Hozzászólások
Boruto anime
Jon
És ugyan miért kéne a szánkba rágni, hogy ki-kivel jött össze?
Ezt sosem értettem. Kell egy szerelmi szál egy olyan karakternek, akitől ez amúgy teljesen idegen? Lett egy felesége/nője, és kész. Nem kell feltétlenül ismernünk, vagy tudnunk, pláne nem mindent belemagyarázni.


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
DereX
dungeonlord köszi a választ. Úgy emlékszem, hogy őt megölte. ha pedig még előtte lett volna gyerekük, akkor kicsit fura a viselkedése hozzá :D
 
Papirtigriske
Nem tudom, hogy csak hangulatilag, esetleg csak nekem(?), de ez az opening, legalábbis az eleje, hasonlít a Naruto első openingjére. Erre itt. Talán még azt is megkockáztatnám, hogy Boruto helyileg pont ott van az elején, mint a Team 7.


i66.tinypic.com/2dhzair.jpg
 
goku5
Egész érdekesnek tűnnek a következő részek is! Kíváncsian várom őket.

Érdekes, de tényleg van némi hasonlóság. De mint ha még más ending meg opening ből is lenne némi átvétel.
 
bakod
Ez is egy jó kis rész volt. Nekem kifejezetten tetszett, hogy mikor szóba került a háború, akkor Boruto egyből arra gondolt hogy a Fater azért mégis csak hasznos dolgokért küzd, és hogy ezután mondta hogy nem hagyja. Talán már ő is kezdi megérteni az apját..
Persze ez még nagyon kezdeti állapot, és Narutonak is haza kéne járnia heti legalább 5-6szor.
 
goku5
Jó kis rész volt az tény. Viszont számomra kezd sok szempontból röhejes lenni.
Most komolyan ilyen technikákat tud már használni Borutó???
Honnan van meg már az a 7 kard? Ha más nem de a Samehada Beenél kellene hogy legyen. Na meg hogy egy kardforgató se lenne most hogy mind a 7 kard egy helyen van.
Na meg hogy megint csak Borutó (és barátai főleg Sarada) mint akadémista szembe akar szállni joninokka!? és persze úgy hogy neki kell majd a végén győznie!? Ez most komolyan gondolják?
És hát érdekes vagy éppen hogy természetes módon Orochimaru emberei jelennek meg.
Na meg egyre közeledik a movie ideje, (bár tudjuk hogy az még jó messze van) de Borutó tipikus Narutó. Hol vannak azok a jelek amik azzá teszik Borutót amilyen a filmben lesz.

Amúgy végeredményben jó volt mert gyülekeznek a felhők. Látjuk mit is csinál a hátérben Narutó miért harcol. Még ha ő maga nincs is jelen.

Az meg ráadás hogy az első arcban megjelenik Borutó jobb szeme majd szépen el is lesz felejtve. Pont egy olyan fontos dolog. Ilyen kezdés után az kimarad!?
 
roku
No bepótoltam a lemaradást. Jobb így egyben nézni...

Jó részek voltak, bár Kisame kölyke sem tűnik valami kidolgozott intrikusnak... Nagyon tetszik, hogy Sarada elég sok szerepet kap. Talán itt most elfelejtik a női karaktert háttérbe szorítani, ahogy anno Sakurával tették. Amikor aktiválja a sharinganját még mindig nagyon tetszik...
 
chron
Egyre kevésbé érzem majd idevalónak a movie-t, ha változtatás nélkül fogják vetíteni.
Basszus, értem én, hogy még aránylag gyengusz, de ez a Boruto Áradat is Fuuton és Raiton ötvözéssel már jelen van, miért gondolná Boruto, hogy Naruto nem ismeri el, vagy nem képes győzni segítség nélkül.
Jobban tetszik így, hogy Boruto öntudatra ébredt félig, és már próbálkozik, meg támad ő a barátjáért, de akkor mi a tökért fog megváltozni ilyen mértékben a movieban? Túl jól fel van építve a dolog, remélem nem akarják csak úgy bedobni a moviet, mert változtatás nélkül teljesen indokolatlan és szörnyen rossz lesz.

A samehada pedig lehet hogy a béke fenntartása végett vissza lett küldve a rejtett ködbe, mivel elvileg mégis csak oda való, vagy onnan származik.
Szerkesztette: chron - 2017.10.12. 12:04
 
dungeonlord
2015 Boruto film egy Alternatív verzió .Ezzel akarta befejezni Kishimito a Naruto világát .
Fura módon nagy sikere lett a Boruto film és ezzel elindult a 3.évad.A film Alternatív verzió lett. Pontosabban egy nagy előzetes xD .Ha Gaidenen változtattak,akkor a filmnél szintén .Kishi új mangájáról semmi info.(talán titokban folytatja a Borutot)
 
goku5
Elvileg az anime kapcsolódni fog majd a mangához. Az meg eleve a movie tartalmával kezdődik, és elvileg még a jövő.
Bár tényleg érdekes hogy most Borutó képzetebben tűnik mint akkor.
Na meg főleg az elvei hogy változnak olyanná? Pláne ha ilyen ellenfeleket győz le akadémiai tanulóként.

