Hozzászólások
Dragon Ball Super Anime
Balage3000
A Super Dragon Ballok biztosan megmaradtak, attól függetlenül, hogy a 6-os és 7-es univerzumokban vannak szétszórva és a 6-ost most eltörölték, elvégre nem az alkotójukat törölték el, csak úgymond a tartózkodási helyüket.

Másrészt, nekem az elején tetszett az a poén, amikor az androidok is beleélték magukat a szerepükbe és bemutatkoztak az U2 maradék harcosainak, majd végül ránéztek Gokura, az meg nem értette a szituációt és csak annyit mondott... Ööö... Goku vagyok!... :D :D :D
 
http://-
Jaeger
Jaja az egy jó réssz volt :D

Bármi lesz most a tornán rendezik le, nem a földi dragon ball gömbökkel fogják elintézni. De én valahogy nem is vágyom vissza a földre :(
Hiszen akkor mindenki tudja, hogy találkozniuk kell valakivel akivel sajnos már nem fognak úgy mint régen.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
KingBradley
Jaja... nagyon rég nem láttuk Bulma t. :(
Bár, egy ideig lehet még halljuk eredeti hangján. Nem tudom, hogy is megy a DBD szériáknál. Mennyivel előre veszik fel a hangokat, az epizódok forgásához képest.
 
Hedgehog89
Ez a mai rész megint nagyon epikus volt. A jelenet ahogy most már Gohan álltbe Piccolo elé, ahogy azt láttuk párszor a Z-ben fordítva óriási.
A két kamehame keresztül szeli az eget fantasztikus.
Gyakorlatilag az egész torna során rengeteg nagyon komoly jelenet volt már eddig is.
Zseniális teknős harcai, könnyfakasztó majdnem meghalt jelenete, a kiesése, Vegita és Beerus tisztelete irányába. Krilin és C18 együttműködése. Tenshinhan ahogy magával ragadta kiesés közben az ellenfelét. Goku és Vegita a farkasok ellen, vagy épp Dermesztő és Gohan együttműködése és akkor még az ultra instictről szó sem esett.
Remek munkát végeznek azt gondolom, nagyon várom a végét hogy utána egyben végig nézzem újra, mert ez az egyetlen baj, hogy kevés az a heti húsz perc :D
 
peterk
Jól láttam amúgy, hogy Goku egy pillanatra feldobta a Kaiokent a Kamehameha közben? Már ha az Kaioken volt :D
 
Jaeger
Elvileg látszanak vörös csíkok néhány másodpercig, de biztosan nem lehet megmondani, hogy használta-e a kaiokent :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
laszlo222
Várok a mostani részben egy ilyesmi poént, remélem nem hagyják ki.

Beerus: Hé, Kitera.
U4:Kitera: Mi van?
Beerus: Ke, Ke, ke.
 
sladecske
Ajajj, ebből a mai részből látszik, sajnos az lett ebből a Tournamentből, amitől már az arc kezdete után néhány résszel is féltem. Ha végignézzük az eddigieket, itt senki nem harcolt senkivel, az eddig kiesett univerzumok mind a "mieink" miatt estek ki. Igazából Battle Royalnak sem nevezhető ez az egész, mert azon kívül, hogy egy térben vannak, a többi univerzum nem is igazán harcolt egymással, csak mindenki megvárja, míg kiesik valaki más, aztán nekirohannak a hetes univerzumnak, aztán detto. Ennyi erővel a maradék négy univerzum is részt vehetett volna, nem lett volna semmi külömbség. A mai rész 10-es skálán nálam 1.
 
xindrix
Hát szerintem ez szerintem a 106.rész óta a leggyengébb. Sőt, még rosszabb is volt, talán az egész arc leggyengébb része, még kb a 87.rész vetekedhet vele. Viszont még ha nem is a leggyengébbhez hasonlítom, 109.rész óta igen jó részeket kaptunk, szóval ez hatalmas visszalépés számomra.
Kezdem a pozitívumokkal. Láthattuk Katopesla Ultiamte módját. Reméltem ,hogy látunk néhány módot tőle még a kiesése előtt, szóval ez nekem mindenképp pozitívum, én nagyon bírtam a karaktert :D
A másik pozitívum, hogy volt a részben csapatmunka, mondjuk inkább a végén.
A harmadik, hogy Damon ötletes volt meg jó volt, ahogy Goku és C17 elkapták, de ennyi.
A rajzolás és az animáció is elég gyenge volt. Piccolo kiesése szánalmasra sikerült. Az összes U4 harcosra szántak kb 4 percet azt kivágták őket egymás után. Hiába akartak feszültséget teremteni a rész közben, nem sikerült, ez még rendezés és írás szempontjából is egy borzalmas rész lett.
A következő rész jobbnak ígérkezik.
 
KingBradley
Iszonyat súlytalan rész volt!
Nagyon instant leves érzésem volt az egész kapcsán...
Damon karaktere jópofa, kb ennyi pozitívum. :ehh
 
laszlo222
Én inkább csak röhögtem a részen (főleg amikor Goku kiröhögte a bogarat, akkor én is hangosan felröhögtem), mintsem izguljak. Piccolo megkapta a maga nagy szerepét a végére, ez is jó.

sladecske, ha ez reálisan arról szólna amiről, akkor Jiren az első 5 percben bedarálja a 70 harcost és lazán nyer az U11.
Szerkesztette: laszlo222 - 2017.12.10. 08:35
 
shadowdroid
Egynek elment.
Szerintem a rajzolás és az animáció volt már rosszabb is a Super történelmében, ellenben máshogy is alakíthatták volna a történéseket, eléggé összecsapták.
Kevésnek éreztem Katopesla szerepét, bár lehetett tudni hogy Vegita nem viccel, akár még magyarázható is a dolog.
A 4-es Univerzum játékosait nagyobb falatnak képzeltem, viszont tetszett a csapatmunka és hogy egész racionálisan sikerült eltenni őket láb alól, több szereplő bevonásával.
Piccolo kiejtése már kevésbé volt szimpatikus, és akkor diplomatikus voltam . De legalább megkapta a maga kis szerepét a mi kis sátánfajzatunk :D

Ellenben most felkészül Gohan!
 
Jaeger
Az animáció meg a rajzolással szerintem nem voltak nagy gondok. Az epizód történezetvezetéssével voltak problémák.
Katopesle szerintem még túl erős is volt, Vegitának könnyebben kikelett volna ütnie.

4-es Univerzum kiütése végül is logikus volt csak túl gyors. Piccolo kiesése nagyon gáz lett.
De most ez jön, csökkenteni kell az U7 számát vagy túl könnyű lenne a győzelem.

Amiről többen is beszéltek az megint gáz, hogy csak az U7 üti kifelé az embereket.
Meg én a charge gyorsítását is furcsának tartottam :D Tehát Vegita meg Piccolo is túl gyorsan használta a technikáját amihez általában több idő kell.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
goku5
Szerintem jó rész volt ez, bár tény hogy azért érdekes volt.
Túl lazán kiütötték azt a 3 harcost. Én ennél többre számítottam.Elég bénák voltak azok a harcosok. Megvolt a képességük és kész. Semmi nagy szám.
Piccoló kiesése meg szerintem elég bénára sikerült. Túl könnyen kiütötték. Miért nem használta megint a karjait vagy egy energia löketet hogy ne essen ki!?
Ez már inkább poénos rész volt mint jó. De legalább jó volt poénnak, na meg elég jó kis elemzések és taktikákat használtak. Össze is dolgoztak. Ebből a szempontból jó volt.

Amúgy megint csak az U7 ellen mentek a bogarak. Az U3-es kiesése is csak Vegitának köszönhető.
Túl egyértelműen csak rólunk szól. Senki nem támadja se az U3-t se az U11-et.

Na remélhetőleg a jövő heti jobb lesz.
 
wandor
Megszokhattátok volna már hogy szinte mindenkit az U7 üt ki ennyi rész alatt nemtudom ezen miért lepődtök meg minden rész után :)

Egyébként meg előre megmondták(elspoilerezték) hogy az összes univerzum az U7nek fog nekiesni szóval sztem nem annyira meglepő.

Nekem a rész az elment kategóriába tartozik, volt némi csapatmunka és az ellenfeleknek is sikerült elég egyedi képességeket adni, amit nemtudtak szimplán erővel lenyomni.

Persze logikátlanság bőven van benne mert ha ez a 3 egyszerre támadott volna nem szépen egymásután akkor sokkal veszélyesebbek lehettek volna.
 
Ugrás a fórumra: