yuri nem halt meg, egy élő bajtárs megmentése meg nem hiszem, olyan nagy bűnnek számítana. Makarov 7-800k embert ölt meg ugyanazzal a mágiával, h megmentse a céhtagokat de mégse kapta meg az átkot.
2. Natsu halálát meg nem lehet betudni az élet múlandóságának mert gyerekként ölte meg egy sárkány. Még jó hogy Zeref nem fogadta el.
3. Precht már inkább megkaphatta volna mert ő fel akarta támasztani Mavist.
Szóval szerintem az kapja meg az átkot aki egy halottat akar feltámasztani ÉS jó úton halad afelé, h sikerüljön, ezzel istent játszva, ami feldühíti Ankhseramot. Mavist igazából nem is értem, h miért kapta meg.

hát nem tudom... nekem ez a végjátéknak tűnik (na azért szerintem még jó pár fejezetet kapunk addig). Bár elképzelhető folytatás, de végső soron a Fairy Tail küldetése a manga szerint az a kezdetektől fogva hogy Zerefet (+Achnot) leüssék.

Ha véget is ér a Fairy Tail Mashima következő mangája szólhatna a mostani fiatal generáció gyerekeiről. A helyszín lehetne Isgar többi országa, a fő(bb) ellenségek lehetnének Yakuma harci istenei és az egyik arc szólhatna a 100 éves küldetésről.
 
Pennymester
Durzo írta:
Ha véget is ér a Fairy Tail Mashima következő mangája szólhatna a mostani fiatal generáció gyerekeiről. A helyszín lehetne Isgar többi országa, a fő(bb) ellenségek lehetnének Yakuma harci istenei és az egyik arc szólhatna a 100 éves küldetésről.


Ha jól tudom Mashima ezt tervezi. Aminek én személy szerint nagyon örülnék :D. Kíváncsi vagyok milyenek képzelte el őket (Galevy gyerekeket igaz már láttuk).
 
AFR
Mavist én annó úgy értelmeztem hogy azért kapta meg az átkot mert befejezetlen formában használta a Lawot.
És ez volt a fizetsége hogy működjön is.

Prechtet mondjuk jobban megérdemelte volna de lehet ő azért nem kapta meg mert tévúton járt a kísérleteivel.
 
bakod
egy folytatásnak azért én is örülnék... Natsu gyereke milyen lenne már... :D

AFR így van ezért van rajt Mavisen az átok.
 
ewc4o
palgeri írta:
De láttunk!
http://naruto-kun...Tail/434/9 illetve Kronosz.

3. Én nem nagyon játszadozok el Acselam gondolatával, mert elég kevés rá az utalás. Egy korábbi kommentemben pedig kefejzettem, hogyMashima -direkt vagy véletlen- elvette Mavisről az ellentmondás átkát! Mavis jelenleg is a bajtársai közt szaladgál, egy ilyen súlyos átokkal a vállán!
Mavis kapcsán nekem az a sejtésem, hogy az átok problematikája háttérbe szorul, hiszen azt a szerző nem is használja.


Kronosz pont ugyan az volt mint Ikusatsunagi a Harc Istene vagy akár a Csillagszellemek Királya. Szimpla megidézés, annyira erős mint a használója. Ráadásul ezek annyira istenek csak mint pl Zeusz, Herkules, Hádész meg az általunk ismert többi mitológiai isten. Ahogy már leírtam, csak mert valami random Józsika azt mondja hogy Kronos pl az idő istene volt nem jelenti azt hogy VALÓDI ISTEN volt. Ha most én is tudnék varázsolni, ráadásul baromi erős lennék a mai emberek istenként néznének rám. Remélem érthető mire akarok célozni. Ez is csak egy jelző egy karakterre mint a mágus vagy a pizzafutár. :D

Ami a Mavis féle Ancsa átkot illeti az baromira nem volt baki Mashima részéről. Ennyi erővel akkor Zeref mellett miért nem döglik meg mindenki? Ez az átok lényege bakter. Ha nem becsülik az életet akkor senki se hal meg körülöttük. Ráadásul egy háborúban teljesen máshogy gondolkodik az ember még Mavis is tehát eléggé nyilvánvaló hogy az átok úgy működik hogy ha az átkozott személy nem koncentrál rá akkor nincs rá hatással.

Mavis szerintem pont hogy nem a befejezetlen Law miatt kapta meg az átkot, ill. nem az váltotta ki teljes mértékben hanem a csók Zereffel. Mindketten boldogok voltak ugye. Ezért is hitte Zeref hogy meghalt. Ott aktiválódott az átok tehát ha nincs smaci akkor Mavisben nem aktiválódott volna az átok sem. Zerefnél is ezért aktiválódott mert sikerült feltámasztani az öccsét. Szerintem ez az átok igazi lényege elvégre az ELLENTMONDÁS az alapelve. Megkapod az átkot lásd rosszra használod a mágiát viszont csak akkor aktiválódik ha sikerül is elérned vele a célod. Zerefnél és Mavisnél is ez a BOLDOGSÁG kiteljesedése volt. Ezért van az hogy ha nem értékelik az életet akkor nem hal meg semmi körülöttük.

Abból kiindulva hogy mi a FT Manga alapja nyilván az átkot megtörni csak ÉRZELEMMEL lehet. Elvégre nem szimpla varázslat hanem valaminek az utóhatása. De egyébként szerintem az egyetlen amivel kiválthatják az átkot az az ÖNFELÁLDOZÁS lesz. És épp ezért lesz majd az a végén, hogy Zeref vs Mavis. Ugyanis Natsu vs Zeref nem lehet mert abba mindketten belehalnának viszont a Zeref vs Mavis harc lehet olyan is mint pl a Juvia/Gray cucc hogy feláldozzák magukat a nagyobb erő reményében pl Acno miatt. Ezért akarja Zeref szerintem ennyire a FH-ot is mert tudja hogy az átkot csak tiszta mágiával lehet feloldani. De nem sikerülne neki úgysem mivel az átok lényege a büntetés tehát jó cselekedettel lehet csak feloldani.

Na ez hosszú lett de remélem mindenki érti. :D
 
AFR
Csak egy valamit jegyzek meg a többit hagyom.

Mavis már átkozott volt mikor a csók megtörtént.
Azóta átkozott h haszálta a befejezetlen Lawot csak a háború elnyomja az átkot. Ezért jelentkezett elsőnek a háború után. Majd Mavis elbújt az emebere elől és ekkor volt a smaci amitől "meghalt".

A kettőnek semmi köze egymáshoz.
 
Jon
ewc4o írta:
Aki tényleges isten szinten van az EGYEDÜL Zeref, senki más. Elvégre egy Isten mibenléte annyit tesz hogy HALHATATLAN!

Ami Sherriát illeti halkan megsúgom, hogy az állítólagos isten-formát öltött Dimariát, lenyomta közösen Ultearrel és Wendyvel. Akkor mégis hogy jöhetne már képbe Orga? :D


Stílusra vigyázhatnátok, nem kell lekezelően írni.
És egyébként nem, hol lenne már Zeref isten. Simán egy ember, akit nagyon nehéz megölni, de korántsem lehetetlen, hiszen Natsu már megtehette volna. Egy Isten mibenléte nem annyit tesz, hogy halhatatlan (minek a caps lock? meg a piros...), hanem, hogy a teremtett világ fölött áll.
Nem kell túlparázni Ancselamot sem. Valószínűleg csak egy mítosz, ami a FT világában terjedt el. Ha viszont véletlenül valós istenség lenne, akkor látszólag az embereken fölül áll, és nem "csak" erőben, ahogy mondjuk az ishvaliakat nevezték isteneknek, hanem nem vonatkoznak rá a természet törvényei. Annak nem lenne semmi értelme, hogy egy valaki, aki csak úgy ilyen átkot szór emberekre, szembe kerül majd a FT-el, és azok meg leverik :ehh Ha Ancselam létezik (szerintem nem), akkor ennyi, létezik.

Mennyi újonc fórumozónk lett hirtelen egyébként :D


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
ewc4o
AFR írta:

Csak egy valamit jegyzek meg a többit hagyom.

Mavis már átkozott volt mikor a csók megtörtént.
Azóta átkozott h haszálta a befejezetlen Lawot csak a háború elnyomja az átkot. Ezért jelentkezett elsőnek a háború után. Majd Mavis elbújt az emebere elől és ekkor volt a smaci amitől "meghalt".

A kettőnek semmi köze egymáshoz.


Akkor most utoljára leírom mert láthatóan nem esett le amit írtam. Én is azt írtam, hogy a Law miatt kezdődött el az átok de nem az véglegesítette.

Mavis a félkész Law miatt csak nem öregedett tovább. Ez a Law/az átok első hatása.
http://naruto-kun...Tail/449/5

Aztán Zeref felvilágosította MAvist a háború után, hogy mi is ez az átok és hogyan működik. Így Mavisben TUDATOSULT a dolog.
http://naruto-kun...ail/449/17

Aztán itt van Yuri feleségének halála Makarov születése után. Ezt elég sokan félreértik, nem azért halt meg mert Mavis ott volt, hiszen akkor a többiek is meghaltak volna. Rita a szülésbe halt bele.
http://naruto-kun...Tail/450/6

Majd ezek után véglegesen elkezd hinni az átokban így elpusztulnak a dolgok körülötte.
http://naruto-kun...Tail/450/8

És itt az OKA annak, hogy Mavis körül miért nem haltak meg a mostani FT tagjai a harcok alatt. Ahogy Zeref, ő is "báboknak" tekintette őket!
http://naruto-kun...ail/450/14

És itt a 16. oldaltól egészen a végéig a magyarázat, hogy mivel is lehet kioltani az átkot. A szeretettel. Ezért halt meg Mavis mert mindketten bevallották az érzéseiket és ezért mondom, hogy ITT aktiválódott VÉGLEG az átok! ELLENTMONDÁS, ez az átok lényege épp ezért nem csak a felszínt kell nézni. :D
http://naruto-kun...ail/450/16

Zerefnek pedig azért kell a FH mert végtelen erővel bír így képes lehet kioltani egy szintén végtelen erőt de ahogy írtam, mivel Mavisből született így CSAK Ő tudja majd használni ezért lesz Mavis vs Zeref + önfeláldozás!

Összegezve, Ancsa átok aktiváláshoz amik kellenek:
1. Egy tiltott mágia használata
2. Az átok ismerete és elfogadása

A gyógymód rá pedig az említett szeretet lesz elvégre ez a FT Manga alapja. :D
Egyébként vicces de ha Mavist sosem világosítja fel Zeref az átokról lehet hogy sosem aktiválódott volna nála.

Jon írta:

És egyébként nem, hol lenne már Zeref isten. Simán egy ember, akit nagyon nehéz megölni, de korántsem lehetetlen, hiszen Natsu már megtehette volna. Egy Isten mibenléte nem annyit tesz, hogy halhatatlan (minek a caps lock? meg a piros...), hanem, hogy a teremtett világ fölött áll.
Nem kell túlparázni Ancselamot sem. Valószínűleg csak egy mítosz, ami a FT világában terjedt el. Ha viszont véletlenül valós istenség lenne, akkor látszólag az embereken fölül áll, és nem "csak" erőben, ahogy mondjuk az ishvaliakat nevezték isteneknek, hanem nem vonatkoznak rá a természet törvényei. Annak nem lenne semmi értelme, hogy egy valaki, aki csak úgy ilyen átkot szór emberekre, szembe kerül majd a FT-el, és azok meg leverik :ehh Ha Ancselam létezik (szerintem nem), akkor ennyi, létezik.