Amúgy külön érdem Sarada miatt! Pont ilyen valaki kell Borutó mellé! Bármilyen téren. Legyen az hokage és társa vagy szerelmi szál.

Ja meg még valami. Azt mondják a részben hogy a háborúban minden 5. emberük meghalt. Ez érdekes, mert már az első napon a haderő fele meghalt és még bőven voltak áldozatok a folytatásban is. Szóval több mint fele legalább 2/3-a hallhatott meg.
 
chron
A mangához kapcsolódni fog, és igen, az a movie-val kezdődik.
Pont ez aggaszt, mert elvileg az már "szentírás"-ként kerül majd az animébe, aztán ki tudja mi lesz még.
De nagyon durva dolognak kell történnie, hogy Boruto legyengüljön, vagy tudomisén.
Lehet miután Genin lesz történik valami, és amiatt lesz olyan. Vagy túlságosan előre siettek az anime készítés során, és nem gondolták át rendesen a dolgot. Naruto egy elemet alig volt képes használni 16 éves kora előtt, talán nem is használt nagyon. Boruto meg kapásból kettőt használ, akademistaként. Nagyon tetszik, sőt jogosnak tartom, hogy előrébb tartanak ennyi idősen a rendszer változása miatt, csak azért már most nem tűnik olyan gyerekesnek, mint a filmben, ahol már chuunin vizsgánál tartunk.
 
DereX
Vagy csak szimplán nem fogja használni ezeket a technikákat. Ez is egy opció.
 
chron
Miért ne használná ezeket a technikákat?
Meg akarja mutatni az apjának, hogy milyen jó, és hogy legyen rá büszke, erre pont egy ilyen (egyébként később biztos nem rossz) támadást ne mutatna be? Csodálkoznék. És most is próbálkozott egyre többször, nem egy támadás után feladta, hogy márpedig ez biztos nem fog menni sehogyse. Már most menne vissza Chuunin vagy jounin szintű ellenfelekkel küzdeni. Ott meg egy másik Genin ellen egy támadás nem jött be, aztán hagyjuk is, ott a csalás?
 
goku5
A filmben elvileg úgy említi hogy már hármat tud használni. Viszont az itteni tudása lassan de tényleg túlszárnyalja az akkorit. Nem is beszélve arról hogy Narutóék a maguk korában hol tudtak már ilyeneket. Narutónak a chunin vizsga előtt tanították meg eleve a vízen járást. 16 évesen kezdte el tanulni az első alap elemét.
Na meg tényleg tipikus joninok ellen fog majd kiállni akadémistaként, úgy hogy le is fogja majd győzni. (ez biztos)
Egy csöppet kezdenek már túl sokat mutatni. Még nem is aggódnék ennyit ha ez a film után játszódna, viszont vagy egy évvel még előtte járunk. A személyisége meg jócskán más lesz. Tipikus ellentéte a mostaninak.

Amúgy nem lehet hogy Suigetsu volt aki őrizte a kardokat, vagy miért volt ott? Tipikusan csak Orochimaru kémjeként? Arra ott volt Mitsuki. Neki volt szándéka összegyűjteni mind a hetet.

Amúgy csak megjegyezném, hogy Samehada nem egy tipikus kard. Ő lényegében élőlény. Ő választ társat magának. ÉS chakrával táplálkozik. Ezért is került Bee mellé. Nem hinném hogy csak úgy visszaadnék azt.
 
chron
Nem azzal van problémám, hogy már most ennyit tudnak, mivel ezt már láttam oldalakon keresztül vitáztátok egy-két hónapja. Ezzel nekem semmi problémám, változott minden, gyorsan tanulnak, többet kaphattak otthonról is, most hülye példa, de pl a Dragon Ballban is minél újabb generáció, annál gyorsabban volt elsajátítva bármiféle technika vagy erő. Tudom más világ az, de itt is teljesen érthető, hogy jobban tudnak a tanítással és az edzéssel foglalkozni békeidőben, mint amikor még alapból ellentétek voltak a rejtett faluk közt.
Azzal van a problémám, hogy akkor a sorozat írói nagyon nagyon fejlesztik a karaktert, míg pontosan tudják, hogy jönnie kell majd annak a bizonyos résznek, ahol se jellemben nem tart sehol ehhez képest, sem pedig erőben, vagy legalábbis nem mutatja. A sorozatbeli Boruto nem csalna semmiképp, a filmes Boruto pedig már a játékban, amit játszik, ott is csal, nem hogy egy vizsgán.. fura.
 
Ugrás a fórumra: