Van valakinek erről magyarnyelvű mangája elektonikusan, vagy tudja valaki hogy honnan lehetne letölteni?
12
|
Full Metal Panic
A TSR tényleg erősre sikerült, a Fumoffu inkább egy lazább felvezető a kettő közt. Azonban még így is maradhatott potenciál benne. Ezek szerint a 18as év iszonyat kemény lesz (Attack on Titan, Onepunchman, Highschool DxD, Boku no Hero Academy?, SAO 3. évad?? és még FMP is...)
Gabesz indán nem a legjobb minőségben de magyar égettettel fenn van,
Azt tudom... Az a nem a legjobb minőség... Hát vágnám pofán, és törném mindkét kezét kategória... Nem elég hogy pixeles mint az állat, de torz is a kép... A szélessáv összeugrasztva 4:3-ba... Nézhetetlen..
Vicc az egészben hogy 4 napja valaki feltöltötte ugyanolyan rossz minőségben...
Fél éves késés után végre kint vannak az előzetesek:
https://www.youtu...Z7W2Uq_JXI
https://www.youtu...0dt2Ik82Qo
Annak örülök ,hogy az animáción nem változtatak,de annak már nem örülök, hogy a robotok félig cgi lesznek...Nagy kár érte...
Kezdés :
2018.04.13
Egyesítve 2018.08.20 10:14:05:
13.év után visszatért a legjobb mecha anime !
Ln nem ismerem, de a manga alapján szépen feldolgozták, sőt pár helyen még jobb volt a mangánál.
Kivágott jeleneteket nem akarom említeni, mert bízom az animében, hogy a legtöbb visszaemlékezést és Nami utolsó szavait pótolni fogják az utolsó évadban.
Ha Fumoffu ügyesen megcsinálták, akkor ezzel se lesz gond.
2 gondom volt a sorozattal...Az egyik cgi, másik a Magyar szinkront hiányoltam :/
Az animáció majdnem gyönyörű , kivéve a cgi mechák! Hiába volt minőségi cgi... én nagyon hiányoltam a régi szépen megrajzolt mechákat, :/Bár a mecha cgi nem az igazi, de cserében a lövöldöző jeleneteket szépen megrajzolták.
A történettel nem volt gondom, mert haladtunk és nem is kicsit!
Gauron még mindig legjobb fő gonosz marad a sorozatban, mert sajnos még Kuramának se sikerült felülmúlnia. Azonban sokkal badass volt Gatesnél, aki tsr évad főgonosza volt.
Kurama tényleg nem szarozott, majdnem megölte Sousuke és az egész osztályt, sőt Namival se szórakozott. Boom szívbe és mehet a vadászat. Baromi jó ellenfél lett.
A többiről majd később írok.
Sajnos az opening nem lett a legjobb, de az Ending nagyon tetszett:
https://www.youtu...ZujrfGMY3k
Összegségben méltó folytatás kapott a Full metal panic.
A TSRből a szar minőségű kép miatt gyakorlatilag semmi nincs meg... szóval ha lenne jobb minőségű, igény lenne a részemről.
Egyben néztem meg mind a 12 részt, nagyon tetszett hogy az animáció, karakterek rajzolása maradt... vagyis mégsem mert a mechákról ordított a cgi. néha olyan érzésem volt mintha fps droppolt volna a mecha, darabos volt a mozgása. Ezt viszont még el lehetett viselni.
Ugyanis a történet nagyon jól sikerült. jójó még az 1. évadhoz képest is komolyabb és sötétebb volt, de nagyon beleillett az anime világába. nyilván FMP szóval egy kis ökörködést is kaptunk ami csak növelte a nosztalgia faktort.
dungeon szerintem az OP val sincs semmi gond, viszont magyar szinkront aligha kapunk. anno még az A+ (és másik 84 neve volt annak) csatorna készítette.
Gauronnak volt 24 része gonoszkodni, nyilván mivel 2X annyi ideig építették fel a karakterét, ő lesz a legdurvább boss már. meg ott volt a second raid 13 része, amiben mondjuk már keveset szerepelt.
Kurama a valós főelenség. Gauron csak szórakozott az emberekkel, lelkileg akarta megtörni őket... aztán ment a levesbe. Ellenben Kurama hideg vérrel gyilkolt, gondolkodás nélkül. Mondjuk örülök hogy az osztályból senki nem halt meg (Kyoko elvileg túlélte nem?). Viszont nem hittem volna hogy Nami meghal... sokat komolyított a helyzeten, beleillett a képbe... csak eddig a civil mellékszereplők nem haltak meg, ezért fura. És őt sajnálom a legjobban... annyira szimpi karakter volt.
Kíváncsi vagyok Kalinin karakterével mit akarnak kezdeni, bár a beépülősdit még bejátszhatják, figyelembe véve a végét...
bár lehet hogy el kell olvasnom a light novellt vagy a mangát (ezek szerint létezik mind2, sőt a mai napig van új fejezet?), mert nagy valószínűséggel is csak akkor folytatják ha a bevételek megfelelnek a kiadónak... az meg ki tudja mennyi idő?
Tudom hogy ez a 13 rész kísérlet hogy mennyi embert érdekel még a sorozat, bár én 24 részt vártam volna :'D mivel Kanamét még meg kell menteni, 12 rész minimum van benne.
Ugrás a fórumra: |