Mennyi újonc fórumozónk lett hirtelen egyébként :D


Zeref egy szimpla EMBER? Na, ne már. Épp ő mondja, hogy halhatatlan és még ha le is fejeznék sem halna meg az átok miatt. :D Natsu is csak azért tudja megölni (megjegyzem a saját halála árán) mert ő is része Ancsa átkának, lényegében ő a kiváltó ok. Viszont Mavisen és Natsun kívül mindenki fölött áll. És nem ha valaki esetleg jönne Acnologiával ős is gyermeteg Zerefhez képest. És nem azért mert erősebb hanem mert Zeref halhatatlan. És pont ez egy Isten lényege, halhatatlan és minden ember felett áll. Egyébként te is pont ezt írtad mégsem értesz velem egyett? :D

Ancsa amúgy szerintem sem létezik, legalábbis nem úgy ahogy azt sokan hiszik. Lehet, hogy ő egy ezer éves figura akit szintén megátkoztak és ezért kapta az átok róla a nevét.
Szerkesztette: ewc4o - 2017.01.11. 23:37
 
palgeri
ewc4o írta:Kronosz pont ugyan az volt mint Ikusatsunagi a Harc Istene vagy akár a Csillagszellemek Királya. Szimpla megidézés, annyira erős mint a használója. Ráadásul ezek annyira istenek csak mint pl Zeusz, Herkules, Hádész meg az általunk ismert többi mitológiai isten. Ahogy már leírtam, csak mert valami random Józsika azt mondja hogy Kronos pl az idő istene volt nem jelenti azt hogy VALÓDI ISTEN volt. Ha most én is tudnék varázsolni, ráadásul baromi erős lennék a mai emberek istenként néznének rám. Remélem érthető mire akarok célozni. Ez is csak egy jelző egy karakterre mint a mágus vagy a pizzafutár. :D

Ami a Mavis féle Ancsa átkot illeti az baromira nem volt baki Mashima részéről. Ennyi erővel akkor Zeref mellett miért nem döglik meg mindenki? Ez az átok lényege bakter. Ha nem becsülik az életet akkor senki se hal meg körülöttük. Ráadásul egy háborúban teljesen máshogy gondolkodik az ember még Mavis is tehát eléggé nyilvánvaló hogy az átok úgy működik hogy ha az átkozott személy nem koncentrál rá akkor nincs rá hatással.

Mavis szerintem pont hogy nem a befejezetlen Law miatt kapta meg az átkot, ill. nem az váltotta ki teljes mértékben hanem a csók Zereffel. Mindketten boldogok voltak ugye. Ezért is hitte Zeref hogy meghalt. Ott aktiválódott az átok tehát ha nincs smaci akkor Mavisben nem aktiválódott volna az átok sem. Zerefnél is ezért aktiválódott mert sikerült feltámasztani az öccsét. Szerintem ez az átok igazi lényege elvégre az ELLENTMONDÁS az alapelve. Megkapod az átkot lásd rosszra használod a mágiát viszont csak akkor aktiválódik ha sikerül is elérned vele a célod. Zerefnél és Mavisnél is ez a BOLDOGSÁG kiteljesedése volt. Ezért van az hogy ha nem értékelik az életet akkor nem hal meg semmi körülöttük.

Abból kiindulva hogy mi a FT Manga alapja nyilván az átkot megtörni csak ÉRZELEMMEL lehet. Elvégre nem szimpla varázslat hanem valaminek az utóhatása. De egyébként szerintem az egyetlen amivel kiválthatják az átkot az az ÖNFELÁLDOZÁS lesz. És épp ezért lesz majd az a végén, hogy Zeref vs Mavis. Ugyanis Natsu vs Zeref nem lehet mert abba mindketten belehalnának viszont a Zeref vs Mavis harc lehet olyan is mint pl a Juvia/Gray cucc hogy feláldozzák magukat a nagyobb erő reményében pl Acno miatt. Ezért akarja Zeref szerintem ennyire a FH-ot is mert tudja hogy az átkot csak tiszta mágiával lehet feloldani. De nem sikerülne neki úgysem mivel az átok lényege a büntetés tehát jó cselekedettel lehet csak feloldani.

Na ez hosszú lett de remélem mindenki érti.Kedves ewc4o!

Acselam átka akkor nem aktiválódik, ha az átkozott személy elfelejti az élet fontosságát.
lásd: http://naruto-kun...Tail/250/7
Az szerintem vitán felül áll, hogy Zerefet nem foglalkozik az élet fontosságával. Egyszer gyengült el összesen ebben a háborúban, amikor Mavist bűvölte Eileen. A elhunyt Sprigganokkal meg nem is foglalkozott.
Ezzel szemben Mavis szerette volna megmenteni a keresztfiát.
És most azt állítod, hogy Mavis nem foglalkozik az élet fontosságával.
Ezen állításodra én ezt hozom: http://naruto-kun...ail/505/16 Te itt egy olyan síró Mavist látsz, aki nem foglalkozik a keresztfia életével?

Az ellenben, az lehetséges, hogy a FH valamilyen módon blokkolná az átkot, de erre én nem láttam semilyen utalást.
Én ezért állítom, hogy Mashima -direkt vagy véletlen- elvette Mavisről az ellentmondás átkát.


Többen megkérdőjeleztétek, azon állításomat, hogy nem láttunk istent a mangában, csak megidézték.
Akkor felteszem a kérdést : a MEGIDÉZ szó mit jelent? Mit jelent, ha beidéz a bíróság? Azt, hogy meg kell jelenni személyesen! Ez azt jelenti, hogy az Avatar arc-ban Ikusatsunagi megjelent életnagyságban.

Arról filozofálni, hogy ki isten és ki nem a történetben és hogy miért istan az isten számomra elég blődség. El kell fogadni, hogy isten, ha a manga azt írja.

Felhoztad itt a görög mitológiai alakokat és a megistenülést! Ajánlom Hegyi Dolores prof. asszony írásait, főleg az ókori görög vallástörténeti értekezéseit. Azok olvasata után másképp fogsz gondolkodni az istenekről.

Azt is szükséges belátni, hogy az istennek a szerepét és az erejét muszáj volt lecsökkentenie Mashimának(ez természetesen emberi gondolkodással ellentétes, hiszen ki lehet erősebb az isteneknél), mert azt szeretné, hogy a sárkányölő mágia legyen a legerősebb. Nem kívánja a kerakterei fontosságát csökkenteni azzal, hogy az általa megalkotott világban lesz egy nagyobb erő annál, mint amit a fontos karakterei képviselnek. Megitélésem szerint Mashima azért is egy istent hozott elő az avatar arc-ban, hogy tudatosítsa, hogy a világában a sárkányok az istenek felett állnak, erő tekintetében biztosan.

Egyébként az írásod utolsó része nagyon érdekes és azzal teljes mértékben egyett tudok érteni. Érdekes gondolatfelvetés.
 
Pennymester
bakod írta:

egy folytatásnak azért én is örülnék... Natsu gyereke milyen lenne már... :D


Annyit tudni hogy Nashi lesz a neve Mashima lánya után :).

A "Mavis miért nem öl az átkával" vitába meg nem igen szeretnék bele folyni régebben elmondta a véleményemet linket keresni meg nincs erőm. Ugyan ez a helyzet Ancselam-mal.

Jon jó a meglátásod szerintem is több az újonc köztük én is :D.
 
ewc4o
@Palegri: Bocs de ez így nem igaz. Először is Ancsa átka nem akkor aktiválódik ha az átkozott személy értékeli az életet. Akkor aktiválódik ha olyan mágiát használsz amit nem szabadna. Amit te írsz, az már a hatása. Nagy különbség. Van a kiváltó ok és az átok hatása.

