Hozzászólások
Boruto anime
goku5
A lányok között a legnagyobb különbség a fiúkban van, mint ahogy írtam. Lehet hogy a lányok ugyan olyanok is, de a fiúk jócskán különböznek egymástól. Nem csak személyiségben hanem tettekben is.
 
roku
Ettől még az irántuk érzett szeretet lehet ugyan olyan erős. Hinata sem ismeri jobban Narutot, mint Sakura Sasukét. Ellenben mindketten jobbá és boldogabbá akarják tenni a másik életét.
 
Kerlon
DereX írta:

Kerlon olvasd vissza a hozzászólásokat. Te egy olyan dolgot próbálsz megvédeni amit én soha nem is vontam kétségbe. Te azt nem tudtad elfogadni, hogy soha nem volt arról szó, hogy az egyik szem ne tudná használni a másik szem erejét. Aztán jöttél itt mindenféle képpel, videóval, hogy a szemeknek megvan a maguk képessége.

Igen. És? Ezt ki cáfolta? Mert én nem.
Én azt mondtam, hogy attól függetlenül soha nem volt az kimondva, hogy az egyik szem ne használhatná a másik erejét.

Amúgy ahogy elnézem goku és papírtigris között is kialakult valami vita és egyik tábor sem nézi, hogy min vitázik a másik :D


Mégegyszer és utoljára tisztába teszem neked a dolgokat, hogy ne élj kétségek között a jövőben.

Az én állításom: "A szemek között eloszlanak a képességek."
A te állításod: "A képességeket mind a két szemmel lehet használni." (Ez a kijelentés a totális tagadása az enyémnek. Ha mind a két szemmel lehet használni a képességeket, akkor valójában nem is oszlanak meg.)

Ha azt mondod, hogy te ezt soha nem cáfoltad meg, akkor saját magaddal kerülsz ellentmondásba.

Kezded már kapizsgálni egy kicsit? Pontosan ezzel a megnyilvánulásoddal cáfolod meg az enyémét. Erről szólt az egész vitánk, ezek mellet érveltünk egész végig. Ha akceptáltam volna a te álláspontodat, akkor gyakorlatilag semmi értelme nem lett volna ennek az egésznek. Most világosan láthatja mindenki, hogy neked fogalmad sem volt az eszmecserénk lényegéről. Olyan, mintha a falnak beszéltem volna.

Még szép, hogy képekkel és videókkal jövök. Már leírtam neked, hogy egy vitában nincs annál meggyőzőbb, mintha élő példákat hoznál fel.

Én nem kívánok többet hozzászólni ehhez. Nem vagyok köteles mindenkinek a szájába rágni a dolgokat.


A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
 
king1987
A következő részek címei és tartalma:
http://www.saiyan...-schedule/

(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:
Részek és tartalma!
September 13, 2017
Boruto: Naruto Next Generations Episode 24 Boruto and Sarada
The Five Kage have decided to meet in the Hidden Leaf Village. To make his mark, Boruto, will graffiti Hokage Rock, but with more caution to avoid getting caught. Elsewhere, Sarada has set a new goal for herself; to become Hokage ; and as such becomes much more dedicated to her studies in order to succeed.

September 20, 2017
Boruto: Naruto Next Generations Episode 25; A Turbulent School Trip!!
Boruto and his classmates in the Academy go to on a field trip to the Land of Waters Hidden Mist Village. Boruto and his classmates, who visits the village under the supervision of a person named Karatachi Kagura, shine their eyes on the modern village bursting with energy that was once called ;Village of the Bloody Mist; to the point that it;s impossible to imagine they made children kill each other there. However, some of the ninja from the Hidden Mist are dissatisfied with the current state of the village.

September 27, 2017
Boruto: Naruto Next Generations Episode 26; The Mizukage;s Successor
Under the supervision of Kagura and Sixth Mizukage Chojuro, Boruto and his classmates visit the Hidden Mist;s Academy. There, they learn the Hidden Mist emphasizes swordsmanship. Boruto gets excited and so Chojuro proposes that Boruto take part in a match with Kagura.

October 04, 2017
Boruto: Naruto Next Generations Episode 27 ; Friendly Shinobi Battle
Hachiya Tsurushi, a person who used to go to school with Kagura during the Academy;s old days, kidnaps Denki to lure Boruto and his classmates. In order to help Denki, Boruto and Kagura team up and try to follow Hachiya, but a large number of Hachiya;s comrades gather to all attack at once. At that moment, Kaguya reveals the truth behind a secret!)
 
goku5
Köszi a címeket és ismertetőt. Érdekes lesz.

roku
Hidd el hogy Hinata jobban ismeri Narutót mint Sasukét Sakura. Hinata már gyerekkora óta mellette volt és figyelte. Míg miután Sasuke elhagyta a falut alig látta őt Sakura. Nem is igen tud róla semmit azóta. Nehéz úgy megismerni max elfogadni azt amit tett.
 
roku
Mert mennyit is változott Sasuke az óta, hogy elhagyta a falut? A motivációja alig. Mivel a családja kiirtásának a felelősét kereste és azon akart bosszút állni. Talán tud Itachiról, talán nem. Viszont az alap motivációja és érzései nem igazán változtak. Ebből a mélységből kisegíteni Sasukét és boldoggá tenni. Szerintem ez elfogadható még a szeretet kategóriában. Nem látom azt a megrögzöttséget, amit bizonyítani akarsz. Ennyi erővel Naruto sokkal megrögzöttebben üldözte Sasukét az mégsem baj.

És igen. Hinata is ebből a mélységből akarta kisegíteni Narutot és boldoggá tenni. Más kérdés, hogy Naruto máshogy kezelte ezt a magányt, illetve nagyon nem is lehet párhuzamot vonni Sasuke érzései és Narutoé közt. Viszont azt biztos, hogy mindketten nagyon csúnyán megsínylették a gyerekkorukat. Idővel mindkettőnek lettek szerettei, bár Sasuke itt is hátrányban van, mert neki úgy lett Itachi a szeretett bátyja miután meghalt.

Kissé éltértem attól, amit elkezdtem, de remélem érthető amit írni akartam.
 
goku5
Jócskán érthető és lényegében igazat is adok benne.
Egyezzünk ki abban hogy mind a lányok mint a fiúk személyisége különbözik és hogy a pároké meg pláne.
De a lényeg hogy mindenki a boldogságot kereste. Pláne a lányok a fiúk mellet.
 
czera
Most pótoltam csak be a részt és azt kell mondjam hogy nekem naaaagyon tetszett. Nagyon jók ezek a kiegészítő jelenetek, meg a harc is jó volt, nagyon adta az egész pedig emlékeztem a manga miatt nagyjából, hogy mi lesz.
Azt kell mondjam hogy - bár az elején kicsit féltem - de túlteljesít ez a Boruto-s szál az elvárásokon.
 
goku5
Jó kis rész volt a heti is.
Még érdekes módon meglepett hogy már ennyire tudnak a közelgő ellenségről. Azt hittem, hogy azt lényegében akkor tudták meg amikor Sasuke visszatért a faluba a Movieban. De itt már kezdenek rákészülni.
Az a kis rügy meg jó jel a jövőre nézve ahogy Narutóék is mondták. Bár igaz ez a generáció még nem készült fel az igazi harcra.

Amúgy ez a rész nekem úgy jött le hogy inkább Saradáról szólt és a találkozóról mint Sasradáról és Borutóról.
Bár a lényeg hogy pont róluk mint az új rügyről beszélnek.
Amúgy tényleg izgatott lettem amikor feljött a téma a találkozón és Borutóék a kőarcon elkezdenek csatázni. Főleg amikor álltak egymással szemben rögtön a Madara Hashirama és a Sasuke Narutó párosok jutottak eszembe. Nagyon jó volt látni azt.
 
itachi01
Érdekes problémával küzd Naruto... Pedig annak idején jól ment neki a kertészkedés.
Botanika professzor
i.imgur.com/S6patmx.gif
 
https://jobbik.hu/
burn3000
Következő részek címet valaki megtudja adni légyszi ?
 
Kerlon
S01E25 - The Turbulent Field Trip!!
S01E26 - The Mizukage's Successor
S01E27 - The Shinobi Bout of Friendship

Ezeket találtam. Nem tudom, hogy mennyire hitelesek.


A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
 
goku5
Pár oldallal korábban már be volt ide linkelve. Nem csak cím hanem tartalom is. Szóval lapozz vissza.
 
Kerlon
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem mindig a Yu-Gi-Oh! jut eszembe a kártyákról a sorozatban. :D
Szerintem a mai epizód elég unalmasan indult, a hajó utat le lehetett volna tudni egy fél percben körülbelül. Iwabe nem szívesen tartózkodik itt.
Szerkesztette: Jon - 2017.09.23. 13:53


A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
 
goku5
Ez a rész egész jó kis felvezető volt.
Bár ez már rég nem az igazi Narutó. Tudom itt az új világ meg modernizáció, de a ez már tényleg tipikus modern osztálykirándulás. Mármint hogy Aggódó szülő megvan-e minden (ez még bőven belefér) fénykérezkedés. De hogy az utat vonattal és luxushajóval tegyék meg, na ez már tényleg unalmas. Túl modern. Hol van már az hogy saját erőből juss el a célodhoz.

Amúgy maga a rész jó volt. Még valamennyire a gyerekeskedés is belefért. Megint kijött Borutó és Sarada kapcsolata egymáshoz. Az osztályelnök meg adja a régi formáját. Hinata gyönyörű (bár égeben azért szerint m másabb volt kicsit a rajzolása, de ez betudható a 15 évnek) jó anya, Himawari meg nagyon aranyos!!!
Ködrejtek is jó kis város lett persze ennek is kell sötét oldalának lennie ezért is lesz majd érdekes.
Felvezetőnek pont jó volt. Várom már mit hoznak ki belőle.

Amúgy az előző részre visszatérve. kiderült benne hogy 15 év telt el, szóval a régi jó szereplőink (Narutóék) most 32 évesek. Hát tényleg korán kezdhették a gyerekek szülését.
Szerkesztette: Jon - 2017.09.23. 13:52
 
Ugrás a fórumra: