A Kino no Tabi anime kibeszélésére szolgáló topic.
[Naruto-Kun Projekt] Kino no Tabi anime
Az első két rész alapján sokat nem tudok leszűrni, sok infót még nem kaptunk. De érdekesnek tűnik, adok neki esélyt még.
Gondolom minden rész egy ország lesz, de nekem pl az első az érdekesnek tűnt. A másodikból meg csak a Colosseumot láttuk, meg a végén valószínűleg a pusztulását
És így a 3. rész után se tudom eldönteni hogy jó-e. Egyelőre inkább érdekesnek mondanám.
A mostani "Kino's Journey -the Beautiful World- the Animated Series" egy feldolgozás... Méghozzá a 2003-as "Kino's Travels: The Beautiful World" feldolgozása, ami egy 2000-ben készült light novel alapján lett elkészítve.
A Light Novel 3x lett a Legjobb Light Novel kategóriában jelölve.
Ebből, egyszer 2. lett 2006-ban, 5. lett 2007-ben és 6. lett 2008-ban. 2000 márciusa és 2014 októbere között több mint 8 millió példányban kelt el a rajongók körében. Japánon kívül, a Tokyopop adta ki először 2008-ban idegen nyelven (angolul), azóta pedig megjelent németül, kínaiul, kóreaiul és thai nyelven is.
A 2003-as Kino's Travels teljes egészében Keiichi Sigsawa light noveljére épült, és 13 részt készítettek belőle. Ebben, mint az idén ősszel feldolgozott animációs szériában, Kino a jelenkor idejét használja fel az utazása közben az önmegismerés és az egyetemes igazság eszközeként.
Ezeken kívül számos movie-t készítettek belőle.
Nem tudom, hogy Corvo tervbe vette e ezek elkészítését, ezt vele kell megbeszélni
Annyit pontosítanék, hogy 2000-ben indult light novel széria, mintsem készült light novel alapján, mert ez úgy hangzik, mintha egyetlenegy kötet lett volna a két anime alapja, holott most már 21 kötet elemeiből válogathatnak. Vannak olyan részek a mostaniban, amik a 2003-as szériában is benne voltak, de egyben újakat is kaptunk. ^^
Ugrás a fórumra: |