Mavist megérintette Makarov halála de előtte mondja is neki hogy van másik terve tehát maga a cél lebeg a szeme előtt. Ergo a harc közben ugyan úgy bábként tekint a FT tagokra. http://naruto-kun...ail/505/11
Egyébként halkan megjegyzem, hogy Mavis szeme színe is más mikor becsüli az életet és más mikor nem. Vagyis nála inkább úgy mondanám, hogy más a szeme színe mikor átlagos emberként gondolkodik és más mikor Taktikusként. Pl mikor Makarov meghalt akkor SOKKAL világosabb, már már igazi szeme van. Amikor pedig Taktikus akkor szürke egyszínű. ;) No meg ugye az említett FH is közrejátszhat. Mashima ennyire nem hülye azért hogy az egyik legfontosabb dolgot csak úgy kifelejtse.

Az hogy Dimaria meg az az öreg csóka megidézett egy istent nem jelent semmit.
A Manga nem írt olyat hogy bárki is isten lenne, tehát hogy értsd nem jelentette ki hogy az istennek kikiáltott egyén VALÓBAN ISTEN! Attól mert egy csitri Dimaria azt mondja még nem feltétlen igaz. Nem szabad mindent készpénznek venni csak mondom. Erre szokták mondani, hogy az írott vagy mondott szó még nem minden amíg nincs rá bizonyíték! Amit a mangában mondanak vagy bármilyen történetben az addig nem igaz míg maga az író ki nem jelenti hogy az vagy fel nem mutat valami bizonyítékot. Amíg csak egy szereplő mondja addig olyan mintha én mondanám, hogy a szomszéd srác egy isten mert láttam hogy halhatatlan. Ez az infó max a Fókusz pluszba kerülhetne csak be. :D

Elolvashatsz te ezer féle könyvet ami istenekről szólt de az csak egy könyv, ahogy ez egy Manga. Azért mert egy professzor írta még nem volt ott és látta hogy a görög Zeusz pl valóban isten volt-e vagy sem. Ezek ugyan úgy hiedelmek és mendemondák mint Pán Péter vagy a Magyar népmesék. :D Szájhagyomány útján terjednek és minden alkalommal mást kapunk vissza.

Egyébként nem a sárkányölő mágia a legerősebb csak mondom. Ha ez így lenne akkor anno simán visszaverték volna Natsuék azt a 7 sárkányt de esélyük sem volt. Ellenben a démonölő mágia sikeresen megölt démonokat, lásd Tartaros Arc. Az hogy mi a legerősebb fegyver vagy mágia az aktuális történettől függ. Most jelenleg Zeref mágiája a legerősebb. Legközelebb Natsu démon-sárkány ereje lesz az. Előtte pedig maga a SÁRKÁNYOK voltak a legerősebbek élükön Acnologiával.

@Pennymester: HOGY MI VAN??? :D Ezt az infót honnan szedted, hogy Natsu gyerekének a neve Nashi lesz? Nyilván poén mert máskülönben tuti hogy csak valami fanficből. :D
 
dungeonlord
Nyugalom xD .Tévedni emberi dolog és várjuk ki a végét. Mert volt egy hivatalos hír(Ha tényleg igaz),hogy a Fairy tail 3-4 vagy talán több arc lesz még. Addig viszont még bármi történhet. Egyelőre a mostani arc végeredmény is kiszámíthatatlan. Bármi történhet és Zeref csak most fogja komolyan venni a harcot.
 
bakod
ezt még én se hallottam hogy lánya lesz és Nashi nevű.. :D ez kissé pletykának tűnik bár nem elképzelhetetlen. Ha az anyjára üt akkor lehet rajt nevetni sokat :D
Ha az apjára akkor kb Ezra stílusút tudnék elképzelni Natsu forróvérűségével vegyítve :DD

Egyesítve 2017.01.12 11:18:00:
3-4 arc? akkor még pár évig olvashatjuk ^^
az animét egyébként nem akarják folytatni?
Szerkesztette: bakod - 2017.01.12. 11:18
 
Ugrás a fórumra: